Frontiera Curtici - arhivă liga 3

Juniorii „roș-albi” au revenit după pauză: UTA U19 – Frontiera Curtici 3-3





Frontiera Curtici a acceptat invitația UTA-ei U19 pentru primul amical al iernii. Pe „sinteticul” de pe „Motorul”, cele două formații au pus în scenă un meci spectaculos, ce s-a încheiat la egalitate: 3-3.

Divizionara terță a condus cu 2-0 la pauză, după ce Burlă a marcat direct din corner, iar Andrieș a găsit colțul lung al porții lui Roșca, după o pătrundere din stânga. În actul secund, juniorii utiști au fost mai buni, marcând nu mai puțin de trei goluri și încasând doar unul. Timișoreanul Andreaș, sosit în această iarnă alături de Cibi de la LPS Banatul, a reușit „dubla”, mai întâi după o pasă ideală a lui Mihai și apoi după o bâlbăială în careul advers. Între golurile timișoreanul a mai venit și reușita lui R. Pop, după o acțiune personală, dar și realizarea frumoasă a lui Ciupuligă, plasată, de la marginea careului.

Pentru UTA U19 a fost al doilea amical al săptămânii, după 3-2 cu ACB Ineu, iar Sandu Gaica și Adi Ungur cam trag de aceiași jucători, atâta timp cât au multe probleme de ordin medical și anume: Ekmekci, Iurasciuc, Popa, Kiss, Rigo, Bulza și Șerengău. „Veneam după o săptămână grea, intensă și am avut puțin picioarele grele. Cu toate astea, am avut o replică destul de bună în fața unei echipe de Liga 3-a, folosind în special fotbaliști născuți în 2005. Eu sunt mulțumit de ceea ce am văzut azi, mai avem încă o săptămână grea, sperăm să ne mai recuperăm din jucătorii accidentați. Și mai sperăm să nu mai plece nimeni luni, când e ultima zi de transferuri. De fapt, eu le-am spus băieților să-mi spună din timp dacă mai vor să plece împrumut în Liga 3-a, nu a zis nimeni nimic, așa că…”, a precizat Gaica.

Și Radu Anca a avut trei absențe importante, Huțanu, Avrămuțiu și – bineînțeles – Pavel. „Pentru primul amical sunt mulțumit de cum ne-am prezentat. Sigur, am luat trei goluri, dar când ne aflam pe teren cu puștii, iar copiii de la UTA au și ei calitate. E clar că avem probleme în atac, mai ales că l-am pierdut și pe Brândușe, care a ales să meargă la Păuliș de săptămâna viitoare. Asta e, ne descurcăm cu ce avem, eu mare încredere în băieți, sper doar să fim feriți de probleme medicale”, a spus antrenorul lui „Fronti”

Formații:

UTA U19: Roșca – Sarkozi, Bota, Bokse, Anișorac – Cibi, Mihai – R. Pop, Andreaș, Ronai – Pășcălău. Au mai jucat: Manoilă, Purdescu, Bădău, Călin, Roșu.

Curtici (prima repriză): Mucha – Cleuță, Calvin, Gligor Puta – N. Varga Burlă – C.  Moldova, Prică, Andrieș – Lolea.

Curtici (repriza a doua): Nan- Morar, A. Popescu, Cleuță (70 Puta), Vereș – Coșa, Burlă (70 Moldovan) – Zoho, Ciupuligă, Andrieș – Brândușe.

FOTO: Costel Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button