Fotbal judeteanȘoimii Lipova

Primele goluri pentru Capătă și Modan sub comanda lui Sabău, al treilea meci în patru zile pentru viceliderul Ligii a IV-a: Lipova – Socodor 7-2





La concurență cu meciul UTA-ei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Șoimii Lipova și CS Socodor s-au întâlnit într-un amical cu multe goluri. Divizionara terță s-a impus cu 7-2, pe lista marcatorilor apărând și noii atacanți ai trupei lui Flavius Sabău. Alex Capătă și Nicu Modan au înscris câte un gol, D. Ciubăncan reușind „dubla”, iar Brad, A. Rusu și Filimon completând lista marcatorilor. Pentru trupa lui Tibi Darasz ambele goluri au purtat semnatura lui George Pirtea.

A fost primul test al iernii pentru lipovani, care se reuniseră pe 17 ianuarie. „Goluri frumoase, din acțiune, doar unul din penalty marcat de Ciubăncan și am mai avut un penalty ratat de Ban, care a lovit bara. Au mai fost ocazii destule, ne-am mișcat bine, am avut poftă de fotbal. Cu toate că am venit după o săptămână de încărcare, nu s-a văzut în joc. Singura noutate este un fundaș central aflat în probe,un junior născut în 2002, Mihai Marin, crescut de Academia Hagi. Urmează o săptămână normală, coborâm efortul și avem două amicale, miercuri cu Tomnatic și sâmbătă cu Pobeda. A lipsit Prună cu o contractură, iar Dobrean este la prima săptămână de pregătire. În fine, Ofrim și Leric s-au antrenat, nu au jucat astăzi. Polgar va fi doar antrenor, nu va mai intra în teren. Mai îmi doresc un transfer la mijlocul terenului, dacă vom reuși”, a spus Flavius Sabău, antrenorul lipovanilor

În schimb, reunită marți, Socodorul s-a aflat la al treilea test, după cel de miercuri cu Atletico (3-1) și cel de ieri, 1-0, cu Lotus Băile Felix. Marcator – Teodor Turcuș. „Astăzi nu am avut aceeași prospețime după amicalul de ieri, dar prima repriză a fost destul de echilibrată. Scorul de 3-1 pentru lipovani a părut mincinos la numărul de ocazii. În repriza a doua, noi am avut doar patru schimbări, cu tot cu portar, iar ei au schimbat aproape toată echipa, având lot nu doar numeros, ci și valoros. A fost un meci bun, sunt mulțumit de efort, am avut și destule ocazii, meritam și noi un penalty, dar nu este nici o problemă. Sunt mulțumit că nu avem accidentări după acest tur de forță cu trei meciuri în patru zile, iar două cu echipe de Liga a 3-a. Dacă mai apare un jucător interesant, probabil, ne încadrăm cu bugetul. Important este să reușim legitimarea lui Alex Lezeu și David Szabo. Avem și juniori, toate posturile acoperite, sperăm să ducem bine cele 10 meciuri rămase, obiectivul fiind clar, accederea în <<careul de ași>>. Urmează o săptămână normală cu două antrenament, în loc de Turnu trebuie să găsim alt partener de amical pentru weekend”, a spus Tiberiu Darasz, antrenorul celor de la Socodor.

Formații:

Lipova (repriza I): Buta – Hațegan, Nicolescu, A. Popa, Suslak – Filimon, Sahli, Simion, Ciubăncan – Modan, Capătă

Lipova (repriza a II-a): Iliescu – Nagy, Marin, Nicolescu, Aldan – Gavrilă, Ban, Ciubăncan, Stoin – A.  Rusu, Brad

Socodor: Vaida – Szabo (2001, din Ungaria), Gherheș, Pele, Țoca – Turcuș, Dema – Copil, Lezeu (CAO), Pirtea – Faur. Au mai intrat: Sârb, Olariu, Covaci, Boiț (2004, UTA), Denuț.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button