Fotbal judetean

Și-au întors vecinii în repriza a doua: CS Glogovăț 2013 – Păulișana Păuliș 1-3





Chiar dacă a terminat sezonul regular penultima în clasament, Păulișana Păuliș și-a propus să încerce să atace primul loc din play-out, iar asta însemna că nu putea rata debutul de la Vladimirescu. Și a reușit, cu toate că nu a făcut o primă repriză prea bună în fața unei echipe ce a avut mari probleme de efectiv în special în defensivă.

Gazdele păreau să aibă un meci ușor, când Doboș a înscris după numai 5 minute. Ardelean a bătut bine un corner și „închizătorul” celor de la Glogovăț a marcat din apropiere. Chepețan a avut în bocanc golul de 2-0, dar a ratat din poztiție de unu la unu cu Brutyo, pentru ca lucrurile să se complice pentru amfitrioni în debutul actului secund, când Dehelean și-a pierdut și singurul fundaș central de meserie avut la dispoziție.

Pantea a trebuit să iasă pe margine, a intrat Diarra, care avea să greșească la unul dintre golurile oaspeților. Mai întâi (minutul 56), Sorin Berar a egalat după o cursă din stânga, după care a transformat un penalty obținut de nou intratul Denis Calancea (min. 75). Concluzia a scris-o Brândușe, în cel de-al patrulea minut de prelungire, cu o execuție plasată din interiorul careului.

Pentru „Vladi” play-outul a început prost, inclusiv din punct de vedere al efectivului. „Ne-au lipsit fundașii centrali titulari, Mariș și Bier și l-am mai pierdut și pe Pantea la începutul reprizei a doua, condiții în care era greu să facem față unei echipe bune. Am czăut după vreo oră de joc, au venit peste noi și au meritat să câștige. Nu avem nu știu ce obiective de clasament în acest play-out, mai degrabă ne propunem să vedem la lucru toți jucătorii pentru a vedea pe cine mai contăm din vară. La anul ne propunem să facem echipă bună la Vladimirescu”, susține Călin Dehelean, antrenorul celor de la Glogovăț.

A fost o zi excelentă pentru Păulișana, atâta timp cât și echipa a doua a bătut cu 4-1 la Mailat și cel puțin până mâine e pe locul 1 în seria A din Liga 6-a. „După o primă repriză mai modestă, am schimbat abordarea după pauză și am întors meciul. Băieții m-au ascultat, au făcut exact ceea ce am vorbit la vestiare, Denis Calancea și Pleșca au intrat cu plus în joc și cred că am meritat la final cele trei puncte. Am fost puțin afectați de ieșirea din Cupă, a fost un regres ca și evoluție și mentalitate și nu ne mai rămâne decât să încercăm să câștigăm fiecare meci de campionat”, afirmă Vasilică Georgiu, antrenorul trupei din Podgorie.

Formații:

Glogovăț: Ciornei – B. Moldovan, Pantea (min. 50 Căciulă), Kocsis, L. Avram – D. Negrea, Doboș, R. Ardelean, A. Gornic (min. 75 S. Popa) – Chepețan, C. Negrea (min. 66  Iana). Antrenor: Călin Dehelean

Păuliș: Brutyo – E. Calancea, Cernat, Onuțan, Volosciuc – Zubașcu, Palade (min. 80 – Pleșca), Petcuț, S. Berar – Ștefan (min. 71 – D. Calancea), Brândușe. Antrenor: Vasilică Georgiu

Arbitri: Cristian Coroban – Cătălin Iova, Ciprian Pătroi. Observator: Corneliu Tiulea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button