UTA Arad

Iacob și Laukzemis au COVID, ratează convocările la națională?







Ghinion pentru doi dintre internaționalii UTA-ei. Atât portarul Florin Iacob, cât și atacantul Karolis Luakzemis au fost testați pozitiv la COVID înainte de plecările la loturile naționale.


Vicecăpitanul „Bătrânei Doamne” ar fi trebuit să se întoarcă „sub tricolor” după 5 luni de zile, pentru prima oară sub comanda lui Edward Iodănescu, în timp ce Laukzemis era chemat la selecționata Lituaniei pentru amicalele cu San Marino și Irlanda. Rămâne, însă, de văzut dacă cei doi fotbaliști nu vor ajunge, totuși, în culorile celor două reprezentative, căci, conform noului protocol, ei se pot retesta după trei zile. Dacă Laukzemis avea ceva simptome încă de la Botoșani și se aștepta, oarecum, să fie infectat, pentru Iacob, care s-a testat acasă, la Brașov, a fost o surpriză să afle că e pozitiv la coronavirus.


Nu este exclus ca la testele pe care le vor face toți utiștii marți, la revenirea la antrenamente, să mai existe și alte cazuri de infectare cu COVID, însă până la meciul cu Gaz Metan, de peste două săptămâni, sunt șanse mari ca ei să-și revină.

6 comentarii

  1. Evolutia slaba din meciul cu Botosani se poate datora infectarii a 7-8 jucatori ai UTA-ei cu Covid 19.Chiar nu glumesc,majoritatea jucatorilor erau transpirati inca de la inceputul partidei si pareau ca au febra musculara….

    0
    0
  2. Pentru cei vaccinati nu-i deloc o surpriza. S-a dovedit ca vaccinul nu protejeaza deloc.Daca sunt doar pozitiv la testul antigen dar sunt asimptomatici este un semn bun.

    0
    0
    1. Deștept mai ești! CE facultă de medicină ai terminat?
      NU mă lua cu link-uri gen lovin XXX, bahmuteaca sau altele! Nevasta-mea, cu ambele doze, a tratat-o pe mă-sa confirmată cu covid si nu a avut nici o urmare! Fără „costume” speciale, în afară de mască! Si a avut o formă destul de urâtă!

      0
      0
      1. Dracula : Vad ca esti foarte frustrat din cauza celor afirmate de mine mai sus dar eu chiar am absolvit o facultate de medicina. Spre fericirea mea imi practic meseria in afara Romaniei unde am conditii foarte bune de munca comparativ cu cele avute in tara. Pot sa te informez ca lucrez zilnic cu a bolnavi infectati si nu am nicio teama de nimic. Iti recomand sa te inarmezi cu un topor si sa incepi sa tai copaci in padure la Ceala sa te eliberezi de stress pentru ca dauneaza grav sanatatii mentale.

        0
        0
  3. Cum s-a calatorit…” la comun” este mai mult ca sigur ca si altii vor fi testati pozitiv. Sper sa nu ” o comitem”…tocmai cu Mediasul !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button