UTA Arad

Erico, ovaționat de un stadion întreg la finalul meciului cu Sepsi! Badea: „E un jucător aproape complet, totul ține de mental!”







„Uitat” pe bancă în primele două meciuri oficiale ale anului de Laszlo Balint, Erico da Silva a revenit în primul „11” la debutul lui Ionuț Badea pe banca UTA-ei. Iar puternicul brazilian a evoluat foarte bine. Nu perfect, fiindcă greșeala din postură de ultim apărător la ultima fază a primei reprize ar fi putut-o costa pe „Bătrâna Doamnă” golul de 0-1, însă, în rest, a câștigat absolut toate duelurile aeriene în careul lui Iacob, dar și la 25-30 de metri de el.


Evident golul de trei puncte al lui Miculescu a adus și mai mult entuziasm în rândul suporterilor arădeni, care i-au strigat la unison numele lui Erico, unul dintre cei mai iubiți utiști din actualul lot.  „E un jucător aproape complet, spun asta pentru că încă mai sunt anumite scăpări. Dar, totul ține de mental și nu de  valoarea ca sportiv. Dar, cu toți jucătorii am avut discuții, nu doar cu Erico. De grup și individuale, punctuale pe anumite situații. Noi, ca staff, am vrut să inroducem în mintea lor ceea ce aveau nevoie. Mă aștept ca în continuare să avem constanță, în rest nu vreau – deocamdată – să vorbesc de lacune sau ceva. Sunt centrat mai mult pe soluții decât pe lucruri negative, important e să creștem o echipă puternică aici, fără labilități”, a spus  Ionuț Badea.


Coincidență sau nu, odată cu revenirea lui Erico da Silva pe teren și celălalt brazilan din lot, Roger jr., și-a schimbat fața, la final fiind desemnat omul meciului. Și a jucat în poziția de inter, cu care a fost mai puțin obișnuit în cariera sa. Marți, Roger își va înfrunta viitorii colegi, în CFR – UTA. „Este jucătorul UTA-ei până ajunge la CFR și eu voi folosi jucătorii care consider că sunt cei mai în formă, valizi. Suntem mai aproape de vestul Europei, orice interpretare ar trebui să nu existe din acest punct de vedere. Și da, mă bazez pe Roger la meciul cu CFR”, a mai transmis noul antrenor principal al UTA-ei.

7 comentarii

  1. bun ERICO si azi,doar ca el gafeaza cand te astepti mai putin…oricum e mai fotbalist ca DIMA asta e clar..poate daca juca cu ERICO cu RAPIDUL nu luam gol….Dar CASTIGAM LA CLUJ si relansam campionatul…mai ales ca a zis petrescu ca nu au timp de odihna..

    0
    0
  2. Cand orgoliile antrenorului l-au tinut pe banca,si-a vazut de treaba si s-a antrenat…Muuuuult peste Dima….
    Mult succes si hai cu juniorii pe langa oamenii de baza,ca si cum a intrat Patlagica….
    Vin perioade grele,sunt multi la limita suspendarilor..La Cluj nu joaca Ubbink…

    0
    0
  3. Domnule Badea nu juca cu Roger la Cluj că joci in 10 contra 12! Suntem mai aproape de vest, dar vechile metehne comuniste nu ne-au părăsit! Eu sunt 100% convins că a fost deja ,,rugat” să o lase mai moale cu echipa de la care a primit bani la semnătură

    0
    0
  4. 1. Eriko are abilitati tehnico-tactice mult peste Dima, de exemplu, dar e mai lent si uneori gafeaza. Daca Luckassen marca…altcum vorbeam despre el aici. 2. Roger, cred eu, ca nu va juca la Cluj, nu as intelege de ce Badea l-ar expune. Revin Vorobjovas si Vuccevici, poate si Cardo0so, ar fi solutii. 3. Nu ma indoiesc ca UTA va vrea puncte, dar CFR vine dupa 2 semiesecuri durerase, va fi tare greu sa scoatem ceva. In fapt..UTA are alte obiective,…ea TREBUIE a bata pe Dinamo.4. De la Badea astept o mai mare aplecare catre tinerii de la UTA, vreau sa ii vad, vreau ca fiecare sa se poata convige…ce si daca pot. Balint i-a neglijat…total. Nu ar mai trebui sa se intample ca si cu Negoiescu sau Calin..astuia, din urma, nu i s-a dat …nici o sansa.

    0
    0
  5. Din pacate, dl. Balint a cazut prada propriilor erori si relatiei mult prea apropiata cu aprostu. In mod normal, dupa jocul echipei in tur si acum, ar trebui sa castigam. Oare este voie ? Credeti ca intamplator la meciul cu Sepsi, zice-se ca a arbitrat sfesnic (ce parodie !!!, familia sa fiind implicata direct la CFR), si Unink a luat galben si nu joaca la Cluj ? Cum zicea un mare filozof: Nimic in viata nu este intamplator. Dl. care imi analizeaza postarile si zice ca unele din postarile mele ar fi citate din marele Freud (nu sunt asa de dotat intelectual sa am astfel de pretentii si chiar cred ca am simtul masurii, sunt doar un modest om: „I’m just a man, in a stupid world”). Poate ca asta nu este un citat din marele filozof ? (sau filosof, cum zic cei care chiar se ocupa de aceasta stiinta) . Nu uitati: limba asta-i o comoara (nu si atunci cand nu stii sa pui unu, doi sau trei de I). Zgarie la urechi !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button