Fotbal judetean

Campioanele din Arad și Mehedinți se vor duela pentru un loc în Liga a 3-a! Recolta Dănceu are un avans liniștitor și multă experiență!







Federația Română de Fotbal a stabilit astăzi, prin tragere la sorți, la Casa Fotbalului, duelurile de la barajul de promovare în Liga 3, ediția 2022-2023. Momentan au fost stabilite județene care se vor lupta pentru promovare, reprezentantele acestora nefiind cunoscute încă.


Asociațiile Județene de Fotbal (AJF-urile), respectiv Asociația Municipală de Fotbal București (AMFB) sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 12 iunie 2022, echipele calificate pentru a participa la aceste jocuri de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.


Meciurile rezultate acum se vor desfășura în format tur (18 iunie 2022, ora 18:00) – retur (25 iunie 2022, ora 17:30), pe terenul fiecărei echipe. Gazda în tur este reprezentanta primului județ afișat mai jos, adică primul județ extras din urna tragerii la sorți pentru fiecare duel în parte. În Regiunea 4, Vest ce înteresează campioana județului nostru vom avea parte de următoarele dueluri:
Timiș – Gorj, Arad – Mehedinți și Hunedoara – Caraș Severin.

Așadar, echipa care va câștiga play-outul Ligii a IV-a Arad, ce se va desfășura, cel mai probabil între ACB Ineu, CS Socodor, Victoria Felnac și Unirea Sântana, va da piept cu cea mai bună formație din Mehedinți. După prima parte a stagiunii 2021-2022, aceasta se numește Recolta Dănceu și conduce în clasament cu maximum de puncte – 33 puncte, cu 8 mai multe decât AS Turnu și 9 decât Pandurii Cerneți.

Recolta Dănceu are maximum de puncte în Liga 4-a Mehedinți



Campionatul Ligii a IV-a Mehedinți are 12 combatante și se desfășoară după sistemul tur – retur, fără play-off sau play-out. Dănceu este un sat aparținător de comuna Jiana, aflat la 35 de kilometri de Drobeta Turnu Severin. Primarul Stelian Stăncioiu este foarte pasionat de fotbal, fiind principalul „motor” al echipei, alături de Viorel Chimirea, organizatorul de competiții al mehendințenilor. Dănceul a mai jucat un baraj de promovare în anul 2012, pe care – însă – l-a pierdut clar pe neutrul din Motru, 2-8 cu Jiul Podari, campioana județului Dolj la acea vreme. Din informațiile noastre, echipa este alcătuită din mai multe cadre MAI, foști jucători de Liga 3-a, media de vârstă fiind destul de ridicată. Șeful Asociației Județene de Fotbal Mehedinți este fostul arbitru Luigi Moisescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button