Minifotbal, futsal

Șimandul s-a calificat în sfeturile de finală ale Cupei României, Kereszthegy Remetea a rezistat doar o repriză în fața băieților lui Mărcuș!





Șoimii Șimand își continuă drumul în ediția 2021-2022 a Cupei României la futsal. Kereszthegy Remetea a rezistat o singură repriză în noua sală de sport din comuna arădeană, după care gazdele au predat o adevărată lecție de futsal.

Scorul pauzei a fost 2-2, după „dubla” lui Alin Ciornei, respectiv reușitele semnate Porea și Sandor. Dar, acesta din urmă și-a dat și un autogol în debutul actului secund, după care Ciornei,  Gherheș, Cl. Ujoc, Balogh, Al. Lezeu au oprit tabela la 8-2. Înainte de ultimul fluier, Daniel Mărcuș s-a autoeliminat de pe teren. La o minge ce l-a depășit pe portarul Dagău, antrenorul-jucător al „șoimilor” a oprit mingea cu mâna lipită de corp, arbitrii au lăsat meciul să continue, dar profesorul s-a autodenunțat. Arbitrii au revenit, i-au acordat cartonașul roșu și Dani Mărcuș va fi suspendat în sferturile de finală. Adversarul se va alege marți dintre prim-divizionarele CFR Timișoara (locul 4) și Autobergamo Deva (locul 1).

Așadar, Șimandul trece un adversar – la prima vedere – incomod, din același secund, clasat tot pe poziția secundă, dar în seria a 2-a Centru. „Formațiile din zonele cu populație preponderent maghiară sau germană pot fi considerate învinse doar când se urcă în autocar. Azi, cei din Remetea ne-au întins serios în prima repriză, după care au căzut puțin, dar și băieții noștri au dat totul din ei. Am putut să-i debutăm și pe Andru și Găleancu, doi copii de 14 ani, a jucat și <<Buru>>, secundul meu, a fost o zi frumoasă pentru futsalul din Șimand. Probabil voi fi suspendat în turul următor, ăsta sunt eu, nu am putut să tac. Mi s-a părut că am făcut henț, deși, dacă mă gândesc bine, mâna mea era cam lipită de corp. Aș vrea să le mulțumesc și celor de la Chișineu Criș și Socodor, pentru că ne-au dat jucători importanți la acest meci, dereglându-și puțin programul de amicale. Victoria i-o dedicăm lui Dani Cordoș, sponsorul nostru, care și-a dorit să fie azi alături de noi, dar nu a putut”, ne-a declarat Daniel Mărcuș, antrenor și jucător al Șimandului.

Șoimii au evoluat azi în formula: Dagău – Gherheș, Cl. Ujoc, Ciornei, Pirtea, Mărcuș, Buruiană, Morariu, Hotăran, D. Ardelean, Balogh, Al. Lezeu, Găleancu, Andru.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button