Gloria LT Cermei

Eșec la limită în fața liderului din C10: CA Oradea – Gloria LT Cermei 1-0





Liderul seriei a 10-a Ligii a 3-a și formația de pe locul 5 în C8 și-au dat întâlnire la Salonta pentru un test, programat cu exact o lună de zile înainte de primul meci pe puncte. Iar CAO și Gloria Lunca Teuz Cermei nu și-au făcut prea mult rău, mai ales că s-a simțit o stare de oboseală în sânul ambelor tabere. Totuși, testul a avut o câștigătoare și anume formația orădeană pregătită de Florin Farcaș.

Singurul gol al partidei a căzut după o oră de joc. După un corner, Cîrjan a reluat în bară, mingea a ricoșat la Alex Popa, a cărui pasă în fața porții a fost fructificată de Sergiu Jurj (1-0). Atacantul, care va împlini 24 de ani pe  17 februarie, este la al treilea gol pentru CAO în amicalele iernii și pare să devină principalul marcator al formației de pe Crișul Repede.

Deși a evoluat cu doi atacanți de careu, Nagy și Popa, „sămădăii” nu fost prea periculoși la poarta adversă. „Meci echilibrat, am întâlnit o echipă care a venit după un stagiu de pregătire centralizat. Nu a avut prospețime, dar și noi am avut în această săptămână un regim de efort aproape de cantonament. Sunt mulțumit că au jucat toți copiii de 2003-2005 și au ținut piept liderului din C10, suntem în obiectiv cu pregătirea de iarnă. Urmează săptămâna viitoare două meciuri, miercuri cu Dumbrăvița și sâmbătă, la Curtici”, a spus Flavius Moisă, antrenorul Cermeiului.

Formații:

CAO (repriza I): R. Bob – R. Gunie, D. Stan, D. Lupșe, M. Kovacs, A. Chindlea, I. Pop, R. Ardelean, D. Marina, Ad. Popa, M. Ion.

CAO (repriza a II-a): A. Barabaș – C. Jurj, Cl. Petruș, Al. Popa, L. Ioviță, G. Cherman, D. Cîrjan, P. Chiș-Toie, R. Săutiuț, M. Balint, Sg. Jurj.

Cermei: Bodea (Creța 46, Ticiu 80) – Bortiș (Pavel 75), Iuga (Al. Pop 75), I. Pop (Clipotă 46), Ursoi (I. Pop 75) – Piț (Vlad 46),  Lazăr (S. Popa 46), Țurcanu (Salka 46), Mateucă (Șimăndan 46) – Nagy (Bickling 60), D. Popa (Bulboacă 46, Al. Catanzaritti 75).

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button