Fotbal judetean

Zele aduce încă trei puncte pentru trupa lui Aslău: Păulişana Păuliş – Victoria Zăbrani  1-2





Finalul sezonului regular a adus față în față dezamăgirile sezonului de toamnă. De altfel, atât Păulișul, cât și Zăbraniul au schimbat la nivelul băncilor tehnice, însă „cura” Aslău a prins mai repede, decât cea a lui Georgiu pentru gruparea din Podgorie. Victoria s-a impus în meci direct, ieri, în deplasare, Edi Zele fiind încă odată omul meciului pentru „roș-albi”.

Startul de meci a fost furibund, cu gazdele având ocazia să deschidă rapid scorul. Berar a profitat de uluiala apărătorilor zăbrăneni, a pătruns în careu, însă șutul său a fost parat de Vasii. A fost doar„aperitivul” pentru golul de 1-0, ce a căzut în minutul 13. Același Berar a driblat doi adversari în stânga, a pasat în centru, defensiva oaspeților a respins doar până la Maxim, care a înscris plasat de la 11 metri. Mircea Aslău și-a luat la rost fundașii, însă toată echipa avea să se trezească după un prim sfert de oră foarte slab.

Pasele au început să se lege și au apărut și finalizările. Mai întâi, de la distanță, autori Zele și A. Aslău, după care a venit și golul egalizator. Mingea a fost repusă de la margine de către Apostol, a urmat traseul de pase Pașcu – Ștrango – Zele, iar ultimul l-a învins pe Brutyo cu un șut de la aproape 25 de metri 1-1 (min. 21).  Victoria putea să intre în avantaj la pauză, dar Gurban a ratat din poziție de singur cu portarul după pasa lui Zele.

În a doua repriză, cele două echipe au evoluat ceva mai precaut, dar asta numai până în ultimul sfertde oră. A fost nevoie de o nouă execuție de kinogramă a lui Zele pentru ca tabela să se modifice din nou în dreptul echipei vizitatoare. Era minutul 79, când vârful fals al lui Aslău a executat imparabil o lovitură liberă de la 20 de metri, pentru 1-2. Apoi, Vasii și-a salvat colegii la un șut din aproriere al lui Maxim, dar și Zele a mai avut în bocanc golul chiar în două rânduri.

Georgiu: „Diferență făcută de un jucător peste media Ligii a IV-a”

Păulișana a rămas doar cu punctele din primul meci al anului, cucerite în fața Felnacului și și-a păstrat penultima poziție în clasament înainte de play-out. „A fost un meci disputat cu două echipe preocupate de fotbal. Puteam avea meciul în mână, însă echipa oaspete a întors rezultatul cu două execuții frumoase ale unui jucător peste media celor din Liga 4-a. Astăzi nu a fost o zi norocoasă pentru noi, iar pentru play-out avem ca obiectiv o clasare cât mai bună”, a spus Vasilică Georgiu, „principalul” Păulișanei.

Aslău: „Per total am fost echipa mai bună”

 

De partea cealaltă, Zăbraniul e neînvinsă sub comanda lui Mircea Aslău, ba chiar a pus la păstrare 10 puncte din 12 posibile de la reluarea întrecerii. Locul ocupat la finele sezonului regular – 7. „ A fost un meci de luptă pe care, până la urmă, l-am câștigat. Per total am fost echipa mai bună, am avut ocaziile cele mai mari. Îmi felicit băieții, au demonstrat încă odată că că au valoare și că pot aduce rezultate. Trebui să mergem mai departe, să ținem același ritm și să ne bucurăm pentru fiecare victorie și în play-out”, a afirmat Mircea Aslău.

Zăbraniul începe play-outul pe teren proriu contra celor de la Beliu, iar Păulișul merge la Vladimirescu, pentru duelul cu Glogovăț.

Formații:

Păuliş: Brutyo – E. Calancea (46 Palade), Cernat, Pleșca, Blănaru – Zubașcu, Grigorean, Brândușe (69 D. Calancea), S. Berar (89 N. Marc) – Șulea (82 Petcuț), Maxim. Antrenor: Vasilică Georgiu

Zăbrani: Vasii – Ștrango, Pașcu, O. Moisă, Topai – Nădăban, Gurban, Lazea – A. Aslău (75 Păulin), Zele (88 Măcriș), Apostol (79 C. Gîlcă)). Antrenor: Mircea Aslău.

Arbitri: Cătălin Iova – Remus Naghi, Emil Arsa. Observator AJF: Mircea Toderici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button