Crisul Chisineu-Criș

Crișul pierde la limită derby-ul de la Ghiroda! Abrudean: „Am fi meritat remiza, am fost organizați, cu excepția fazei golului”





După eșecul cu codașa din Curtici, Crișul Chișineu Criș a pierdut și meciul de la vârful clasamentului seriei a 8-a a Ligii a III-a cu CSS Ghiroda și Giarmata Vii. Golul fostului polist, Alexandru Bădăuță, din minutul 67, a făcut diferența într-un duel destul de închis, cu foarte puține faze de poartă.

De altfel, Adrian Abrudean susține că rezultatul just ar fi fost remiza albă. „A fost o partidă destul de tacticizată, fără ocazii importante de gol, decisă de experiența lui Bădăuță, la singura noastră nesincronizare din apărare. Am fost foarte organizați pe faza defensivă, am lăsat puține spații, din păcate a fost de ajuns o mică eroare de plasament. E adevărat, pe faza ofensivă nu prea punem probleme, dar ne așteptam la asta, atâta timp cât contăm pe jucători tineri, cruzi pentru acest nivel. Dar, ei și alții vor avea șansa să crească în play-offul ce urmează, iar noi să pregătim deja sezonul ce urmează. Sigur, ne dor aceste două înfrângeri, cu atât mai mult cu cât ambele au fost nemeritate, dar, cum am mai spus, ne-am asumat pe undeva acest parcurs puțin altfel față de toamnă, după ce am pierdut jucători importanți, pe care i-am înlocuit decât parțial. Oricum, azi remiza era rezultatul corect. Nu pot fi supărat pe băieți, ei au muncit, au luptat, au respectat ceea ce am vorbit înainte de meci, păcat de faza golului”, spune antrenorul Crișului.

Desfășurarea jocului a fost influențată și de absențele a doi titulari ai viceliderului din C8, dar și de terenul puțin denivelat. „Haloș și Susan sunt doi jucători foarte importanți pentru noi, cred că am fi arătat și mai bine cu ei pe teren astăzi. Sper să revină ambii cu Periamul, un joc la fel de greu pentru noi, din care vrem să obținem maximum. Se poate spune că și starea terenului din Ghiroda a influențat puțin desfășurarea jocului, deși, poate, mai dezavantajată a fost chiar echipa gazdă, care e mai articulată decât noi și are și destui jucători tehnici de la mijloc în sus, care pot face oricând diferența. Repet, scorul de 0-0 era cel corect, căci nici noi nu am pus cu adevărat probleme, decât prin niște faze fixe. Până la urmă, nu trebuie să uităm că am jucat pe terenul liderului, care – probabil – va fi una dintre echipele ce va reprezenta această serie la baraj”, a adăugat „Știli”.

După eșecul de azi, Crișul trebuie să-și apere locul secund în fața Dumbrăviței, care a bătut-o (2-0, goluri L. Bodri și Grigoriu) și pe Pobeda și mai au de jucat la Curtici în ultima rundă a sezonului regulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button