Sporturi de contact

Medalii arădene la Cupa României de samboȘcoala arădeană de sambo continuă să scoată de rezultate. Ulimele vin de la Cupa României, desfășurată în weekend la „Complexul Olimpic Sidney 2000”, de la Izvorani, la care au participat 156 de sportivi, de la 17 cluburi din țară.

Performera delegaței arădene a fost Bianca Prodan, care a câștigat „aurul” la categoria +80 kilograme. Andreea Greculeac a urcat pe treapta a doua a podiumului, la categoria -80kg, alți cinci sportivi fiind nevoiți să se mulțumească cu bronzul și anume: Ernest Kocsis, Ciprian Corlenciuc (ambii la categ. 58 kg), Robert Nagy (+ 98 kg), Gabriala Cenădan (-80 kg) și Ruth Stanciu (59 kg). Din delegația arădeană a făcut parte și Teodor Greculeac, care s-a ales cu locul 5, la categoria 71 kg. Sportivii din județul nostru l-au avut pe margine pe Arpad Nagy.

Pe 26 mai, arădenii se vor întoarce la Izvorani pentru „Cupa Prieteniei” la sambo, la care vor lua parte sportivi din loturile naționale ale Franței, Ucrainei, Israel și Bulgaria, ce va fi legată cu un stagiu de pregătirede trei zile. Apoi, pe 11-12 iunie, la Ghiroc, are loc „naționalele” de sambo pe plajă.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button