UTA Arad

Balauru, spectator neplătitor cu Gazul: „Rămânem în luptă pentru primele două locuri de play-out, cu Rapidul va fi un meci frumos”





Dragoș Balauru (32 de ani) a jucat astăzi al patrulea său meci din prezenta stagiune a Ligii 1, iar trei dintre ele au fost fără gol primit. Foarte probabil, disputa contra celor de la Gaz Metan Mediaș (câștigată de utiști cu 4-0) a fost cea mai ușoară pentru portarul de 32 de ani, având în vedere că tinerii formației sibiene au tras un singur șut pe poartă și nici acela foarte periculos.

Asta nu înseamnă că Balauru rămâne între buturi și cu Rapidul. „A fost un meci oarecum ușor pentru mine, poate a fost un șut pe poartă, acea lovitură de cap. Importante au fost punctele, nu contează că jucăm cu Mediaș sau cu Rapid, pe care îi vom întâlni etapa următoare, importante sunt cele trei puncte. Rămânem în luptă pentru primele două locuri de play-out, vine Rapidul, va fi un meci frumos, un stadion plin, o atmosferă caldă și vom lupta pentru cele trei puncte care ne pot ține acolo sus. Este vorba despre un antrenament psihologic pe care nu poți să ți-l faci cu o echipă de copii a Mediașului, o relaxare normală din punctul meu de vedere și apoi un meci cu o încărcătură foarte mare. Asta este situația, este bine pentru copiii de la Mediaș că prind meciuri de Liga 1, noi nu avem cum să controlăm acest lucru. Ne vedem de treaba noastră, iar cel mai important a fost să oprim punctele la Arad”, a declarat goal-keeperul arădenilor, spectator neplătitor astăzi.

Apariția lui Balauru în primul 11 a venit în condițiile în care titularul obișnuit, Florin Iacob, a fost indisponibil. „Iacob a avut stări febrile de dimineață, are test negativ PCR. Nu a fost chiar apt pentru a putea fi folosit, dar nu era o foarte mare problemă” a explicat Ionuț Badea la finalul meciului cu „lanterna roșie” a Ligii I.

Pentru prima oară, pe banca UTA-ei s-a aflat tânărul Alexandru Roșca. Acesta a devenit al treilea portar al echipei arădene după plecarea, sub formă de împrumut, a lui Haralambie Mociu la CS Hunedoara. De altfel, Roșca a și apărat poarta „roș-albilor” și în finalul amicalului cu gabonezii de la Pelican, disputat în cantonamentul din Antalya, dar încă nu și-a făcut debutul oficial în Liga 1.









4 comentarii

  1. Un meci de antrenament,teoretic,nu are rost sa facem apologii si comparatii fara sens,ilogice..Copiii Mediasului au jucat frumos si pentru asta ii apreciez maxim…Au pus osul la bataie,au primit aplauzele noastre,la scena deschisa..14 jucatori,in total…Cine stie unde si cand vor mai fi aplaudati respectivii copii?Cand numarul 20 al lor,foarte buna prestanta, a calcat stramb,entorsa,pe mlastina FN-ului…Shlyakov ii explica arbitrului,ca nu a avut nici un contact…Ii arata ca nici macar nu era langa el…Antrenorul medesienilor,nu mai avea schimbari..Acel copil a jucat pana la sfarsit intr-un picior…Abia se tara…Normal ca a primit aplauze la scena deschisa…
    Ok…Am vazut parti bune dar si negative,mingi pierdute,pase la adversar modeste,in spate,sa speram ca nu vor fi repetitive.
    Vrem alta fata si alta abordare…Rapid nu este Clinceni sau Medias…

    0
    0
    1. asa e..chiar au jucat cat au putut ,poate cativa chiar o sa-si gaseasca loc si la anul in lotul unor echipe de liga 1…nu au dat gol de cateva etape,dar am vazut ca sunt tot mai aproape,,ca sa nu fie in pericol sa inscrie cumva,cand au plecat acasa trebuia sa-l ia si pe DANGUBICI .–si asa sunt putini,,, garantez ca nu vor inscrie pana la finalul campionatului…

      0
      0
  2. Cu rapid va fi altfel insa si tribunele vor fi sold-out sambata seara si vom impinge echipa spre VICTORIE!
    HAIDE UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

    0
    0
  3. BALAURU, SPECTATOR NEPLĂTITOR CU GAZUL: „RĂMÂNEM ÎN LUPTĂ PENTRU PRIMELE DOUĂ LOCURI DE PLAY-OUT, CU RAPIDUL VA FI UN MECI FRUMOS”, în care sperăm că vei fi titular.
    Presimt că vom fi penalizați cu lovitură de la 11m, Balauru nu va sări înainte, așteptând să vadă traiectoria mingii și va apăra.
    Dacă stai, îți șutează direct în brațe.
    Victorie obligatorie împotriva înfumuraților de rapidiști!
    Hai UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button