Fotbal judeteanProgresul Pecica

Diferența de eșalon și-a spus cuvântul: Progresul Pecica – Unirea Sântana 5-1







La lumina reflectoarelor de pe „Șega”, Progresul Pecica și Unirea Sântana și-au verificat potențialul cu o lună înainte de startul campionatelor. Ambele formații au antrenori noi, tineri, aflați la prima experiență ca „principali”, duelul câștigându-l Bogdan Bozian, aflat și în teren pentru divizionara terță. Dincolo, Ștefan Boroș nu a putut conta pe portarul său titular, Edi Csurka, dar nici pe Caba și Politic.


Scorul pauzei a fost 2-0, după ce Bozian l-a lăsat singur cu portarul pe Răchită și acesta nu a greșit, după care a punctat și Bozian, după acțiunea lui T. Bodri. Unirea a dat senzația că poate reveni în joc, când Cl. Popa a înscris din apropiere, după ce Trabalka câștigase duelul fizic cu Tambor. Dar, în minutul 66, Onișor a intrat cu mingea în poartă după un pressing colectiv al Progresului. Cu 10 minute înainte de final, Bozian a oferit al doilea „assist” al partidei, de această dată pentru Enciu (foto), care a marcat pe lângă Mureșan. Concluzia a scris-o juniorul Șimonca, care a profitat de o pasă filtrantă a lui Mitre.


A fost al doilea succes în patru zile pentru Pecica în fața unei prim divizionare, după 3-1 cu Felnac. „Ne aflăm în săptămâna de vârf ca acumulări. Sunt mulțumit de prima repriză, am controlat-o, în a doua am jucat mai mult pe contraatac. Nu ne-am fi dorit asta, dar atât am mai putut fizic. Am reglat problemele din defensivă, nu am dat posibilitatea adversarului să-și creeze prea multe situații de poartă, la mijloc mai avem de reglat unele lucruri, le vom rezolva, suntem pe drumul cel bun. Urmează sâmbătă un amical la Tomnatic”, a spus Bogdan Bozian, antrenorul-jucător al „galben-albaștrilor”.

E al doilea amical al iernii în care Sântana încasează 5 goluri, după cel de la Beliu, în care – însă – a marcat tot de atâtea ori. „Încercăm sisteme de joc diferite, utilizăm unii jucători pe posturi noi pentru ei și astfel ne dăm seama de plusuri și minusuri. Am și întâlnit o echipă bună, care ne-a presat destul de sus, dar care a și profitat de greșelile noastre mari. Am mai avea e nevoie de unul – doi jucători pentru mai multe soluții la mijloc și în apărare”, a spus Ștefan Boroș, care-și va vedea elevii la lucru și sâmbătă, cu UTA U19.

Formații:



Sântana: Mureșan – Dănilă, Paven, Bercu, R. Varga – Bodea – Kozma, Martin, D. Marc, Stanciu – Trabalka. Au mai jucat: Olteanu, Ianc, Cl. Popa, Savin, Pașca.

Pecica: Zamfir – Onișor, Dolga, Wild, T. Bodri – Mitre, Oancia, Bozian, Gruia – Răchită, Enciu. Au mai intrat: Burtic – Tambor, Szep, R. Bănățan, Gomboș, Șimonca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button