Progresul Pecica

Au întors rezultatul cu antrenorul pe teren: Victoria Felnac – Progresul Pecica 1-3







În virtutea bunelor relații, Felnacul și Pecica au legat un amical cu o lună de zile înainte de reluarea meciurilor pe puncte în eșaloanele patru și trei. VI-FE este chiar ceva mai avansată cu pregătirea, din moment ce s-a reunit mai repede decât partenera sa de întrecere și venea după o săptămână grea, de încărcare, cu antrenamente zilnice. Dincolo a redebutat Bogdan Bozian, care de acum îmbracă și haina antrenorului.


De 6 minute au avut nevoie felnăcanii pentru a deschide tabela. Ghergar a pătruns pe stânga, a tras la poartă, Zamfir a respins și Băd a marcat din apropiere. Drîglă a avut o acțiune bună în bandă, dar nefinalizată, după care Pecica a găsit golul de 1-1. Tânărul Gruia a pătruns din stânga și a marcat la colțul lung. Băd a mai avut o situație bună chiar înainte de pauză, după care Progresul a pus lucrurile în ordine. În minutul 51, Bozian a centrat din corner și ex. polistul Mitre a reluat de la bara a doua. 1-3 s-a făcut 9 minute înainte de final, când Mitre a trecut la serviciu, iar Răchită a reluat cu capul sub transversală.


Victoria Felnac tocmai a pus mâna pe pecicanul Angelo Ponta, care s-a întors din Germania și va evolua sub comanda lui Ciba. Acesta i-a dat minute și lui Darius Covaci, dar fostul utist nu va rămâne acasă, ci doar se pregătește cu formația de lângă Arad. „În primul rând, mă bucur că nu am avut accidentări, căci veneam după cea mai grea săptămână a pregătirii de iarnă. De abia ieri au văzut jucătorii mingea, așa vreo 20 de minute, căci în rest am făcut, zilnic, doar alergări și forță. Așadar, sunt mulțumit de antrenamentul făcut în fața unei echipe de eșalon superior, ce a impus un ritm superior, în special în repriza a doua. Am terminat și noi meciul cu copii de 14-15 ani din pepiniera  noastră, până la urmă scorul era mai puțin important”, a subliniat Lucian Ciba, care nu a putut conta pe Puie (bolnav) și Șiclovan (învoit).

După 0-2 la Dumbrăvița, Pecica a obținut primul succes al iernii. „Am întâlnit o echipă bună de Liga a 4-a, le mulțumesc pentru că ne-au primit, terenul lor este foarte bun și a fost un meci util pentru ambele echipe. Am terminat cu mulți copii pe teren, am rulat tot lotul, sunt mulțumit. Sigur că mai avem de muncit, adversarul și-a creat cam multe situații de poartă, trebuie să mai corectăm faza defensivă, dar e bine deocamdată. Nu avem prospețime după două săptămâni mai grele, dar suntem pe drumul cel bun. Vom regla toate problemele, mai este destul timp. Azi am și jucat, am fost și antrenor, de pe teren nu văd așa bine jocul, dar fără Enciu a trebuit să intru. Mă ajută foarte mult de pe margine Ioan Bănățan de la Centrul de Copii, am constatat că e greu să faci ambele meserii și anume să joci bine pe teren și să iei cele mai bune decizii ca antrenor. Miercuri jucăm cu Sântana și apoi, sâmbătă, cu Tomnatic, ne-a declarat Bogdan Bozian.

Formații:



Felnac: Fl. Rusu – Mocanu, Edu, Istin, Tomuț – Boc, Pasăre, Sârbu, S. Măgulean – Băd, Ghergar. Au mai jucat: Nichici – Morariu, R. Fritea, A. Ponta, D. Covaci, Buz, Dumitrean.

Pecica: Zamfir – Moraru, Dolga, Wild, T. Bodri – Oancia, Arsene – Onișor, Bozian, Borcea – Gruia. Au mai intrat: Burtic – Țugulescu, R. Bănățan, Szep (2007 Pecica), Mitre, Beracko (2005 Pecica), Simonca (2007 Pecica), Tambor, Răchită, Gomboș (ACB Ineu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button