UTA Arad

Tomozei și-a încheiat sezonul în săptămâna deplasării la Arad: Fundașul dinamovist are ruptură de ligamente, fanii utiști îi sunt alături!







Cel puțin în acest sezon, Marius Tomozei nu va avea ocazia să mai joace în fața publicului arădean, care l-a apreciat încă din anul promovării UTA-ei în Liga 1 până când s-a despărțit de club în această iarnă, în urma neînțelegerilor avute cu Laszlo Balint. Fundașul lateral de 31 de ani ar fi trebuit să pășească duminică, din nou, pe gazonul arenei „Francisc Neuman” în tricoul celor de la Dinamo, dar s-a accidentat grav în deplasarea „câinior” la Botoșani și a pus mai devreme capătă sezonului.


Intrarea din lateral a lui Edjouma (fotbalist transferat de Botoșani la FCSB) l-a costat pe „Tomi” o ruptură de ligamente la genunchiul piciorului drept. Fostul utist se va opera și nu îi va putea ajuta pe bucureșteni în lupta disperată de salvare de la retrogradare. „Sunt dezamăgit. Ăsta e ghinionul meu. Nu am avut astfel de accidentări până acum. O să merg în vestiar înainte de meciul cu Craiova să le urez baftă băieților și să îi încurajez. Mă doare și e umflat genunchiul. Merg doar în cârje. Sper să revin cât mai repede. Am masă musculară mare și poate o să revin mai repede”, a spus Tomozei, ieri, pentru Fanatik.


Fotoreporterul Costel Șerban a postat imagini cu Tomozei pe un cont de socializare prin care își arăta și sprijinul el, iar zeci, poate sute de arădeni, i-au transmis la rându-i mesaje de încurajare fotbalistului. Mijlocașul Rodriguez și fundașul Aloe vor lipsi și ei contra „Bătrânei Doamne” datorită suspendărilor, Carp, Eșanu și  Mihaiu sunt accidentați, iar Torje și Azankpo – incerți. Totodată, Filip, Iliev și Kainourgios nu mai fac parte din lotul lui Flavius Stoican.

UTA – Dinamo din cadrul etapei a 26-a a Ligii 1 se joacă duminică, de la ora 17, arădenii pornind favoriți în fața unei echipe ce a încasat 14 goluri în meciurile disputate în 2022, fără a scoate vreun punct. „Câinii” sunt penultimii în clasamentul Ligii 1, cu doar 12 puncte acumulate.

FOTO: Ciprian Petcuț



Un comentariu

  1. Chiar imi pare foarte rau de Tomy…Mi-a placut mult…Sa aiba parte de o refacere grabnica si maxima sanatate!Daca venea cu Minamo la Arad,personal l-as fi aplaudat….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button