Fotbal feminin

„Leoiacele” au pus punct vacanței de iarnă și au 12 zile la dispoziție să se pregătească de vizita fetelor din Galați!





Nici două săptămâni nu are la dispoziție Dan Cuedan pentru a pregăti primul meci oficial al anului, cel din prima etapă a play-outului Ligii 1 feminin, de pe teren propriu, cu Universitatea Galați. Fetele de la AC Piroș Security s-au întors de abia ieri din vacanța de iarnă și s-au apucat de treabă de la înălțimea poziției a 7-a în clasament și a celor 18 de puncte.

De la prima întâlnire a anului au absentat Olariu și Ion, cu probleme personale, Voinea (plecată în Italia fără acordul clubului) și Sally Mansour, care e așteptată să revină la Arad pe finalul acestei săptămâni. În schimb, cealaltă egipteancă din lot, portarul Maha Shehata e deja sub comanda lui Cuedan, care a mai primit două întăriri cu caracter defensiv, „închizătorul” Gianina Stanoiev și fundașul Bianka Granados. „Sper să ne ajute pe două posturi deficitare pentru noi. Pe Bianka o s-o folosim în centrul apărării, în locul Lidiei Șuveț, iar Geanina ar putea juca foarte bine lângă Bozian, la mijloc. Trebuie, însă, să intrăm rapid într-un tonus bun, în așa fel încât să abordăm la victorie meciul cu Galațiul, de peste 10 zile. Le-am comunicat deja fetelor programul, mâine ne antrenăm la baza de la Pădurice a prietenului meu, Adi Mateaș, căruia îi și mulțumesc pe această cale, după care vom mai avea în special antrenamente ce se axează pe pregătirea fizică. Totodată, marți seara, am fixat un amical cu junioarele UTA-ei, pregătite de Dani Mărcuș, la care sperăm să contăm și pe două-trei junioare din  propria pepinieră. Am vorbit deja cu directorul sportiv, Nicu Tanasoglu, în acest sens, care mai încearcă să aducă și un portar de la Timișoara”, ne-a declarat Dan Cuedan.

Campionatul play-out se joacă după sistemul tur retur și pornește pe 6 mertie, cu meciurile: CSȘ Târgoviște – Ladies Târgu Mureș, Fotbal Feminin Baia Mare – Banat Girls și AC Piroș Security – Universitatea Galați. Ultimele două clasate retrogradează direct în eșalonul secund.

Clasament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button