Alte sporturi

Deputații Bîlcea și Farago l-au convins pe ministrul Novak să vadă la fața locului de necesitatea investițiilor la Polivalentă și Bazinul „Delfinul”!







La a treia încercare, Sergiu Bîlcea și Peter Farago au reușit să stea de vorbă cu ministrului Tineretului și Sportului, Carol-Eduard Novak. Cei doi deputați arădeni mai fuseseră în două rânduri în audiență la Novak, care – însă – nu i-a mai primit invocând programul încărcat.


Între timp am avut și acea situație rușinoasă pentru sportul arădean și anume „exilul” echipei de baschet feminin la Timișoara, pentru jocul de Cupă cu CSM Satu Mare, pentru că în Polivalenta arădeană…ploua. La acea dată, Bîlcea îl ataca fără menajamente pe membrul Guvernului Ciucă, pentru simplul fapt că Sala Sporturilor Victoria e administrată de MTS și tot ce era de făcut era un studiu de fezabilitate sau un D.A.L.I pentru a alege soluția de modernizare, atâta timp cât „obiectivul” din orașul nostru ajunsese pe lista sinteză a CNI.


Până la urmă, deputații arădeni au și o veste bună, în sensul în care l-au convins pe ministrul Novak să se convingă la fața locului de necesitatea investițiilor de la Sala Sportutilor „Victoria” și Bazinul Olimpic „Delfinul”. Totodată, în discuție ar mai fi și construirea unui complex sportiv modern la Arad. ”Întâlnire cu ministru sportului, Carol Eduard Novak, împreună cu deputatul de Arad Peter Farago. L-am invitat pe domnul ministru Novak la Arad, în data de 3 martie. Vom vedea la faţa locului bazinul de înot Delfinul şi Sala Polivalentă, căutăm soluţii pentru a le renova şi a le aduce la o stare bună pentru sportul profesionist şi amator. De asemenea, vom discuta despre un complex sportiv la Arad, care să integreze mai bine baza materială şi ramurile sportive. Sper ca începutul lui martie să ne dea perspective bune pentru sportul arădean” – ne anunță Sergiu Bîlcea pe Facebook.

Un comentariu

  1. La Oradea se inaugurează o sală nouă la Arad ne milogim pt un acoperiș cam asta e diferența… Dacă la stadion Guvernul nu a contribuit cu nimic ar putea să construiască o sală nouă ca cea de la Oradea, e mult prea scump să o modifici pe cea actuală in condițiile in care nu ai loc să o mărești si nici nu ai parcare in vecinatate.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button