UTA Academie

Deplasări cu puncte pentru Academia UTA la Timișoara, Ineu și Târgu Mureș! Doar juniorii U17 nu au ținut piept celor de la LPS Banatul!





Weekend pozitiv pentru juniorii Academiei UTA la reluarea întrecerilor în Liga Elitelor. Sunt trei victorii din patru meciuri, în condițiile în care formația de 2008 a lui Sandu Gaica a avut parte de etapă liberă.

Liga Elitelor U19 (play-out): LPS Banatul Timișoara – UTA 1-5 (0-1)

Juniorii mari ai UTA-ei au deschis wekendul cu meciul de la Timișoara cu LPS Banatul, din cadrul etapei a 5-a din play-out-ul Ligii Elitelor U19. Scorul a fost deschis pe finalul primei reprize, Rareș Pop (foto 1) executând impecabil o lovitură liberă din marginea careului. La reluare, timișorenii egalează, dar UTA revine în avantaj prin Bota, după o lovitură de la colț. În urma unor combinații cu Mihai, Pop face „dubla” cu un șut la colțul lung, din careu. Manoilă trimite o diagonală pentru Popa, care scapă singur, driblează portarul și înscrie golul cu numărul patru. În urma unei posesii prelungite, mingea ajunge dintr-un clinci la Pop, care face „tripla” și stabilește scorul final: LPS Banatul – UTA 1-5.

UTA U19: Roșca – Manoilă, Bota, Bokșe, Sarkozi, Mihai, Ronai, Pop, Bulza, Popa, Andreaș. Au mai jucat: Roșu, Kiss, Călin, Hrincescu. Antrenor: Adi Ungur și Sandu Gaica.

Săptămâna viitoare UTA U19 are meci în deplasare la LPS Bihorul Oradea.

Liga Elitelor U17 (play-out): LPS Banatul Timișoara – UTA 4-1 (0-1)

Meciul al doilea dintre LPS și UTA s-a disputat în cadrul etapei a 5-a din play-off-ul Ligii Elitelor U17. Partida părea identică cu cea de la juniorii mari, Nica ducând-o pe UTA în avantaj la pauză. După zece minute de la reluare, juniorii de la Banatul au reușit să egaleze. Diferența de vârstă și-a spus cuvântul, gazdele au preluat frâiele jocului și au reușit să mai marcheze de trei ori, scor final 4-1.

UTA U17: Malița, Temian, Joldea, Buza, Olăroiu, Ristin, Mitu, Nica, Blaga, Bădău, Morar.
Au mai jucat: Popescu, Caia, Petrico. Antrenori: Sorin Botiș și Marius Ciubăncan.

Săptămâna viitoare UTA U17 are meci în deplasare la Universitatea Craiova.

Liga Elitelor U 15 (seria a 12-a): ACB Ineu – UTA 2007 1-2 (0-1)

Ziua de duminică pe „Centralul” ineuan a început cu un derby arădean, în seria a 12-a a Ligii Elitelor U15. Ineu – UTA 2007 era un duel de locul 3, pe care „roș-albii” l-au câștigat cu 2-1. Oaspeții au deschis scorul în minutul 20, prin Burtea, care a fructificat centrarea lui Sucigan. Ineuanii au egalat imediat după pauză,prin Miculaiciuc, care primit o pasă filtrantă, a scăpat în viteză spre poartă și nu l-a iertat pe Cîmpan. Șansa avea să fie de partea „roș-albilor” care s-au impus printr-un autogol al gazdelor, în urma unui șut pornit din gheata lui Huc (foto 2).

Formații:

ACB Ineu: Bătrâna – Pop, Farago, Mercea, Trânc – Mureșan – Guti, Haniș, Miculaiciuc, Ioniac – Gal. Au mai jucat: Oprean, Ilisia, Lazea. Antrenori: Teo Mihuț și Cristian Sculici

UTA: Cîmpan, Sucigan, Vicar, Bejenar, Stamorean, Burtea, Muntean, Gogea, Hardăuț, Huc, Bonchiș. Au mai jucat: Cosma, Iosin, Gal, Vîrva. Antrenori:Costel Bogoșel și Alexandru Țamboi.

Liga Elitelor U16 (play-out): ACS Târgu Mureș – UTA 0-4 (0-1)

În cea de-a doua partidă a zilei de duminică, UTA U16 s-a deplasat la ACS Târgu Mureș, meciul contând pentru etapa a 5-a din play-out-ul Seriei a 4-a. În ciuda diferenței de vârstă în favoarea arădenilor, scorul la pauză a fost doar 0-1. Neaga a marcat din alunecare în urma unei centrări a lui Curtuiuș. La 7 minute de la startul reprizei a doua, același Neaga face „dubla” după o fază aproape trasă la indigou. În minutul 70, Bușu ia o acțiune pe cont propriu, intră în careu și finalizează cu un șut violent la vinclu. Cu 5 minute înainte de final Curtuiuș trimite o folha seca de la 25 de metri și închide tabela: 0-4.

Etapa viitoare utiștii au meci la LPS Banatul Timișoara, ultima clasată în play-out-ul Ligii Elitelor U16, Seria a 4-a.

UTA: Hudiștean – Mocriș, Roșu, Murgu, Roman, Funkenhauzer, Aslău, Maghiar, Curtuiuș, Bușu, Neaga. Au mai jucat: Mercea, Bercea, Grigoraș. Antrenori: Sorin Botiș și Sebastian Huțan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button