Fotbal feminin

„Leoaicele” promit din nou spectacol în fața codașei din Târgoviște





O nouă etapă din play-outul Ligii la fotbal feminin, un nou prilej pentru AC Piroș Security să facă spectacol. Duminică, de la ora 11, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic ajunge una dintre echipele ce au luat doar trei puncte în acest sezon și împarte ultima ultima poziție din clasament cu Universitatea Galați.

Vorbim despre CSȘ Târgoviște, echipă ce a pierdut cu 5-0 la Arad în sezonul regular și care – probabil – va merge în liga secundă la finele sezonului. Totuși, Dan Cuedan susține că echipa sa va avea o misiune mai grea decât în urmă cu 4 luni de zile. „Am înțeles că formația din Târgoviște s-a întărit puțin în această iarnă și încearcă să scape de locul din clasament, dar asta nu înseamnă că nu suntem favoriți. În acest play-out, avem fete care pot face oricând diferența, în play-off ar fi fost altceva. Vrem să facem un meci bun și să mai câștigăm trei puncte. A fost un ciclu săptămânal bun, nu avem probleme de lot, vreau să jucăm un fotbal bun, ofensiv”, a spus Dan Cuedan, antrenorul echipei din Arad.

În etapa a treia a play-otului se mai joacă meciurile U. Galați – Banat Girls și Fotbal Feminin Baia Mare – Ladies Târgu Mureș.

Clasament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button