UTA Arad

UTA – Gaz Metan – pentru a doua oară în play-out pe mâna lui Antonie, arădenii îl recuzaseră pe „centralul” bucureștean în urmă cu un an!





UTA e mare favorită în meciul de mâine cu Gaz Metan Mediaș, din cadrul etapei a treia a play-otului Ligii 1 la fotbal. Comisia Centrală a Arbitrilor se dovedește conservatoare, din moment ce a delegat „centralul” ce a condus și precedentul duel dintre cele două formații în faza a doua a întrecerii. Arădenii își aduc cu mare plăcere de acea partidă condusă de Andrei Antonie, căci golul lui Antal o salva matematic pe trupa lui Balint cu o etapă înainte de concluzia sezonului.

Altfel, experiențele „roș-albilor” cu Antonie nu sunt prea fericite. Bucureșteanul a fost martor la eșecul istoric, 0-6 cu Astra, din decembrie 2020, când a dictat două penalty-uri pentru giurgiuveni și un cartonaș roșu pentru utiști, iar o lună mai târziu i-a refuzat UTA-ei un penalty clar la Iași, în succesul arădenilor conturat în prelungiri: 2-1. Drept urmare, conducerea formației de pe Mureș l-a recuzat pe Andrei Antonie, la „pachet” cu Cătălin Popa, iar CCA a ținut cont doar până în luna mai, când a fost acel UTA – Gaz Metan 1-0.

Mâine, începând cu ora 12, „fluierașul” din capitală va fi asistat de Doru Lucaciu, din Cluj și Răzvan Soponar, din Baia Mare, rezerva celor trei fiind Florin Andrei, din Târgu Mureș. Observator FRF este Andrei Ioniță, din București, iar de joc, hunedoreanul Romulus Gabor.

FOTO: Claudia Carp

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button