UTA Arad

UTA deschide ultima „intermediară” a sezonului regulat de Mărțișor, ora de începere a meciului cu Chindia se menține și cu Mioveniul!







Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul pentru ultimele două etape ale sezonului regulat ale Ligii 1. Va fi un nou tur de forță pentru combantante, pentru că runda cu numărul 29 este una intermediară. Iar UTA o va deschide, așa cum a făcut-o cu etapa a 27-a, la Craiova și cum o va face cu etapa 28-a, vineri, cu Clinceniul.


Chindia Târgoviște – UTA se va juca pe 1 martie, de la ora 15, pe arena „Ilie Oană”, din Ploiești. Arădenii se vor reîntâlni cu Passaglia, Roumpoulakou și Rusu, cu mențiunea că ultimii doi au șanse mici să fie utilizați de Emil Săndoi. Apoi, patru zile mai târziu, „roș-albii” vor strânge rândurile pentru vizita celor de la CS Mioveni. Confruntarea din cadrul etapei cu numărul 30 se joacă sâmbătă, 5 martie, de la ora 15 și e precedată doar de Sepsi – U Craiova 1948, de vineri seara.


Programul complet al ultimelor etape ale sezonului regulat:

Etapa a 29-a



Etapa a 30-a

10 comentarii

  1. Daca, fereasca-ne Dumnezeu,ne impiedicam de Clinceni e grav!Clinceniul nu mai are de astazi antrenor.O saptamana a rezistat Stanga pe banca…
    Vrem sa vedem joc de constructie,devotament si daruire,nicidecum greseli personale in lant….
    Mult succes!

    0
    0
    1. ești nebun Giro???? Delirezi ca și mijlocașul lor care trage încă speranțe că se salvează ? Ăla nu știe că mai sint doar 4 etape iar ei sint pe ultimul loc care retrogradează direct? Un asemenea scenariu nu se poate ,asta ar însemna lacătul pe ușă clubului ,și înapoiați toți banii pe care jucătorii iau primit la semnătură!!! Cred că ți-ai uitat pastilele ????

      0
      0
      1. Nelutu, baiatul nou care s-a activat la comentarii, in afara de faptul ca Vanter incepe fraza cu litera mica, eu nu vad greseli, in schimb vad ca tu ai fi corigent, nu prea stii sa pui virgula.

        0
        0
      2. dupa ce te-a amendat militia si ti-a explodat gazu..sufli si-n clinceni….te pomenesti ca ne deraiaza calu troian pe sinele de la vagoane clincenarii astia,,,.greu e sa mai castigam si noi cate un meci la 10 etape…visez la ziua cand incepem meciurile de acasa calcand pe cap ORICE ADVERSAR cum zicea nea IMI

        0
        0
      3. In cuvintele tale jignitoare,nu vad nimic nou,le suport lejer,nu am nici o treaba,continua,te rog…Nu iti voi raspunde,deocamdata pe masura, tragem linia la sfarsit…Ai dat mereu la temelie,dar subiectiv,doar dupa parerea ta…si parerile nu se discuta…Am fost in acord,din foarte multe privinte cu inlocuirea lui Balint,doar ca nu era momentul fix acum..Echipa juca frumos,construia,avea nerv,trasee,o gandire de joc,variante de banca..Ratarile exasperante ne omoarau,ca si acum…Bine..Hai sa zicem…Ce joaca echipa cu Badea???Absolut nimic si tot mai nimic!Nici macar din amintiri…Gura mare,bate curul….Stii tu cum este zicala…”Teoria ca teoria dar Praftica te omoara”…In viata vietii mele,nu am auzit despre o idee de joc,de genul,daca vad ca nu putem castiga,macar sa nu pierdem…In catastifele fotbalului,nimeni in lume,nu a jucat sistem 4-2-4,alergand prin mocirla,fata de o relicva,cu doi oameni in minus…Niciodata nu am vazut,in limita idioteniei mele,sa nu simti echipa,jocul,sa nu faci schimbari la momentul vazut…Sa muti jucatori,pe posturi necunoscute lor(Ubbink,de exemplu),este ori prostie crasa,ori intentionat….Raman la ambele variante…cu Badea…

        0
        0
  2. ar fi bine sa acumulam puncte in meciurile ramase..ca in play out….cine stie ce se poate intampla..e imprevizibil campionatul,argesul a batut aseara la OVIDIU ca si la ARAD..FARA sa joace nimic sau sa aibe vreo ocazie in 85 de minute,,si uite..sunt cu un pas in play off

    0
    0
  3. nu cred că vor mai subestima adversarul după pățania cu dinamo.. să câștigăm acasă, si la chindia măcar un punct dacă tot e pe teren neutru!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button