Gloria LT Cermei

Diferență de pregătire și eșalon, Moisă vrea mai mult de la echipa sa: CS Glogovăț – Gloria Lunca Teuz Cermei 0-3





Într-o săptămână, Cermeiul a ajuns la un golaveraj pozitiv în amicale. Acel 0-8 cu Dumbrăvița a fost tratat cu un 6-0 cu Frontiera Curtici și astăzi, cu un 3-0 la Vladimirescu, cu CS Glogovăț. Pentru formația din primul eșalon județean a fost primul test al iernii, după o perioadă plină de probleme. Antrenorul Călin Dehelean are probleme medicale și s-a detașat de fotbal în ultima săptămână, iar înlocuitorul său, Abdoulaye Diarra, nu a putut conta azi pe fotbaliști importanți, precum R. Ardelean, C. Negrea, Stanciu, Moldovan și Borteș, în timp ce Sterciuc și-a anunțat plecarea de la echipă.

Mult mai bine pregătită din punct de vedere fizic, formația din Țara Sămădăilor a controlat în mare parte meciul, și-a creat câteva ocazii importante, dar a și marcat de trei ori. 0-1 s-a făcut în minutul 34, când Vlad a pasat în careu și Piț a pus latul. David Popa a marcat din nou, în minutul 51, profitând de o eroare în defensiva lui Diarra. În fine, a marcat și Bickling, cu un sfert de oră înainte de final, cu un șut bine plasat la colțul lung.

Pentru Glogovăț, Gornic a avut o ocazie mare la 0-1, „scărița” sa ducându-se puțin pe lângă poartă. Kocsis putea marca golul de onoare în minutul 80, dar a fost blocat în 6 metri de Creța după pasa lui S. Popa. „Fiind echipa mai prost pregătită fizic, a trebuit să acceptăm dominarea echipei din Cermei, care a și putut alinia două formații. Am avut și numeroase absențe, în timp ce Burcă și Chepețan au revenit din vacanță direct la meci. Am avut destule probleme de la reunire și a trebuit să ne anulăm și plecarea în cantonamentul de la Moneasa, dar nu avem ce face și încercăm să ne punem pe picioare până la prima etapă a anului în Liga 4-a. Felicităm Cermeiul, au o echipă frumosă, tânără, îi urăm mult noroc în campionat”, a spus Abdoualye Diarra, ajutorul lui Călin Dehelean pe banca celor de la „Vladi”.

Antrenorul Cermeiului nu a fost mulțumit ritmul la care s-a disputat confruntarea de azi. „Scor de moral, dar contra unui adversar inferior. Tempoul a fost mult sub Liga a 3-a, noi nu am reușit să impunem un tempou mai bun pe faza de construcție, cu toate că am condus jocul. În ultimele două meciuri de verificare vrem să ridicăm tempoul de joc, să ne apropiem de cel al competiției de Liga a treia, contra celor de la Păuliș și UTA-ei U19. Mulțumim gazdelor de la Vladimirescu care ne-au primit pe un teren foarte bun și le urăm succes”, a menționat Flavius Moisă.

Formații:

Glogovăț: Ciornei – Căciulă, Al. Mariș, Bier, Burcă – Pantea, Doboș – D. Negrea, Kocsis, Gornic – Chepețan. Au mai jucat: L. Avram, S. Popa, M. Ceh, Narsesovici.

Cermei: Bodea (46 Creța) – Bortiș (60 Stoianovici), Iuga (60 Clipotă), I. Pop, Ursoi (60 Rotar) – N. Nagy (60 Salka) , S. Popa (60 Lazăr), Vlad (60 Șurcanu) – Piț (60 Bickling), D. Popa (75 Piț), Șimăndan (60 Mateucă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button