Baschet

Baschetbalistele arădene au pierdut șefia LNBF în favoarea campioanei en-titre!





FCC Baschet UAV Arad a pierdut, la „masa verde”, poziția de lider a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Într-un final, FRB a anulat rezultatele lui AC Triumf Botoșani, după retragerea clubului moldav din campionat și configurația clasamentului nu mai e aceeași.

„Galben-albastrele” au pierdut cele patru puncte obținute din întâlnirile cu Botoșaniul (în toamnă trupa lui Jose Araujo a jucat și returul cu Triumful la Sala Constantin Jude din Timișoara pentru a evita deplasarea până în nordul Moldovei), iar alte șase formații au pierdut și ele câte două puncte. Situația la zi în LBNF spune că Sepsi Sfântu Gheorghe conduce clasamentul, cu 33 de puncte, tot atâtea câte au și arădencele, dar cu avantajul meciului direct. Vorbim despre singurul eșec stagional suferit în campionat de Hadzzovic și colegele sale (44-76, în Secuime), care acum sunt pe locul 2, tot cu 16 victorii și o înfrângere. Pe 5 martie cele două echipe se vor duela la Arad, într-un meci ce s-ar putea dovedi extrem de important pentru desfășurarea ulterioară a sezonului și pentru obiectivul FCC-ului, respectiv calificarea în finala campionatului.

Până una alta, să mai spunem că  CSM Alexandria profită de faptul că CSM Satu Mare a strâns nu mai puțin de patru restanțe (una chiar împotriva Aradului pe teren propriu) și – deocamdată – completează podiumul, acumulând 29 de puncte. Iată cum arată noul clasament al LNBF, după anularea rezultatelor fetelor de la Triumf Botoșani:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button