UTA Arad

Autocarul UTA-ei este aproape curățat, imagini video cu posibilii „atentatori”?







De la ora 17,30, UTA joacă la Cluj, cu CFR-ul în cadrul etapei a 25-a a Ligii 1, dar evenimente reprobabile au neliniștit puțin apele în tabăra arădeană. Autocarul clubului a fost vandalizat în cursul nopții cel mai probabil de susținători ai celor de la Universitatea Cluj. Culoarea vopselei cu care s-au scris invectivele la adresa a fost gri (combinație între alb și negru, culorile grupării studențești), dar e scrisă și cifra 1919, adică anul înființării lui U.


Cert este că opt oameni ai legii din Cluj au fost în parcarea Hotelului Sunny Hill pentru declarațiile celor de la UTA, respectiv ale șoferului Sabin Faur și purtătorului de cuvânt al echipei, Tudor Vasil. Faur ar aflat că ar exista și niște imagini video cu posibilii atentatori, surprinse de camerele ce bat până în parcarea hotelului. Acestea datează de la miezul nopții, însă ca mărturie stă și o postare pe Facebook a unui anume Akos Kato, de la ora 0,59!


În fine, șoferul autocarului nu a stat cu mâna în sân și după terminarea anchetei poliției a pus mâna pe un diluant puternic și a început să șteargă urmele vandalismului. „Nu suport să văd autocarul murdar, mai ales cu acele cuvinte triviale, așa că am reușit să șterg totul pe 70-75% din suprafață. Din păcate, folia are de suferit la îmbinări, dar trebuie să o curățăm. Mi s-a terminat diluantul acum, o să cumpărăm altul și până plecăm spre stadion, la meci, autocarul va fi sută la sută curățat”, ne-a mărturisit Sabin Faur.



7 comentarii

  1. Rupte mainile acestor specimene,acesti asa zisi ultrasi,niste lasi de fapt,frustrati ca nu sunt in stare sa promoveze de ani de zile cu buget de milioane de euro.Decat astia in liga 1,mai bine Chiajna,la fel si ceilalti idioti de la rapid,de cand au promovat numai scandaluri,si obiecte aruncate in capul adversarilor.

    0
    0
  2. Poliția să îi identifice, și să fie buni de plată, orice rivalitate ar fi,asta depășește limitele. Astfel de manifestări nu pot fi tolerate întro lume civilizată, nu se gândesc la copiii ce vin la meciuri prin așa exemple ii educăm

    0
    0
      1. Exista un autocar pito mai modern cu 2 axe pe spate dar e culoarea violet ….il vad in zona industriala duce la takata robotei e ceva destul de ciudat. .

        0
        0
  3. Pentru mine este o mare deceptie constatarea la la Cluj este la fel…ca in margine de …Bucuresti ! Sa nu se mai laude cu civilizatia lor ! Vorba aia : ” Prostu’…nu e prost destul / Daca nu e si…fudul ” !

    0
    0
  4. Nu cred ca pito nu are cateva sute de lei sa isi puna camere video in toate unghiurile conectate la un hard extern e ceva banal orice autocar modern ar trebui sa aibe asa ceva !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button