Gloria LT Cermei

Eșec sever pentru Cermei în amicalul cu Dumbrăvița! Moisă: „Nu sunt îngrijorat, bine că a apărut acum și nu mai târziu”





Un lucru e cert, celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei nu le priesc meciurile cu CSC Dumbrăvița. Timișenii sunt un fel de nași ai „sămădilor”, învingându-i mai de fiecare dată, de două ori și în acest sezon în meciuri oficiale: 2-0 la Cermei și 1-0 pe arena „Ștefan Dobay”. Sezonul trecut am înregistrat și un 9-1 pentru „alb-verzi”, care astăzi au „recidivat” cu un 8-0 (4-0) într-un amical disputat chiar la Cermei.

Tismonar (min. 10 și 25), Martinov (min. 15), Ciubotariu (min. 38), Făgărășanu (min. 70, 75, 79 și 86) au fost autorii golurilor pentru echipa lui Cosmin Stan, care încă nu e calificată matematic în play-offul Ligii a 3-a, tocmai pentru că Cermei sau Pecica mai au șanse matematice să o ajungă.

„Sămădăilor” le-a lipsit portarul Bodea și, probabil, a contat și asta mult în configurația tabelei. În rest, dușul extrem de rece e explicat de Flavius Moisă. „Când faci greșeli atât de mari în zona 1, iar adversarul e pragmatic și te taxează la fiecare fază, se întâmplă să pierzi și la astfel de scoruri. Am avut și noi destule ocazii, dar ne-am jucat cu ele. Am aliniat și două garnituri, încă încercăm să dăm minute aproape egale tuturor jucătorilor din lot, inclusiv celor tineri și foarte tineri și asta ne dezechilibrează puțin. Sigur, Dumbrăvița are și un plus de prospețime, ne-au fost net superiori astăzi, dar nu sunt îngrijorat. Dacă și vineri contra celor de la Curtici vom arăta la fel, atunci vorbim altfel, azi consider că a fost un accident și, pe undeva, e bine că a apărut acum, cu o lună înainte de startul sezonului și nu mai târziu sau la primăvară, în meciurile oficiale”, ne-a declarat antrenorul cermeianilor.

Evident, pentru timișeni a fost cel mai clar succes din amicalele iernii. „Nu mă așteptam ca, la primul meci în care am schimbat sistemul, băieții să îl asimileze atât de bine. A fost un joc reușit, din toate punctele de vedere. Mare lucru n-aș putea să spun la un asemenea scor. E foarte devreme de zis dacă ne vom baza în continuare pe 3-5-2. Și sâmbătă, cu Periamul, vom folosi același sistem, iar mai apoi vom alege. La meciul de azi, am fost tot timpul primii la minge, am avut și o agresivitate foarte bună. Ca să dau un exemplu, în primele 10 minute am avut patru ocazii uriașe, două în situație de unu la unu cu portarul și alte două cu poarta goală. Am început foarte tare meciul și am continuat în același ritm până la final”, au fost concluziile antrenorului Cosmin Stan pentru site-ul clubului din Dumbrăvița.

Formații:

Cermei: Creța (60 Ticiu) – Bortiș (60 P. Pavel), R. Iuga (60 A. Pop), I. Pop (60 Clipotă), Ursoi (60 M. Rotar) – Piț (60 Șimăndan), Lazăr (60 Țurcanu), S. Popa (60 Salka), Vlad (60 Mateucă) – D. Popa (60 Bulboacă), N. Nagy (60 Bickling).

Dumbrăvița (repriza I):  Trifon – Vidican, Zurbagiu, Moțiu – Amariei, Martinov, Schinteie, Gologan, L. Bodri – Ciubotariu, Tismonar

Dumbrăvița (repriza a II-a): Trifon (60, Ciui) – Bain, Bura-Koț, Benea – Ilan, Olaru, Zurbagiu (cpt.), Paunchici, Ghinescu – Făgărășanu, Grigoriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button