UTA Arad

Badea a acuzat arbitrajul și după meciul cu Chindia: „Acum a venit compensarea, asta s-a văzut!”





Chindia e singura echipă care o bate în ambele meciuri din sezonul regulat pe UTA și cam după același scenariu. Ca și la Arad, și astăzi, la Ploiești, „roș-albii” și-au creat mai multe ocazii, două dintre ele clare ca lumina zilei, prin Miculescu și Otele, dar ies de pe teren cu capul plecat.

Totuși, există un factor suplimentar ce a dus la primul eșec al lui Ionuț Badea pe banca „Bătrânei Doamne” și anume arbitrajul. „Centralul” Marcel Bîrsan s-a lăsat păcălit de căderea în careu a lui Daniel Florea din fața lui Erico da Silva și a pus mingea pe var cu 3 minute înainte de final. Același Florea a înscris, după ce Fl. Iacob respinsese inițial execuția din penalty și a pecetluit soarta cofruntării, cu toate că UTA a mai ratat două ocazii și până la ultimul fluier,

La final, pentru a treia oară de când i-a preluat pe arădeni (precedentele au fost meciurile cu Dinamo și FC U Craiova 1948), Badea a arătat cu degetul în direcția arbitrilor. „Nu a fost penalty, sunt profund dezamăgit de acest lucru. Am întâlnit o echipă care știam că se apără foarte bine, arțăgoasă, bine organizată în teren. Am avut situații de a marca contra acestei echipe, ceea ce puține echipe pot face, dar totul a culminat cu această fază, din final care…nu am ce să mai comentez. De foarte multe ori, Chindia a fost văduvită în multe situații de arbitraj, acum a venit compensarea, asta s-a văzut. Până la urmă, au fost două echipe care și-au dorit să joace, ceea ce e un lucru foarte bun pentru ceea ce trebuie să facem noi, ca oamenii implicați în fotbal. Însă, când vine o asemenea stricăciune, o asemenea alterare din partea acestor oameni, n-am ce să mai comentez”, a spus antrenorul UTA-ei la flash-interviuri.

Întrebat de ce echipa sa a trebuit să depindă de o fază din minutul 87 pentru a scoate ceva pe terenul Chindiei, Badea a adăugat: „Nu jucăm singuri, am creat ocazii de gol, avem această situație de finalitate pe care nu o ducem până la capăt. A lipsit puțin până să se întâmple ceva bun pentru noi, însă nu putem controla totul. Mai ales când se joacă din trei în trei zile, când concentrarea scade. Nu mai ai luciditate nici în fața porții, nici în apărare, iar atunci se pot întâmpla și ratări”.

Așadar, UTA pierde după o lună de zile în care Badea obținuse 9 puncte din 15 posibile pe banca arădenilor și devine și mai interesată de toate punctele cu CS Mioveni, din ultima etapă a sezonului regulat, înainte de intrarea în play-out.

32 comentarii

  1. Toate ca toate, dar mi-e dor de jocul pe care il aveam cu Balint.

    Presingul ala ne lipseste. In plus eram ceva mai incisivi, mai artagosi si nu ne chinuiam atat sa ajungem la poarta.

    0
    0
  2. De nu batem Mioveniul cu un joc frumos si ne putem scapa de domnul filozof fara pretentii financiare la sf sezonului regulat, trebuie adus de urgenta Grozavu ori Poenaru.
    Asta daca se vrea cu adevarat ca in viitorul apropiat sa urcam la nivelul urmator.

    0
    0
  3. Ce sistem ați jucat astăzi dle Badea? Pt ce ați aglomerat 6 mijlocași? Pt pasele alea în spate sau stanga-dreapta? Jucam cu 9 fals… ați copiat pe Klopp sau Guardiola??? Ei au jucători pt asa ceva, în România nu va fi nici peste 20 de ani jucători pt asa ceva! Nu e mai simplu un clasic 4-4-2? Unul înalt pt devieri și un spiriduș lângă el. Îmi pare rău, dar vom merge din ce în ce mai rău… dle Badea, sunteți maxim de liga a 2-a! Mergeți va rog acolo, dar nu duceți UTA acolo!
    Veșnic echipele astea se supraaglomerate… cu ce răspunzi? Cu 6 mijlocași!?? Penibil! La fiecare meci ați plâns arbitrajul… nu era mai ok sa jucați pe ofensiva? Faceți un 2-0 și după aia putem juca cu 6 mijlocași sa-i blocam. În loc sa lasam echipele sa alerge după egalare sau gol, veșnic o facem noi. Jenant!

    0
    0
  4. D-le Badea, paznicul de la stadionul UTA este mult peste dvs ca și antrenor! Sunteți maxim de liga a 2-a! Plecați cât mai repede până nu duceți și UTA acolo!

    0
    0
  5. Mari ratări, consecință a calității limitate. Se uita câte unul din careul mare și trimite cum trebuie. Nu neapărat gol. Dacă dai din 5m de 3 ori în portar nu e ratare, e pregătirea ta.. Ca 11m respins în fata.. Dreptate la nea Giro. Nu sunt antrenori DE UTA. Bani redusi la jucători și adus antrenor străin. Nu poți sa te prezinți asa în fata unor abonați, sponsori sau bilete relativ scumpe. Străinul mărește viteza de joc , și vede hiba. Mecanismul în totalitate e blocat pe bancul de lucru în așteptarea pieselor de schimb și a unui meșter cu vechime

    0
    0
    1. Sper sa nu il mai vad pe Badea pe banca in Play-Out pentru ca asta ne retrogradeaza garantat si va gasi mereu spre cine sau ce sa arat
      e cu degetul…Cel mai slab antrenor de la Chirila incoace..Haotic,fara viziune,mereu incearca,experimenteaza niste sisteme,de am impresia ca nici el nu le vede si jucatorii sunt pusi in niste situatii ilare..Dupa 4-2-4 la FCU,astazi,la un moment dat avea 6 mijlocasi aliniati..Nu am mai vazut in viata mea asa ceva….Pentru ce deplasezi un lot numeros,daca faci o schimbare in minutul 84..Ca sa ce?
      Drum bun Badea..Te asteapta Daum,sa-i cari geamantanul si sa-i prepari…..ceaiul…!!!

      0
      0
  6. nu Badea ii vinovat ci toti drucherii care l-au injurat pe Balint deo trebuit omul sa plece…jucam placut dar trebuia sa avem rabdare cu Balint….acum treaba devine grosa…cu afonul asta de antrenor dau in scris ca ne asteapta matineul ….sau mai bine zis cui nu-i place tita de vaca suge tita de magar…..

    0
    0
  7. Oameni buni noi sintem iar
    SUPĂRAȚI,…NECĂJIȚI o fi dl Badea de vină dar Miculescu…Otele…Benga…Erico …Iacob …au valoarea o cotă bună…ce fac NU vi se pare că au complicat fotbalul mai mult …oricum o fi tot cu UTA NOASTRĂ ȚINEM…dar se pare că mai trebuie să suferim pt a NOASTRĂ ECHIPĂ

    0
    0
  8. Nu pot sa zic decat…BADEA, DEMISIA! Rezultatele de pana acum au fost pur hazard si nu se intrevede nimic la orizont. Cu totii il vrem pe Leo Grozavu, antrenor cu atitudine, nu mascarici….

    0
    0
  9. Daca UTA. nu castiga meciul cu Mioveni la Arad in fata inimoasei galerii si a suporterilor care vin de fiecare data sa o sustina pe UTA., cred ca, Ionut Badea va avea o problema foarte mare in ceea ce priveste cererea de Demisie in fata lor !!!

    0
    0
  10. Nu trebuie sa fii mare antrenor sau fost mare fotbalist, dar îți dai repede seama de frica lui Badea. Eu unul, o spun cu tărie ca e cel mai slab antrenor de la Ionuț Chirila încoace (ambii mari filozofi, dar ft mici ca antrenori). De ce te duci doar la egal (si nu il scoti nici egalul)? De ce nu ai atacant în acest meci? De ce ingramadeala aia la mijlocul terenului cu o echipa care se apără pe 2 linii? De ce atâta frica??? De ce atâtea pase în spate? De ce atâtea mingi pasate lateral? Pt posesie??? Ne ajuta cu ceva posesia? Unde e pressingul ala sufocant? De ce nu este deloc viteza în joc? Când vezi ca celalalt antrenor scoate fundaș și baga atacant, tu de ce nu faci la fel? Ar mai fi multe „de ce”, dar încerc sa ma abțin… păcat pt noi, pt UTA

    0
    0
  11. parca inep de revad declaratiile ,,,filozofului badea”’ exact ca a lui Radu Nunweiller 2002-2003 …..,,,mai sunt inca 10 etape,,,,,,mai sunt 9-8 pina am retrogradat si matematic ……..alo conducerea…..suporterii am mai avut circar ca asta…..

    0
    0
  12. Trebuia pus Roland Nagy sau Todea ! cu ce e mai bun antrenor Badea? Mihai Ianovski e liber, Poenaru, Grozavu, Ilie Dumitrescu, si noi il punem pe valetul lui Daum!

    0
    0
  13. Am spus de la inceput ca il vom plange pe Balint.Omul era trup si suflet pt club,echipa juca bine,doar ca a fost acel lant de ghinioane si ratari inexplicabile,plus unele meciuri influentate de grave greseli de arbitraj in defavoarea noastra.Sper ca cei care l au apostrofat sunt multumiti de jocul UTEi de acum,plus ca rezultatele sunt tot cam aceleasi.Concluzia e ca am dat o palma la un rahat.

    0
    0
    1. Nu știam de ce plouă afara, de fapt sint lacrimile unora!!! Mulțumim Balint pt distrugerea echipei UTA.

      0
      0
      1. Ai aparut Neuron ?Eu cred ca te a inselat femeia cu Balint de ai asa ura pe el.Spune drept Neuron

        0
        0
      2. In două sezoane sa schimbat 13 -14 jucători,iar acum așteptați să fiți neînvinși ? Proiectul UTA sa greșit de la intrarea UTA in Liga 1 ,iar cel care se face vinovat șint Balint și Apostu! Sau adus jucători nepregătiți și slabi delăsători iar acum așteptați rezultate de la Badea!

        0
        0
      3. Da,asa este..ti-o resusciteaza Badea al tau…Cruyff a inventat Tiki Taka,Kovacs Pisti a implementat jocul zonal,Jupp Derwaal a implemantat toata lumea ataca,toata lumea se apara,Ancelloti a pus jocul pe benzi,Badea ne arata ca exista si altele inventate de catre el, variante de 4-2-4… 4-6-0…5-2-3,Totul perfect,conform ce declara,plan A sau B….Atat doar,ca jucatorii nu pricep,absolut nimic,probabil ca nici Badea,insusi… ..Ce mare filozofie?Are carnet Pro?Are!Trai Baftalo!La ora asta,este pe You Tube,isi ia notite…Cu Mioveni va juca 3-3-3-1….Bun asa!Sper sa nu il vedem pe banca la inceputul Play-Out-ului!

        0
        0
  14. A castigat si FCF. Craiova lui Mititelu si este la numai 4 puncte de UTA. !!! UTA. este in mare pericol daca continua sa joace haotic. O sa fie bataie mare pt. evitarea ultimului loc pt. evitarea BARAJULUI !!! Echipele Chindia, FCU si Mioveni s-au apropiat foarte mult de UTA. si se poate intampla ca, UTA. daca nu isi revine ,baietii nu isi baga mintile in cap ,sa o duca pe UTA la baraj si nu este de dorit !!! Ei trebuie sa inteleaga ca, nu se poate juca cubucuriile si emotiile oamenilor care iubesc atat de mult aceasta echipa !!! In play aut or sa fie meciuri foarte crancene si sa trateze meciul cu Mioveni cu maxima seriozitate !!!FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
    1. Nelu ,îți spun clar 100% UTA va pica in Liga a doua ,vb la final! Cu părere de râu îți spun lucrul asta. Meszar nu se pricepe ,el a lăsat clubul in mînă celor doi Balint și Apostu care nu au experiență și uite unde se va ajunge!

      0
      0
      1. Te-am propus in conducere,Lotzi…Maczi…Ai initiativa libera,oricum faci bulbuci la gura….Treci la treaba!Iti voi pune o vorba buna pe langa Meszar,cel care nu a lasat UTA sa moara…OMUL care ne-a adus UTA,unde suntem acum,oligofren ce esti…Scapatat ce esti…Esti un personaj trist,maxim frustrat….Omul acesta, Meszar care a avut curajul sa o ia de la zero,pe treaba sa,atunci cand nimeni nu i-a fost alaturi…Daca UTA noastra este in prima Liga,este meritul strict al dansului!Voi ramane alaturi,neconditionat!Nu e slab de caracter…Meszar tace si face!Fara el,am fi fost amintiri.,la fel cum sunt altele…

        0
        0
  15. Daca UTA. ,doamne fereste , nu castiga in fata Mioveniului, cred ca, ar fi cazul sa isi dea demisia de onoare si in pauza de pana in play out sa vina alt antrenor ,daca conducerea nu va fi deacord cu plecarea lui Ionut Badea, isi asuma un mare risc !!!

    0
    0
    1. Nelule,Badea este un trubadur trist,habarnist total in peisaj…Nu are ce cauta la UTA..Atat de slab antrenor,ca si nimeni…Trebuie dat afara urgent,pana nu este prea tarziu…La un joc de carti,este DUBA,fara Tromf…e atat de slab antrenor nu am avut de la Chirila incoace.Pepsi!Vai de curul lui!Nu are habar!Bricheta nu am voie la meci,dar imi voi ascunde un fluier,in cur….Promit!Mai Badea…vine Mioveni si ti-o trage apasat..Doar atat iti trebuie….Nu iti vor ajunge DEY,Elite si echipa mobila de jandarmerie,Timisoara…Badea,Badea…Daca ne bate,sau egal Mioveni,fugi,mai ai timp inca,numarand secunde,pana parasesti Aradul..Fugi unde vezi cu ochii….

      0
      0
  16. Ionuț Badea a ales cei mai buni 10 jucători de câmp. Din păcate insistă cu Florin Iacob în poartă. Îl ai la dispoziție pe Dragoș Balauru care este mai înalt și mai experimentat și care nu sare înainte la lovitura de la 11 m.
    Aici a greșit la alegerea portarului și jucătorii de câmp au greșit, că nu au reușit să fie mai cerebrali în fața porții adverse.
    La acel 11 m Florin Iacob dacă rămânea pe linia porții, mingea i se oprea în brațe. Nu este prima dată când se aruncă înainte de executarea loviturii de la 11 m.
    Antrenorul Pelici a transformat echipa Mioveni într-o echipă foarte bună dar UTA are o echipă și mai bună și nu are voie să nu câștige la Arad și ar fi cazul să o facă convingător!

    0
    0
  17. Cine este vinovat cand aduci un antrenor fara rezultate la Liga 1?Cine este vinovat ca merge tot pe mana lui Apostu si cand alege antrenorul?Cine este vinovat ca este debandada la nivel de organizare? Poate suporterii sunt vinovati(ironic).
    PS:Cand schimbi un antrenor, daca doresti performanta aduci un antrenor cu rezultate mai bune ,nu un antrenor cu rezultate mai slabe!

    0
    0
    1. poate Poenaru nu a fost disponibil atunci, si poate alti antrenori gen Neagoe, Grozavu sau chiar Adi Mutu sau Radoi , nu iti semnau pe orice condiții! badea a fost de acord si pe bani putini si contract doar până in vară! Oricum eu cred că dacă nu vom retrograda , Balint va fi readus la club!

      0
      0
  18. Badea nu are ce cauta la UTA!imediat la Minamo ..NU IL MAI VREM,NU L-AM VRUT….SA-L DUCA APOSTU altundeva,pe la combinatiile lui…Apostu Inca putin si ne aduce din Liga a 8-ta Malta,Gibraltar,Lichtenstein,bucatari,pescari…Comisionul sa-i iasa….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button