UTA Arad

Săndoi, cinic la adresa UTA-ei: „Nu! Ca să fie o lege a compensării, trebuie să se mai greșească de vreo 10 ori în favoarea noastră”





Chindia a „păcălit-o” pe UTA de 6 puncte în acest sezon. Victoria de astăzi, din penultima etapă a sezonului regulat, a venit chiar de ziua antrenorului Emil Săndoi, care a împlinit 57 de ani. Cadoul nu a venit neapărat din partea elevilor săi, ci din partea „centralului” Marcel Bîrsan. Acesta a dat penalty pentru gazde cu 3 minute înainte de final, la o fază la care Florea a căzut de lângă Erico.

La final, Ionuț Badea a atacat arbitrajul și a vorbit despre o lege a compensării în cazul Chindiei, care în alte meciuri a fost defavorizată de cavalerii fluierului. „Nu! Ca să fie o lege a compensării, trebuie să se mai greșească de vreo 10 ori în favoarea noastră. Nu știu dacă a fost penalty, eram departe”, a fost replica lipsită de fair-play a fostului internațional într-o situație în care UTA nu are nicio vină pentru erorile arbitrilor împotriva echipei sale.

Altfel, Săndoi a recunoscut că elevii săi au fost ocrotiți de șansă în această după-amiază, pe „Ilie Oană”.  Am avut și puțin noroc, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Nu întâmplător probabil că obiectivul lor a fost clasarea în play-off, din câte știu. E o echipă cu mulți jucători de valoare. Noi am fost disciplinați, am avut noroc la unele faze, iar UTA a avut câteva faze clare. Dar, trebuia să mai vină soarele și pe strada noastră, pentru că știți câte ghinioane am avut, câte greșeli s-au făcut împotriva noastră” , a adăugat tehnicianul Chindiei.

În etapa viitoare, Chindia va întâlni Gaz Metan Mediaș, însă e posibil ca ardelenii să se retragă din campionat până la acea dată. „Nu știu ce se întâmplă dacă se retrage Mediaș, se dau toate meciurile de până acum cu 3-0? Păcat că se întâmplă așa ceva. Eu cred că sunt echipe care au susținere financiare și care și-au făcut lot bun și în Liga 2, dar păcat că se întâmplă pentru că probabil nu s-a gestionat bine situația în campionatele trecute. Când te întinzi mai mult decât ți-e plapuma, riști să ai probleme. Și eu mi-aș fi dorit la Chindia să fi păstrați toți jucătorii de sezonul trecut, cu care ne-am bătut la play-off. Campionatul ăsta e mai puternic. Probabil că nu ne-am fi bătut la play-off, dar probabil am fi avut mai multe puncte. Conducere a stabilit o strategie, probabil nu avem resurse financiare ca să aducem mai mulți jucători ca să avem concurență pe posturi și trebuie să ne descurcăm cu ce avem. Dar nu trebuie să se procedeze de maniera în care s-a procedat la alte cluburi care au intrat în colaps”, a mai afirmat „principalul” târgoviștenilor.

„De ziua mea, gândurile mele sunt către meciul următor. Mâine, după antrenament, o să invit băieții la o masă, dar nu să sărbătorim, ci să stăm împreună. Sărbătorim după play-out”, a încheiat Săndoi.

11 comentarii

  1. Badea nu te plange, erau cel putin 3-4 ocazii mari in care UTA putea sa inscrie pana in min.85 cand s-a acordat penalty.Esti si tu la fel de slab ca si atacantii UT-ei.N-ai adus nici un plus fata de jocul practicat de Balint.La revedere din vara, chiar daca ramanem cu chiu-cu vai in Liga 1

    0
    0
  2. ….pot să spun bă dl Sandoi chiar dacă e compensare de ce trebuie UTA să suporte NEREUȘITELE echipei tale ….o singură variantă există din partea noastră prostia

    0
    0
  3. Aradul si aradenii, fanii UT-ei nu te vor iubi si adopta niciodata ca si pe Laszlo Balint.Cu toate pacatele lui, pe el l-am simtit de-al nostru , UT-ist.(poate ca a si jucat cele mai multe meciuri in Liga 1 la UTA 29,, plus ca a promovat cu UTA din Liga 2 in Liga 1,si a stat la UTA un campionat intreg (locul 8) plus inca 23 de etape din al doilea campionat in Liga 1).Balint va fi intotdeauna binevenit la Arad, la UTA, speram din vara.Badea a ciuntit si ce a facut Balint.Doamne da sa nu retrogradam !

    0
    0
  4. sandoi ce sa zica il tradeaza prazul din buzunar sau bucata aia de iarba care o inghite inainte de meci…eu zic sa ne pisam in fata terenului de unde mananca olteanul sandoi iarba neamul prost nu moare niciodata !

    0
    0
  5. Nu este fair play ce a declarat SANDOI ca, vezi doamne exista o lege a compensarii !!! Cum adica ? Inseamna ca, recunosti ca, nu a fost 11m la cazatura de papusar a lui Florea care atat a asteptat, sa fie atins de Erico si uite ca, i-a iesit !!! Dar la fel de adevarat ca, UTA. s-a inpoimolit dinou astazi , cu toate ca, a dominat pe mai tot parcursul jocului dar uite ca, datorita aceleasi obiceiuri proaste care a costat-o pe UTA. in tot acest campionat, a picat beleaua la final de meci si UTA. a plecat invinsa amagind dinou toata suflarea utista si pt. aceasta baietii trebuie sa se mobilizeze cat mai repede pt. o victorie foarte necesara cu Mioveni o echipa mai buna ca, a Chindiei !!!

    0
    0
  6. Marea drama a Aradului e lipsa unui antrenor localnic de valoare. A ieșit un Hațegan care nu folosește. MARII JUCĂTORI AI ARADULUI S-AU RETRAS FIECARE PELA CASELELOR. ÎNTRE TIMP SE LASAE SEARA. !!

    0
    0
    1. hai cu nea FERI,,,ce?numa il luce poate?domnul tisza e mai tinerel…deci,,parca-i vad pe ,,stranierii,, nostri in cantonament la moneasa..

      0
      0
    2. Cand au fost,din pacate s-a considerat ca nu sunt buni..Cand au aratat ca sunt buni,au fost schimbati pe motiv ca nu ar putea face fata in esalon superior,fara a li se da vreo sansa minima…Din pacate!!!!
      Stiti ca l-am considerat tradator pe Ionut Popa(sa se odihneasca in liniste si pace) dar nici el nu a avut conditiile pe care le-a primit Balint si acum acest cvasi-antrenor Badea..
      Cu riscul ca ma repet,daca Badea nu va fi inlaturat inainte de Play-Off,riscam retrogradarea cu el la timona!Grija mare!!!

      0
      0
      1. Scuze…am ramas conectat la gandul de Play-Off….La Play-Out ma refeream…:-(((

        0
        0
    3. pacat ca sa dus nea Popica! DUMNEZEU SA-L IERTE!
      Dar mai era unul din ARAD care avea licenta PRO ! ////
      pARCA PE LA SLATINA ultima oara a antrenat!!!??? Sau acum este la nationala Romaniei de juniori imi scapa numele dar sigur este din ARAD!!!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button