Stranieri aradeni

Assist și gol pentru arădeanul Dennis Man, dar România nu a reușit să țină de scor în Israel!





Partida amicală dintre Israel și România s-a disputat marți seară, pe stadionul Diamond din Netanya, și s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Absent din cauza unei răceli în testul cu Grecia (0-1), arădeanul Dennis Man a fost cel mai bun om al „tricolorilor”, evoluând pe tot parcursul meciului.


Scorul a fost deschis de „galbeni” în minutul 13, după o diagonală perfectă a lui Dennis Man pentru Alex Cicâldău. După doar 10 minute, atacantul crescut de Atletico și lansat în fotbalul mare de UTA și-a trecut și el numele pe tabelă. Chiricheș a pasat, Man a pătruns în careu și l-a bătut pe Marciano, stabilind astfel și scorul primei reprize, 2-0 pentru România.

În partea secundă a jocului, Dabbur a redus din diferență, în minutul 56, după ce Andrei Ivan l-a scăpat din marcaj. Pe final de partidă, același Dabbur a restabilit egalitatea, cu un șut din careul mic, apărarea „tricoloră” greșind în lanț .

Astfel, meciul dintre Israel și România s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar Edi Iordănescu nu a reușit să câștige nici cel de-al doilea meci ca selecționer al echipei naționale.

Man: „Numărul 10 e este important pentru tricoul naționalei, 98 este numărul meu, am început cu el la UTA Arad și am continuat cu el”

La flash-interviuri, Dennis Man a recunoscut că s-a simțit foarte bine cu numărul 10 pe spate în tricoul naționalei mari. Cu toate că numărul său preferat rămâne 98, cel pe care l-a avut și la UTA. „M-am simțit bine, pe final am resimțit puțin faptul că am stat câteva zile bolnav. Într-un final, mă bucur că am avut 90 de minute pe teren și am dat cât am putut în această seară să ajut echipa. Este un sentiment plăcut când marchezi la națională. În primul rând, când vii la națională și îmbraci acest tricou este ceva frumos, iar dacă reușești și să înscrii este mult mai frumos. Mister a venit cu încredere în noi, ne-a spus de la început că are încredere în noi, de aceea este aici. Noi îl susținem și suntem fericiți să îl avem aici. Numărul 10 este un tricou foarte important pentru echipa națională, sunt conștient de acest lucru, dar pentru mine contează mai mult emblema din fața lui decât ce scrie pe spate. Nu știu dacă îl voi păstra, nu sunt genul de jucător să țin de un număr. 98 este numărul meu, am început cu el la UTA Arad și am continuat cu el. Vedem ce va fi în viitor. Cred că putem spera la o calificare la EURO 2024. În această seară, chiar dacă nu am reușit să câștigăm, eu zic că per total am făcut o partidă bună, se putea și mai bine, ca de fiecare dată, dar eu zic că am arătat destul de bine”, a spus atacantul Parmei la microfonul PROX.

Formații:

ISRAEL: 18. Marciano – 17. Kandil (20. Abu Abaid, 46, 5. Dgani, 13. Goldberg, 22. Davidzada – 19. Kanichowsky (7. Safuri, 73), 6. Natcho-cpt. (3. Glazer, 46), 16. Abu Fani (8. D. Peretz, 46) – 21. David (9. Haziza, 65), 10. Dabbur, 15. Baribo (11. Solomon, 46). Selecționer: Gadi Brumer

Rezerve: 1. Nitzan, 23. Glazer – 2. Avraham, 4. Baltaxa, 12. Menachem, 14. Cohen

ROMÂNIA: 1. Niță – 4. Manea, 6. Chiricheș-cpt. (5. Nedelcearu, 46), 15. Burcă, 3. Toșca (11. Bancu, 57) – 8. Cicâldău (23. Bordeianu, 57), 14. M. Marin (17. Rus, 80), 18. Olaru (21. Popescu, 79)- 13. Mihăilă, 19. Ivan (7. Alibec, 58), 10. Man. Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 12. Aioani, 16. Moldovan – 2. Rațiu, 9. Pușcaș, 20. Drăgușin, 22. Petrila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button