Crisul Chisineu-CrișFotbal judetean

Patrick Peter a marcat spectaculos în: Crișul Chișineu-Criș – ACB Ineu 2-0







Programat inițial la Ineu, testul dintre liderul Ligii a 4-a și Crișul Chișineu Criș s-a disputat, în cele din urmă, pe arena „Aurel Ardelean” al viceliderului din C8. Iar gazdele, deși continuă să aibă mari probleme de lot, s-au impus cu 2-0 (1-0), pentru prima victorie din amicalele iernii, după 1-1 cu UTA U19 și 2-2 cu Cermeiul.


Ineuanii au început mai bine jocul și nigerianul Stephens a ratat două ocazii importante, reluând de puțin alături. Crișul a deschis scorul după 24 de minute, când Patrick Peter (foto) a l-a lobat frumos pe Tulcan de la 25 de metri, mingea ducându-se direct în vinclu. Ciubotariu a avut și el două bune ocazii la pasa lui Tănase și centrarea lui Clej, la ultima fază nimerind bara. Tot Ivan Ciubotariu, reprofilat „vârf” de „Știli”, a fost cel care avea să obțină din duelul cu Bârdan penalty-ul din care Tănase a stabilit scorul final: 2-0!


Deocamdată, cele 5 despărțiri din această iarnă nu au fost acoperite decât parțial, prin sosirile lui Blaga și Peter. Acesta din urmă promovase cu Șelimbăr în vară și a jucat la Deva în prima parte a stagiunii. Astăzi au mai lipsit și Haloș (accidentat) și Ciornei (implicat în meciul de futsal dintre Șimand și Remetea). „Am controlat partida în mare parte meciul și am avut situații frumoase de a marca. O partidă de pregătire extrem de utilă. Ne-am atins obiectivele, jucătorii s-au implicat, balonul a circulat bine, sunt mulțumit de modul cum ne-am exprimat și cum a arătat echipa astăzi. Încă suntem subțiri numeric, sperăm până luni să mai transferăm unul-doi jucători, de profil ofensiv. Mă refer la un atacant, în primul rând și un mijlocaș ce poate juca pe cele trei poziții ofensive. Suntem obligați să facem acest lucru, vom vedea dacă vom și reuși”, a spus Adrian Abrudean, antrenorul Crișului.

ACB Ineu a stat mai bine din punct de vedere al efectivului, cu toate că a avut absențele sale: Dan Mâneran, Voștinar, Zamă, Al. Covaciu și Rucăreanu. „Am avut și noi destule momente bune de joc, în special în debutul său, dar și după aceea. Oricum, s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, pe un teren bun, ne-am făcut antrenamentul și asta e cel mai important. E clar că echipa nu poate să fie prea proaspătă la o săptămână de la finalul cantonamentului de la  Moneasa, dar vom arăta din ce în ce mai bine. Se pare că jucătorii străini pe care îi așteptam în această lună vor ajunge de abia la începutul lui martie, e clar că mai avem nevoie de întăriri în toate compartimentele”, ne-a declarat Cristi Sculici, tehnicianul zărăndanilor.

Formații:



Crișul: Blaga – Clej, Sabău, Nistor, Siminic – P. Peter, Susan, Tănase, Giurgiu – Mâneran, Ciobotariu. Au mai intrat: Pașca, Cl.Popa.

Ineu: Tulcan  (46 Merșca) – Varga, Bălteanu (46 Karmanoczky), R. Șerban (46 Bârdan), Nica (46 Hulbăr) – Zdrențan (70 Spătaru) – S. Balaci, Wilmer (46 Dănilă), Spătaru (46 D. Covaciu), D. Florea, Stephens (46 Păcurar).

Arbitru: Remus Lung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button