UTA Arad

David Miculescu a devenit cel mai scump utist (și) conform transfermarkt, alți cinci jucători ai arădenilor și-au mărit valoarea!





După actualizarea din 29 martie făcută de transfermarkt.com, David Miculescu a devenit cel mai scump fotbalist din lotul UTA-ei. Golghetereul arădenilor, cu 8 reușite, valorează 1 milion de euro, cu 100 de mii mai mult decât Florin Iacob, cu toate că și cota portarului arădenilor a crescut de la 800 de mii, la 900 de mii de euro. În schimb, „decarul” Bătrânei Doamne a mai pus 300 de mii de euro la cota sa, justificând prețul solicitat de conducerea trupei de pe Mureș, aproximativ 1,5 milioane de euro. De altfel, americanii de la Charlotte FC s-au și apropiat de această sumă, oferind 1,5 milioane de dolari, doar că fotbalistul nu a acceptat  condițiile contractuale și a preferat să rămână în Liga 1. Miculescu e și internațional de tineret, el fiind printre protagoniștii ultimelor două amicale ale „tricolorilor mici”, cu un gol și un assist.

Revenind la cotele utiștilor, alți patru jucători și-ai crescut valoarea: Desley Ubbink (de la 450 de mii de euro, la 550 de mii), Marko Vukcevic (de la 400 de mii de euro la 500 de mii), Vinko Medjimorec (de la 350 de mii de euro, la 400 de mii) și Modestas Vorobjovas (de la 350 de mii de euro, la 400 de mii).

La polul opus, doi sunt fotbaliștii care și-au pierdut din valoarea de piață. Vorbim despre Constantin Dima, fotbalist foarte rar folosit, care face acum 300 de mii de euro, față de cei 400 de mii de dinainte de 29 martie și Filip Dangubic. Campionul ratărilor în „alb-roșu”, care nici nu a mai prins echipa în ultimele etape, nu mai valorează o jumătate de milion de euro, ci 400 de mii.

Trăgând linie, astăzi lotul UTA-ei valorează 8,56 de milioane de euro, față de 7,85 de milioane de la precedenta actualizare. În clasamentul general, din punct de vedere al valorii lotului, „Bătrâna Doamnă” e pe locul 12 în Liga 1 , însă ca valoare medie a fotbaliștilor arădenii sunt pe poziția a 8-a.

5 comentarii

  1. Academia UTA’ei, v’a bulversa în sens pozitiv jucătorii lotului arădenilor, în următorii ani, în viitorul imediat. Este una dintre cele mai bune academii din România !

    0
    0
  2. Prea putin se stie…UTA 2008 a castigat seria competionala in campionat de 2007…Atletico 2007,sperie academiile din tara,de le tremura chilotii..Apoi vine Atletico 2009 impreuna cu UTA 2009,care exista doar intre ele,momentan,competitie interna,nu numai pe vestul tarii,nu au adversar…nu au alt adversar in tara,nici macar de Saprring partner…Felicitari maxime,enorme..Te unge la inima…
    La Atletico 2009,este Feri Bacsi,Tisza,langa Nea Rico…La Feri Bacsi,se stie cand incepe antrenamentul,niciodata cand se termina….E in stare sa tina antrenament pana noaptea tarziu…pe intuneric…Chiar astazi le spunea copiilor,pe FZ,ca si pe intuneric trebuie sa va gasiti,trasee de joc,etc…Doamne Dumnezeule…Sa ai asemenea antrenor la pepiniera,inimaginabil…In viata mea,nu l-am auzit sa injure sau sa jigneasca un copil(cum spun unii),eventual il trimite acasa,cum i-a trimis pe Panin,Botis,etc…Sa ai un asemenea noroc,ca Tisza sa te antrenze,ti-a pus Dumnezeu mana pe ceafa…Zeci de ori,oprita faza de joc,iar si de la capat,nu e bine,nu-i place…hai inca o data,de unde ai pierdut mingea?…Se enerveaza,dar repeta…Ce-ai facut?Unde ai gresit?Inapoi…Ce om bun,cata stiinta….La banda ai gresit?50 executari de lovituri libere de pe stanga si alte 50 de pe dreapta.Ai gresit?Flotari,dar din gluma,executate…Copiii il iubesc enorm..Are stilul sau tiranic,dar toti il vor….Tisza Bacsi este unic,in stilul sau!Ferice de cei care au ocazia sa fie cu dansul,sa lucreze cu dansul…Inegalabil!

    0
    0
    1. Feri tisza e singurul care mai are in adn dorinta de a face ceva impotriva a doar banii ma intereseaza acolo e diferenta vine in cizme de guma cu bitigla si nu ii e rusine cine ar mai face asa ceva azi sa il doara in paispr de bani?nimeni!

      0
      0
  3. Revin, fiindcă’mi aduc aminte de creierul limpede de la mijlocul UTA’ei, pe când Feri TISZA juca.Era O plăcere să’vezi jocul, și distribuția paselor în teren.

    0
    0
  4. După generația de aur Feijenord generația de după a avut cel mai valoros produs al Aradului pe Feri Tisza.
    Ca antrenor îmi amintesc cum în 1984 conducea antrenamentul în perioada de iarnă făcând alergător pe duhul Mureșului în Micălaca, el fiind primul alergând în fața lor !
    Antrenamentele aveau loc în Micălaca pe Telecom. Un exemplu de om corect, dedicat 100% !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button