UTA Arad

Dima, la primul tricou de titular din „gestiunea Badea”? Multiple soluții ofensive pentru Badea cu Clinceniul







UTA  are prima șansă contra Academicii Clinceni în meciul de vineri (ora 17,30), de la Arad, însă același lucru am spus și cu ocazia vizitei celor de la Dinamo, cealaltă formație aflată pe loc de retrogradare directă. Însă, „lanterna roșie” pare să sufere și mai mult, în special la capitolul omogenitate și pregătire fizică, atâta timp cât se bazează pe foarte mulți jucători transferați de o lună de zile, ca fiind liberi de contract.


Contra celor de la CS U Craiova, ilfovenii nu au arătat foarte rău, au pierdut – totuși – cu 3-1, demonstrând destule fracturi defensive. Probabil, la Arad, ilfovenii se vor apăra supraaglomerat și vor încerca să dea lovitura pe contraatac, pentru „roș-albi” devenind o provocare să desfacă o astfel de defensivă, pe un gazon cu probleme, precum cel de pe arena „Francisc Neuman”. Iar din punct de vedere ofensiv, Ionuț Badea va avea la dispoziție aproape toate armele sale, doar Dumitru Cardoso fiind încă incert după problemele cu care s-a ales la gleznă după confruntarea cu Rapidul.


Absențele pentru jocul de vineri sunt de natură defensivă. După „galbenele” încasate la Craiova, „închizătorul” Batha și fundașul central Benga sunt suspendați. Totodată, Erico da Silva nu a depășit în totalitate problemele cu care s-a ales în urmă cu o săptămână la glezna piciorului stâng. Fundașul brazilian va încerca să reintre în antrenamente mâine, însă rămâne de văzut dacă stafful medic își va ok-ul mai ales pentru un meci ce  nu ar trebui să fie foarte solicitant pentru fundași. Badea poate apela în premieră la Constantin Dima, fundaș integralist în primele două etape ale anului cu Laszlo Balint la timonă. Lângă acesta ar putea apărea Vinko Medjimorec, cu toate că și croatul acuză mici probleme medicale.

Fiindcă Shlyakov și-a ispășit etapa de suspendare, ar mai fi și varianta trecerii lui Baravykas în centrul defensivei, însă – probabil – Ionuț Badea se gândește mai degrabă la formula ofensivă pentru jocul de vineri. Față de meciul de la Craiova, un atacant de careu, între Ongaro și Laukzemis, ar trebui să apară din primul minut, cu Miculescu, Dangubic și Otele la susținere. Probabil, Ubbink va coborî la mijloc, cu Isac sau Vorobjovas lângă el.



8 comentarii

  1. Cine isi face socoteli ca UTA…sigur le da, 2-3 goluri, celor de la Clinceni…s-ar putea sa aiba mari surprize. La UTA marcarea unui gol este …mai dificila decit…o nastere, des UTA nu e capabila sa dea mai mult de 1 gol. Cu Clinceniul nu cred ca ar trebui, din debut, o echipa super-ofensiva, mereu, in prima repriza Clinceniul a fost onorabil, Ei nu au omogenitate si nici fizic nu stau teribil. Nu stiu daca Medjimorec si Dima ..ofera siguranta necesara unui atac total, descoperiti, de inchizator, des ei au gafat. Eu l-as mentine pe Ongaro, el a adus un punct si ar merita incredere. Apoi Miculescu, Ubbinc si Otele ar asigura mijlocul, iar Isac si Vorobjobias ..la inchidere. Daca nu va fi bine, la pauza se pot face schimbari. Repet nu va fi un …” galop de sanatate”, cum nu a fost nici cu Dinamo, caci UTA nu prea stie a ataca. PS Constat cu surprindere si mare neplacere ca dupa un traumatism relativ simplu, cu rapid… Cardoso ” sta pe salariu”…cam prea mult. Incep sa cred ca nu are nici caracter, nici chef de a munci. Doar daca ai leziuni cronice poti suferi atata. Inca odata…conducerea UTA si Apostu aduc , dupa Wagner, un altul cu „picioarele in pioneze” Sper sa ma insel !

    0
    0
  2. “Dima, la primul tricou de titular din „gestiunea Badea”? ”
    Sperăm să fi învățat din greseli și să nu mai respingă în față, să nu luăm gol și de la Clinceni!
    Haide UTA!

    0
    0
  3. Nici cu astia de la Clinceni nu va fi ub meci asa de usor !!! Astia vor veni foarte montati cu o echipa foarte tanara in majoritate dar fara experient, UTA trebuie sa i-a in foarte serios aceasta partida si sa castige cele 3 puncte si sa nu mai repete greselile din meciul cu Minamo . Cu siguranta se vor baricada in careul lor cu toata echipa si vor juca pe contraatac . Poate se trezeste si Dangubic, Laukzemis odata si va inscrie in meciul cu Clinceni. Trezeste-te Dangubic !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  4. DL. BADEA NICI ACUMA NU Î-ŢI DAI SEAMA CĂ TRIMIŢI ECHIPA PE TEREN,DE LA ÎNCEPUT CU10 JUCĂUŞI.EŞTI AŞA DE ÎNCĂPĂŢINAT SĂ TRIMIŢI UN TERORIST ANTIFOTBALIST-DUN-DAN-GIBICI-GUBICI PE TEREN,CARE ESTE PLĂTIT DE ADVERSAR SĂ NU DEA CUMVA DIN GREŞEALĂ GOL.ESTE CEVA DE RÂSUL CURCII

    0
    0
  5. Eu cred ca Danut Gubiciul este agent sub acoperire, platit de Meszar sa-i spioneze pe restul jucatorilor si sa-i parasca la conducere daca vorbesc ce nu trebuie. Altfel nu-i vad sensul in echipa, nu e bun nici de copil de mingi, e prea puturos sa fuga dupa o minge. Feriti-va de gubici!

    0
    0
    1. Dacă nici Dangubici nu aleargă și nu depune efort, atunci nimeni nu o face.

      Din perspectiva implicării în joc, nu poate fi criticat.

      Păcatele lui vin la finalizare. Aici suferă enorm, și nu este singurul, din păcate.

      0
      0
  6. Ne apropiem incet incet de finalul campionatului si UTA are o linie de clasament acceptabila,a castigat 17 puncte acasa si 17 puncte in deplasare!
    Daca batem Clinceniul putem sa castigam 6 puncte de la acesta echipa, O PREMIERA !
    Daca nu pierdem cu Targoviste ,atunci am luat minim un punct de la toate echipele din campionat!
    Daca facem 43 puncte putem spera la acel joc de baraj, insa ptr acest lucru trebuie sa nu ratam asa mult si sa obtinem o serie de trei meciuri castigate ,ceea ce este f greu ptr echipa noastra, care are doar 7 victorii in acest campionat 4 acasa si 3 in deplasare si nu mai putin de 13 egaluri cele mai multe din campionat!
    Si totusi sunt optimist UTA nu cred ca poate ajunge la baraj iar retrogradatele se stiu deja!
    HAIDE UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button