UTA Arad

Badea nu vrea să fie considerat un critic al arbitrilor și al gazonului, dar: „Reacții o să am atâta vreme cât trebuie să îmi apăr clubul”





Șase etape au trecut de la schimbul de ștafetă pe banca tehnică a UTA-ei între Laszlo Balint și Ionuț Badea. Echipa arădeană tocmai a pierdut primul său meci sub comanda noului tehnician, care a avut din nou remarci la adresa arbitrilor. O mai făcuse după disputele cu Dinamo și FC U Craiova 1948, când elevilor săi li s-a anulat anulat eronat un gol pe motive de offiside, respectiv reușita oltenilor sosise după o lovitură de colț inventată de „central”. Marți, doar Marcel Bîrsan a văzut fault la așa-zisul contact dintre Erico și Florea, iar Badea folosit expresii grele, precum „mărțișor otrăvit”, „epoca Fanarului”, „smiorcăială națională”.

Altfel, antrenorul arădenilor nu dorește să i se creeze o imagine de critic al arbitrilor. „Dacă au fost declarații în sensul ăsta, au fost doar reacții la ceea ce s-a întâmplat pe teren. Nu am o obișnuință în a face evaluarea arbitrajului românesc, nu mă interesează acest lucru, sper doar într-un arbitraj corect. Mă doare atunci când lucrurile nu sunt corecte, nu sunt loiale, dar – evident – nu asta este treaba mea. Dar, reacții o să am întotdeauna atâta vreme cât trebuie să îmi apăr clubul la care activez și pe care îl reprezint. Nu este în fișa postului meu să fac aceste remarci la adresa arbitrajelor și mai cred că nu ar trebui să existe așa ceva în fișa postului nimănui. Clubul UTA a avut anumite comunicate și e normal să se întâmple acest lucru. Bineînțeles, nu la fiecare partidă sau nu la fiecare greșeală, la fiecare aut pe care nu îl primim. Evident că nu ne convine și nu vrem să acceptăm că unei nedreptăți făcute unei echipe precum Chindia Târgoviște să i se răspundă cu o altă nedreptate sau greșeală, adică să sufere încă o echipă din acest punct de vedere. De asta spun, sunt doar reacții, în niciun caz nu avem un obiectiv în a comenta evoluția brigăzilor de arbitri. Sperăm doar în arbitraje corecte, indiferent de consecințele rezultatului”, a explicat Ionuț Badea.

E convins că autoritățile o să facă toate eforturile în cazul gazonului din Calea Aurel Vlaicu

Totodată, tehnicianul „roș-albilor” a criticat public și calitatea gazonului de pe „Francisc Neuman”, spunând chiar că acesta va trebui schimbat. „Nu aș vrea să mai vorbesc și despre acest lucru, pentru că în momentul de față, ca și până acum, stadionul Francisc Neuman este casa noastră și așa trebuie să rămână. În schimb, sunt convins că publicul arădean merită un un gazon mai bun și sunt convins că autoritățile o să facă toate eforturile în acest sezon”, a mai spus Badea.

6 comentarii

  1. D-le Badea la cam fiecare meci ați avut un plan A sau plan B… sper ca de data asta planul principal sa fie planul de atac! Sa atacam din minutul 1. Cei de la Mioveni vin cu autobaza, se vor apărea pe 2 linii, haideți sa nu tot alergam pe final de meci după gol… jucați va rog cu 2 atacanți! Sau 1 atacant și altul (Cardoso/Dangubic) în spatele lui. Măcar sistemul de la meciul cu Sepsi sa-l folosiți! Jucam acasă, stadion plin, vrem victorie, nu alergatura în gol și pase multe înapoi…
    Forța UTA!

    0
    0
  2. Badea vorbeste ca si Iliescu,adica nimic,bate apa in piua!Habar nu are,piesa de complezanta…Ce plan A sau B?Badea este total aerian,pe langa subiect,total…Nu l-as pune nici macar la vreo grupa din Academie,de juniori…Incompetent,aburitor,filozof,practica egal cu zero…Rade lumea fotbalistica despre capacitatile lui…Este purtator ilegal de licenta,ecuson Pro…:-)))

    0
    0
    1. Aveti probabil o specializare deosebita in fotbal si mereu aveti ceva de comentat.Gresiti fundamental .Pentru a avea rezultate in fotbalul de azi sunt necesare conditii pe care la ora actuala nu le are.Daca aveti bani sau cunoasteti un investitor gata sa investeasca in echipa este ok. Eu care iubesc uta de cand ma stiu nu pot uita prioada in care echipa se zbatea in anonimat .Sa ne aducem aminte cum se cerseau prin oras bani pentru echipa .Dooriti sa retraim acele vremuri crunte.Va rog lasati conducerea clubului si conducera tehnica sa isi faca traba. Nu vreau sa ne trezim ca intram din nou in faliment. Hai UTA.

      0
      0
  3. Somn usor,Ionut Badea…Drum bun spre casa!Lasa-ne,lasa-ne…!!!!Sambata,la ora 17,sper sa fii imbarcat cu toate bagajele si boccelutele…Salutari sublime…Te pupam pe nas…Poate te oferteaza echipa ta de suflet,Minamo…Pe noi ne-ai convins!Du-te vazand cu ochii!

    0
    0
  4. In loc de comentarii, doua citate din Marele Absent (partea bold-uita din articol):
    ” Mă doare atunci când lucrurile nu sunt corecte, nu sunt loiale, dar – evident – nu asta este treaba mea „.
    „În schimb, sunt convins că publicul arădean merită un un gazon mai bun și sunt convins că autoritățile o să facă toate eforturile în acest sezon”.
    De rasul curcilor, uite asa am aflat ca locul spectatorilor nu este in tribune, ci pe gazon. Vai de capul nostru !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button