Arhivă articole

Planuri mari pentru UTA: Patru importanți oameni de afaceri arădeni sunt aproape să preia clubul și încep construcția de la Ilie Dumitrescu!


După 9 ani de zile, de când proiectul noii UTA a pornit din Liga 4-a bazându-se în special pe fondurile autorităților locale, sunt șanse mari ca structura conducerii clubului să sufere schimbări importante. De la început trebuie spus că, în proporție de 90%, Alexandru Meszar va rămâne cel puțin o perioadă în boardul „Bătrânei Doamne”, doar că bugetul clubului va primi o importantă infuzie de capital privat. Adică exact ceea ce lipsește pentru o echipă mai competitivă creată în jurul unor figuri importante din fotbalul românesc, în frunte cu Ilie Dumitrescu.

Cine sunt oamenii de afaceri arădeni care ar fi bătut deja palma cu Alexandru Meszar?

De unde vor veni acești bani? De la oameni de afaceri arădeni, care s-au unit în jurul lui Simion Apreutese, patronul International Alexander Holding. Soția acestuia, Loredana Apreutese (managerul concenului) a semnat primul contract de sponzorizare cu UTA în sezonul 2019-2020, iar acesta a fost prelungit și în următorul, cu investiții totale de aproximativ 350 de mii de euro. În vara anului trecut, nemulțumit de unele aspecte, Apreutese nu a mai prelungit parteneriatul cu echipa „roș-albă” și a ales să o susțină pe CSA Steaua, în Liga a 2-a. În această iarnă, însă, importantul om de afaceri a revenit la sentimente mai bune față de brandul numărul unu al orașului natal (a crescut în Calea Aurel Vlaicu, în zona stadionului) și pare dispus să reia finanțarea. Dar, de această dată, preluând cu totul clubul (achitând creditările și datoriile existente) alături de alți trei importanți parteneri și ei arădeni de baștină.

Marius Grada este managerul firmei Romasia (importator din China) și el partener al clubului UTA de câțiva ani buni încoace. Acesta are o relație bună cu Ilie Dumitrescu, care a și acceptat invitația pentru a urmări pe viu meciul echipei arădene la Sfântu Gheorghe. Ieri, fostul atacant al „Generației de Aur” a fost imortalizat de televiziuni la tribuna oficială a „Sepsi Arena” alături de Apreutese și Laszlo Balint, fostul antrenor al „Bătrânei Doamne”, care rămas legat sufletește de echipa pe care a condus-o cu succes până în iarna acestui an.

Cătălin Nathan Juncan are afaceri în domeniul transporturilor și logisticii și nu numai, în SUA  A plecat din rândul galeriei arădene, a rămas legat emoțional de ea, iar anul trecut i-a și ajutat pe fanii arădeni să achite câteva amenzi, în numele clubului, pentru folosirea de fumigene, torțe sau petarde. A fost recent la Arad, dar a avut întâlniri cu Meszar și Apreutese inclusiv la Madrid, la începutul acestei săptămâni, unde cei trei au urmărit și manșele secunde ale sferturilor de finală din UEFA Champions League, Real – Chelsea și Atletico – Manchester City.

Rudi Vizental e fost director al BRD Arad, iar acum e CEO-ul celui mai important fond de investiții românesc, Roca Investments. La acesta au aderat concerne importante din România, precum Dedeman, Transavia, Mobexpert (deținut de Dan Șucu, care – din câte se pare – se va implica la Rapid) și altele. Vizental e și el un vechi suporter al Bătrânei Doamne, deține un abonament la tribuna I și este și el foarte implicat în grupul de inițiativă ce dorește să preia UTA.

Se prefigurează un SA, deschis și pentru „socios”

Cei patru oameni de afaceri au avut și girul celor de la Suporter Club UTA când au demarat discuțiile cu Alexandru Meszar. Lucrurile au stagnat puțin, dar înaintea meciului cu Rapidul, din informațiile noastre, părțile au bătut palma. Bineînțeles, este vorba despre o înțelegere de principiu, iar dacă totul decurge normal, schimbul de proprietate se va face și în acte undeva în luna mai. Cel puțin încă un sezon, clubul rămâne organizat sub formă de ONG, după care intenția e spre înființarea unei Societăți pe Acțiuni. Aceasta din urmă va avea și partea de „socios”, în sensul că orice suporter va putea cotiza și va avea putere în alegerea conducerii clubului.

Ilie Dumitrescu, președinte?

Ajungând la această parte a conducerii clubului, Ilie Dumitrescu ar putea fi figura principală. Se vorbește chiar de funcția de președinte a clubului, pe „Mister” ar îmbrățișa-o pentru UTA, un club nobil pe croiala valorilor sale morale. Evident fostul internațional va avea un cuvânt greu în club în special pe partea sportivă, dar va fi și un vector important de imagine. La prima vedere, contractele lui Dumitrescu ca și analist TV se pot derula în continuare, chiar dacă acesta va avea funcție oficială la UTA. Sub fostul atacant al „Generației de Aur” ar trebui să apară un director executiv, tânăr, cu elan, care nu ar trebui să vină neapărat din lumea fotbalului, ci să fie – mai degrabă – doxă în management. Apoi, bineînțeles, urmează să fie ocupate și celelalte funcții în club, ancorate în realitatea fotbalului românesc.

Poenaru – în fruntea listei pentru ocuparea funcției de antrenor la UTA, intră și alți impresari în peisaj

Din punct de vedere al rezultatelor, UTA nu traversează cea mai bună perioadă. Echipa a cam pierdut trenul pentru locurile de Conference League, iar peste 6 zile, în Sâmbăta Mare, are meci foarte important, dacă nu decisiv, cu Chindia pentru evitarea locului 13, de baraj pentru menținerea în Liga 1. Cu acest lot, echipa arădeană nu ar trebui să aibă probleme în a juca și la anul în elită, iar planurile pentru un nou antrenor se „coc” deja. Persoanele cu influență în club au analizat la sânge candidații și, din câte se pare, în fruntea listei s-ar afla Ilie Poenaru, cel care în sezonul precedent le-a condus pe Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș. Adică grupările care vor retrograda din Liga 1, însă nu din cauza aspectului sportiv, ci al prostului management. Dar, în „cărți” s-ar mai afla Mirel Rădoi, Eugen Neagoe și chiar un important selecționer străin. Apoi, în ceea ce privește colaborarea cu impresarii pentru viitoarele transferuri, clubul își va deschide orizontul dincolo de Bogdan Apostu. Evident, hunedoreanul rămâne un punct cheie reprezentând câțiva jucători care ar putea continua în „alb-roșu”, dar dacă venirea lui Dumitrescu în club se confirmă, Giovanni sau Victor Becali vor propune și ei jucători. Apoi, în peisaj apare și numele lui Mihai Joița, impresar foarte activ pe piața franceză, cu care UTA a mai colaborat în urmă cu 10-15 ani.

127
4

54 thoughts on “Planuri mari pentru UTA: Patru importanți oameni de afaceri arădeni sunt aproape să preia clubul și încep construcția de la Ilie Dumitrescu!

 1. Dacă finanțarea ar fi una puternică și stabilă, pentru reconstrucția echipei UTA, i-aș păstra pe Otele, Ubbink, Batha, Benga, Međimorec, Shlyakov, Negoescu, Isac, Fabiano Duarte Cibi, Pătlăgică, Hrezdac, Dima, Baravykas, Roșca, Balauru și aș aduce dubluri pe posturi, fotbaliști valoroși cu caracter.
  După opinia mea, celor a căror nume nu apare, i-aș vinde sau m-aș scăpa de ei, deoarece din mai multe cauze, nu corespund.
  Antrenorul ar trebui să fie unul cu experiență, care ar crește valoarea celor tineri, prin antrenamente și multe minute în jocurile oficiale!
  UTA merită să fie în primele 4 echipe din România, an de an.
  Doamne ajută!
  Paște fericit tuturor!
  Forza UTA!

  67

  28
  1. Nu puneti …” caruta,..inaintea…cailor” ! Eu…nu cred in proiectul asta…asa cum este prezentat el.

   2

   5
   1. …”Dacă finanțarea ar fi una puternică și stabilă”…până apare negru pe alb, în urma unui contract, este doar „dacă”.
    Până atunci ar trebui penalizați jucătorii și antrenorii la înfrângere și egal și bonusați consistent la victorii.
    Mai sunt 4 meciuri care trebuie câștigate și acest lucru se poate face numai cu seriozitate, determinare, profesionalism și ore tehnico-tactice suplimentare!
    Forza UTA!

    2

    0
    1. „Nu doar suporterii s-au săturat să cauționeze rezultatele și evoluțiile proaste ale echipei. Conducerea clubului ajuns și ea la capătul răbdării și a decis să ia o hotărâre radicală. Astfel, surse de încredere din cadrul clubului, ne-au informat că începând de astăzi salariile și primele jucătorilor și ale staff-ului tehnic au fost blocate până în momentul în care echipa va obține minim 4 puncte.

     Măsura nu este una doar punitivă ci și una cu factor mobilizator. UTA a ajuns periculos de aproape de barajul pentru evitarea retrogradării, iar atitudinea fotbaliștilor Bătrânei Doamne nu pare să reflecte faptul că aceștia înțeleg seriozitatea pericolului în care au adus echipa prin evoluțiile lor.”

     3

     0
 2. ASA DA ,sa dea Dumnezeu sa se oficializeze parteneriatul cu acesti oameni de afaceri ,mai ales ca, sunt di-ai locului din Arad !!! ILIE Dumitrescu ales in fruntea conducerii ,este un plus mare pt. UTA., el stie valoarea jucatorilor de care are nevoie UTA. sa se bata din sezonul urmator la play-off, ce sa mai ,un profesionist,el a fost unul dintre putinii de la Digi care o lauda pe UTA !!! Sper sa fie bine, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA Arad !!!

  84

  3
 3. sper sa nu fie doar zvonuri miar placea ilie dumitrescu director tehnic antrenor poenaru sau balint de adus jucatori ar trebui breo 3 sau 4 cu valoare forza uta si sa auzim de bine

  42

  2
 4. Ambițioase planuri speram sa evităm barajul, interesant cine va fi si director sportiv care va avea um cuvant de spus la transferuri impreuna cu antrenorul!

  34

  1
  1. Multa apa a curs pe Mures, multa va mai curge pina când adevărul va apare . Pina atunci, visuri frumoase .

   22

   7
 5. „Cei patru oameni de afaceri au avut girul SCU”. Acest lucru este foarte important pentru că ei stiu cel mai bine ce trebuie făcut. Nimeni nu vrea binele UTA-ei mai mult decât ei. Avem incredere că va fi bine, mai ales că toti sunt arădeni. Ce mi se pare un pic ca duce inspre directia Steaua, I Dumitrescu, M Rădoi…
  Si Bara a mers in directia aceasta cu Lăcătus si alti stelisti si n-a iesit bine. Sperăm de data asta să tragă toti la aceeasi „cărută”, UTA Arad!

  58

  3
 6. Buna ziua
  Odata cu venirea acestor investitori as dori sa vad din partea lor implicare in ceea ce azi se numeste”Academia UTA” academie impropriu zis pentru ca este inadmisibil ca 3 sau 4 grupe de copii dintre care unii joaca deja pe teren mare sa faca antrenamente pe sfert de teren… As dori deasemenea ca un teren nou destinat antrenamentelor sa fie construit astfel incat banii dati inapoi primariei Arad pentru chiriile terenurilor sa ramana in visteria clubului.. Daca va fi facut acel S. A eu unul ma voi implica financiar cu siguranta

  32

  3
 7. Sună binișor.
  Însă trebuie văzut cum va fi dacă unul sau mai mulți dintre investitori se supără și-și ia jucăriile și pleacă.
  În acest sens, sper ca lucrurile să fie făcute cu cap, gândite pas cu pas, și să nu ne aruncăm cu capul înainte.
  Aș opta pentru un plan pe termen mediu-lung, în detrimentul un rezultate imediate care mai apoi să ne îngroape financiar.

  Colabirarea cu frații Becali, o văd cu mult scepticism.

  50

  1
 8. Timpul, este un general care le rezolvă pe toate, această știre e
  fiind cea mai palpabilă știre ! De ce !? Ptr.simplul fapt că trebuie să ținem cont de câteva amănunte deloc de neglijat :
  – brand’ul Aradu’lui, poate fi valorificat în bine, la maxim, doar de arădeni ;
  – cooptarea lui ILIE DUMITRESCU, unul dintre cei mai cerebrali foști jucători români, unul dintre cei mai știutori ai jocului fără minge, acea tehnică tactică privind deplasarea în teren, demarcarea jucătorului, dar și ptr.imaginea de ansamblu al noii UTA, ce se prefigurează la orizont ;
  – Alex.Meszár, a deschis începând cu sezonul
  2013/14, un drum, pe care l’a gestionat bine până acum, dar, poate a ajuns la limita capacității de a se avânta la un alt nivel de azi înainte.
  UTA, înființată de un arădean celebru, Francisc NEUMANN, s’a contopit cu numele orașului care’a început să’l găzduiască din 1945, ajungând de’a lungul
  vremii, brand’ul principal ptr. Arad, aceste două entități confundându’se una cu alta ! Doamne ajută la realizarea și implementarea
  acestui proiect și sănătate inițiatorilor !
  Haide UTA, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc !

  57

  0
 9. Cam tot timpul cand am adus bucuresteni nu a iesit bine. „Mister” va suge de bani si lasa „corabia” la primele probleme.

  20

  8
   1. Și Florian Dumitrescu cel care a dat gol lui Fejenord?? Madridul de ce nu i-a doar jucători din Madrid și suburbii, sau Barcelona, sau Liverpool.. Sau alți și alții care fac performanta.. ?????
    Etc. Ar trebui sa ieșim o data din viziunea asta îngustă și Aradocentrista!!!

    7

    2
  1. Se spune : ” Doi nemti…o inventie,…doi romani….un scandal”. Cum ati putea crede ca 4 ( patru) entitati vor baga bani…la UTA, ca sa ii ” managerieze ” Dimitrescu de la Bucuresti”…dar sa conduca ..tot Dl Meszar. Cum eu sint mai mult pesimist,…decit optimist, cred ca …daca UTA retrogradeaza (…si „se fac eforturi mari”) totul pica, si ca in cel mai bun caz…in citeva luni…va incepe scandalul, Nu a mers in trei ( bara-Sandu- Primarie)…de ce ar merge…cu mai multi ? Ce asociere romaneasca…a produs…ceva bun >

   4

   0
 10. Daca ne baga Badea in Liga 2, se alege praful de intreg proiectul ! Oricum, nu se va face nici un pas pana la finalul play-out-ului.

  15

  4
  1. Bine-ar fi dac-ar fi.N-ar fi rau sa fie bine ! Adica sa ramana UTA in Liga 1 si sa se materializeze proiectul cu actionarii de sorginte aradeana si cu un procent din actiuni pentru suporteri.Adica ceva de genul abonatii sa paricipe cu o suma de 100-200 euro pe sezon care sa fie convertite in actiuni.La 3000-4000 de abonati s-ar simti ceva la bugetul clubului !

   17

   0
 11. nu vreau sa cobesc este un lucru bun investitorii dar cînd se vor certa și vor pleca UTA va avea probleme mari și sincer Ilie Dumitrescu nu are ce căuta la Arad antrenori buni Sint Poenaru este ok

  7

  11
 12. Sincer, Ilie Dumitrescu a fost un foarte talentat si bun jucator la Steaua si la Nationala Romaniei.In rest nu a rupt gura targului nici pe unde a jucat prin strainatate si nici pe unde a antrenat.Intr-adevar s-a slefuit si s-a elevat din punct de vedere al analistului fenomenului fotbalistic, al vocabularului, al elegantei, etc.Tot respectul din acest punct de vedere, dar nu vad care ar fi fillingul sau pentru UTA, respectiv pentru Arad, eventual doar pentru imagine in emisiunile la care participa.El este bucurestean get-beget.El nu va veni la Arad niciodata ca sa dea ceva, eventual ca sa ia.

  24

  5
  1. Ca va fi Croitoru, Poenaru, Balint, sau oricare altul, daca nu dam goluri este tot degeaba, indiferent cat de bine si elaborat joaca echipa.Doi oameni de gol, puncheori adevarati ,minim un pomanagiu (varf) de careu si 1-2 suteori din linia a doua de la 18-22 m avem neaparat nevoie ! De cand s-a inventat fotbalul se joaca pe goluri, castiga cel care da mai multe goluri decat adversarul.Chestii cu strategii de echipa bine asezata in teren, cu o buna posesie, cu aparare beton sunt poezii de gazetari si comentatori TV.Singurul care conteaza este GOLUL in poarta adversa.Sa aiba adversarul 70 % posesie si strategie dar echipa mea sa dea 2-3 goluri si sa castige.Toti antrenorii sunt filozofi.Eu imi doresc un antrenor pragmatic, si spectacol si rezultat, si cat mai multe goluri.!

   26

   0
   1. Eu l-as aduce pe Claudiu Keseru. La sfarsit de cariera, poate se trage mai aproape de casa(el fiind din Oradea, unde are si ceva afacere). Eu cred ca vine si pe bani mai putini, dar siguri…
    Valoare cred ca inca mai are…asta nu se poate pierde asa dintr-o data.

    4

    4
 13. După prezentarea celor patru, la ce afaceri au, unul singur are forța finaciară de a ține UTA. Cu toți patru n-ar trebui să fie nicio problema de ordin financiar. Asta ar insemna si jucatori mai buni și mai bine plătiți. Asteptăm sa vedem ce planuri au când s-or semna actele. Pâna atunci trebuie să batem pe Târgoviște, dac- om putea.

  29

  0
 14. Ar fi prea frumos sa fie adevărat , dar fără mitici, Becali, jucători și antrenori trecuți prin Oltenia și București.Readuci arădenii , antrenor cu experienta din zona, Otele, Balauru, Batha din vechiul lot

  18

  1
 15. Domnilor, de multi ani am fost impotriva cluburilor Dinamo, Fcsb, Poli, dar azi m-am bucurat sincer ca FCSB a batut pe CFR Cj. in Gruia. Petrescu a devenit un infatuat, si-a batut joc de doi jucatori adusi de la UTA, doi titulari la UTA , Denis Rusu, copil dat pe la Chindia , unde nici acolo nu joaca, si Roger Junio, pe care l-a dorit atat de mult si acum zice ca nu face fata.Ma bucur sincer pt.FCSB si m-as bucura sa ia titlul impotriva mult indatoratului om de afaceri Varga ,gunoiul Clujului !

  23

  11
  1. Pacat ca Craiova nu s-a trezit mai demult ! Si cand te gandesti ca noi am batut Craiova acasa, egal la ei, ca am pierdut lamentabil cu gol norocos Chipciu la Arad si la Cluj puteam sa-i batem, dar am facut 0-0, cu FCSB am condus la Arad 1-0, si ne-au egalat in min90, Ianis Stoica, iar in deplasare ne-a facut arbitrul Barbu Marian din 2 penalty-uri care nu au fost.Toate astea cu acelasi lot si cu Gyussy Balint antrenor.Azi il avem pe Ionut Badea antrenor !V rog sa faceti analizele de rigoare !

   37

   4
  2. Bine ca Becali nu isi bate joc de jucatori ! Nu pot tine cu Ciobanul…oricit i-as uri…pe altii

   5

   0
 16. cred ca ar fi bine si cineva sa reinfiinteze uta fabrica de textile macar asa la nivel mai mic ar putea fi atrasa o firma celebra de textile gen lee cooper sau leviss ma rog sa fie parteneriat cu un brand celebru la fel si fabrica de spirt si drojdie se poate retehnologiza sa produca whiskey…si bineinteles uta sa fie Iarasi ce a fost pe vremea baronului un ghimpe in coasta miticilor!

  13

  0
 17. Acesta cred ca e e cel mai aberant articol scris vreodata pe sportarad.
  Fabulatii bazate pe NIMIC. „se spune ca, ar fi cum ca” .
  Doar zvonuri, legand fire invizibile de fake news, goana dupa click-uri si dupa scormoneli a-proasta.
  Mai ales ACUM, cand avem meciuri importante.
  De parca au sa vina cavalerii aia mari pe cai albi la o echipa care e cu un picior in groapa ligii a doua.
  Si, ce ii recomanda pe toti mentionatii ? (unii cu rosu 🙂 )
  Ce va mai place sa involburati apele si sa ii faceti pe unii sa se creada FootballManageri de la tara, sfatosii de serviciu pe banii altora.
  Ar trebui sa avem liniste acum, nu petarde de genul asta de articole.
  M-as mira sa imi publicati comentariul, oricum.

  5

  17
  1. Daca ai urmari putin ce se intampla in jurul echipei ti-ai da seama de exemplu ca inainte ca acest articol sa apara au fost niste invitati speciali din partea UT-ei atat la meciul cu Rapid cat si la ce la Sf Gheorghe.
   Asadar, daca va fi ceva serios sau nu, inca nu stim, dar cu siguranta sunt discutii.
   E drept, ai nevoie si de un pic de mintiuta ca sa realizezi aceste lucruri.

   12

   0
   1. nu ai ce sa explici la cei care se dau suporteri si vor ca UTA sa retrogradeze … nu ne permitem sa scriem aiurea, vor veni si declaratii oficiale cat de curand

    21

    0
 18. Era bun un parteneriat cu guvernul Orban de la Budapesta pt niște terenuri decente de antrenament se pot face langa Arad, la Iratosu, Sofronea sunt primari UDMR se poate realiza un proiect in colaborare cu ei.

  16

  3
 19. mai incet cu Poienaru si cu nu stiu ce antrenori de soi ,cel mai potrivit este Balint este singurul cu suflet de aradean ,felul cum juca echipa pe atac,posesie era meritul lui….ca au ratat asa mult este vina jucatorilor….nu umblati din lac in put ca ne trezim in liga2 ….Balint trebuie sa vina acum inapoi pana nu-i prea tirziu…

  24

  5
  1. Ai dreptate, Marinel! UTA lui Balint a fost peste CFR si FCSB. Una dintre aceste doua va fi campioana dar au fost inferioare ca joc UTA-ei, si Gyuszi a facut echipă cum a putut. Nu si-a permis să ia jucători de top.
   Era ordine si disciplina la echipă. Nu am auzit sa stea jucatorii prin localuri noaptea. Acum, se pare, s-a instaurat debandada. Asta e diferenta…intre Gyuszi si restul antrenorilor.
   Sper sa facă o alegere bună noul bord de conducere. Se vorbeste chiar de Boloni.
   Numai cu oameni seriosi se poate face treaba serioasă.

   25

   0
  2. Mai omule tu cunosti fotbal ? Citesti ce scrii ? Cand dracu a avut Uta posesie cu balint ? Stii ce-i aia posesie ? Ce juca echipa in atac cand tu nu ai castigat 11 meciuri ? Bucura-te ca ai scapat de unul ca balint. Cautati antrenor modern care joaca ofensiv care stie sa faca o posesie . Cat despre cat batea inima lui balint pentru Arad si Uta am vazut la reziliere cand a cerut o cosara de bani.

   7

   20
   1. Cati bani a cerut? Omul si-a cerut salariul la zi si ce restante erau.
    Ce p… mea vorbesti daca nu sti? doar sa te afli in treaba?

    9

    1
    1. Pai p… ta a cerut 50000 Euro . Pai nu vb sa ma aflu in treaba . Vb ca stiu 100% ce voia. Si vad ca impreuna cu aprostu au facut doar tampenii. Au adus jucatori de 3 lulele. Nu toti dar marea majoritate . Asa ca mai lasati-l pe balint sa stea unde e.

     8

     8
   2. cred ca esti ori ogorata dinamovista ori habar nu ai de fotbal ,este usor sa bagi de vina …..dar ce poti sa ceri la unul care a pus umarul la plecarea lui Balint ,iar acum avem toate sansele sa ajungem la baraj daca nu mai rau……indiferent ca te vei supara trebuie sa-ti amintesc ca fara Balint si Apostu acum eram tot in liga a doua….mai incet cu pretentiile ca ciobanu o bagat la greu bani in FCSB si de 5 ani nu o luat campionatul….

    6

    2
 20. A vazut o țară intreagă ca UTA a fost mai bună decât cele trei care s-au cocoțat pe primele trei locuri.
  Ratările monumentale si câteva decizii de-ale arbitrilor i momente cheie au fost suficiente pentru a descuraja o echipă care punea probleme serioase.
  Cât fotbal stiu e sufiecient sa-mi dau seama de un antrenor daca e bun sau nu. Uită-te la ăsta de acum ce face si cum joaca echipa.

  16

  0
 21. Problema nu e antrenorul…daca la lotul actual aduci 4 jucatori adevarati aproape ca nici nu mai conteaza antrenorul dar va conta staful tehnic care va impune obiectivele strategia si conceptia de baza!depinde ce se vrea autofinantare prin producerea de jucatori tineri sau direct performanta apoi refacerea lotului prin achizitii de jucatori de la scouteing international!un lucru e sigur nu se afisau aia toti la meci daca nu era deja totul pus la punct in spatele usilor !

  5

  1
 22. Și Florian Dumitrescu cel care a dat gol lui Fejenord?? Madridul de ce nu i-a doar jucători din Madrid și suburbii, sau Barcelona, sau Liverpool.. Sau alți și alții care fac performanta.. ?????
  Etc. Ar trebui sa ieșim o data din viziunea asta îngustă și Aradocentrista!!!

  4

  1
 23. E buna știrea și sper sa se materializeze! Dar, ma trezesc de 2 zile și sunt direct pe site-uri sa vad dacă mai e Badea la UTA. Și din păcate mai e! Dacă e Balint în pole position de la vară, aduceti-l de acum sa ne scape de baraj, până nu e prea târziu. Strângem noi cele 2 salarii cât le mai are de luat Badea, doar sa plece!!! Trezirea pana nu e prea târziu, asta nu e nici de liga a 2-a, a distrus drastic tot ce era bun la UTA! AFARĂ cu adormitul de Badea! Faceti-ne va rog sărbătorile mai frumoase și mai ușoare! ADIO Badea! Forța UTA!!

  16

  2
 24. FĂRĂ rădoi si clanul beeheheee !!! CU ăștia se duce drq totul și cât e !
  @Cucu,Dodo
  or fi fost mitici ,dar și alte,vremurile !
  Oricum, unde deja sunt peste doi investitori, e și gâlceava după colt mai devreme sau mai târziu! Și cu doi !!!
  Sincer,eu NU văd proiectul să meargă (în cazul în care se face),mai mult de 2,maxim,maxim 3 ani !!!!!!

  7

  5
  1. Nici nu s-a materializat inca nimic si deja o gramada de pareri negative… Eu nu mai inteleg.
   Acum ceva vreme il luati toti pe Meszar in colimator ca sta cu mana intinsa la primarie, acum ca se incearca transformarea clubului tot parca ceva nu e ok.
   Oare cand o sa fie unii macar putin pozitivi? Cand echipa este preluat de un print arab? sau cand?

   15

   0
 25. Am auzit de chestia asta in urma cu 3-4 saptamini,…la inceput ca zvon,,, ” spus discret la ureche”, apoi am auzit …” o vorba”,.. din partea unui oficial al clubului, iata ca,…se pare ca…” treaba merge inainte”. Toata viata mea am fost un om cumpatat, care niciodata nu s-a imbatat ..” cu apa rece”, eu fiind un fel de ” Toma Necredinciosu’ „…adica …” pina nu pun mina…nu cred”,…mai mult pesimist,..decit optimist ( cind e vorba de fotbalul romanersc0. Sint citeva chestii care nu se potrivesc …nu imbina….”dorinta cu putinta”. Prima ….”..Cel puțin încă un sezon, clubul rămâne organizat sub formă de ONG, după care intenția e spre înființarea unei Societăți pe Acțiuni..”.. asta s-ar parea ca inregistrarea la FRF e greoaie, dar si ca ONG-ul Dlui Meszar…tine de pozitia sa privilegiata. A doua…” chestia cu..Ilie Dumitrescu”..ce sa caute asta la UTA ? El are afaceri in Bucuresti, e analist TV…nu sta el , la Arad 3-4 zile pe saptamana, iar …” pentru sfaturi”…sa fim serios !….Le poate da …in particular ( ca si …consultant). Eu l-as aduce pe Duckadean…mai aradean cu sufletul. A treia..Tare ma tem ca ” …se fac eforturi ca UTA …sa prinda barajul”,..asac ca…ajungand… in B…totul cade…si va ramane tot…” cum am vorbit”…cu Dl Meszar …Mare si Tare. Chiar credeti ca Primaria,…care a dat grosul banilor nu are vreun interes ? Da ea, din mina, posibilitatea de… ” a manui…bani multi si interese multe „. Nu cred. A patra…In fine…nici o asociere la romani nu a tinut, nu a produs…ceva bun,…ca imediat…vin scandalurile..Va mai amintiti de …” incompatibilitatea… Bara- Falca- Sandu ?”….amici la catarama ,…la inceput, dupa citeva luni…dusmani ( Apoi Bara i-a adus pe M Lacatus si apoi pe I Chirila…si s-a ales praful…citiva ani buni). Nu va spun parerea mea, desi ca aradean ar trebui sa spun ca …si alti aradeni ( Blidar, Ticudean, Universitatile …etc) ar trebui cooptati. Doar ca nimeni nu va accepta ….( vorba lui Becali)…” sa conduca altul…pa banii mei” De aia sint sceptic si rezervat. Om trai…si om vedea

  5

  1
 26. Ceva trebuie sa se schimbe la UTA , in forma actuala nu (mai ) merge . E adevarat ca noi aradenii am avut acele experiente neplacute (Bara Sandu)amintite mai sus si ,,suflam si in iaurt ” dar pur si simplu nu mai merge . Bine inteles daca ne dorim sa mai vedem fotbal de prima liga la Arad. Domnul Meszar a facut ce a putut . Asta nu e fotbal si asta nu-i echipa si in pare rau sa zic si nici Badea antrenor. Atacanti care nu pot marca mai mult de 1 gol in tot sezonul. Fara bani, fara sponsori,nu faci nimic oricat ti-ai dori.

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.