UTA Arad

Apreutese și Juncan confirmă implicarea în viitorul (posibil) acționarat al UTA-ei, Grada și Vizental – în echipa de implementare a proiectului!





Grupul de inițiativă interesat de preluarea clubului UTA confirmă negocierile avansate cu actuala conducere a grupării arădene. Oamenii de afaceri arădeni, Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Marius Grada și Rudolf Vizental semnează un comunicat de presă prin care se arată optimiști cu privire la încheierea fericită a negocierilor cu Alexandru Meszar, dar – totodată – au ținut să clarifice statutul pe care-l vor avea fiecare dintre ei în noua construcție.

Cel puțin pentru început, doar Simion Apreutese, patronul grupului International Alexander Holding și Cătălin Juncan, care are afaceri în domeniul transportului si logisticii în SUA vor avea calitatea de acționari, în timp ce Marius Grada (managerul Romasia) și Rudolf Vizental (CEO-ul Roca Investments) rămân parte importantă a echipei ce va crea, implementa și dezvolta noul proiect, urmând – probabil – să aibă calitate de sponsori.

În fine, cei patru susțin că doresc să ducă clubul la un alt nivel și se declară mândri că sunt suporterii UTA-ei, care împlinește chiar astăzi 77 de ani. Mai jos aveți comunicatul de presă integral semnat de cei patru oameni de afaceri arădeni.

 

16 comentarii

  1. doamne ajuta daca sant 4 sau 5 investitori fiecare isi aduce 4 sau 5 jucatori platiti de ei care sa faca performanta plus sprijinul suporterilor daca aduc 3 sau 4 jucatori buni plus un antrenor bun putem pretinde pretenti intrun campionat slab

    0
    0
  2. dacă si primaria mai dă ceva, dacă il si vinde pe Miculescu macar cu 1milion + drepturi tv, abonamente care vor fi mai multe dacă se face echipă competitivă.. hai că visez deja frumos.. imi aduc aminte ce incantat am fost cand a venit ,,marele” investitor Marius Locic si mă trezesc din vis… totusi ăștia sunt aradeni, mă rog…Apreutese nu pare un nume al locului, dar dacă sunt de zeci de ani in Arad sunt aradeni deja.. si un aradean mai ales care a crescut lângă stadion ,stie ce înseamnă UTA..bine mai sunt si exceptii, ca Sergiu Balcea care isi face doar campanie pe spatele utei dar nu a ajutat cu nimic concret vreodată!

    0
    0
  3. Ar fi un lucru benefic pentru Arad !
    Nu stiu cat putem rezista in Liga 1 fara o schimbare esentiala la nivel management .
    Doamne ajuta sa fie de bun augur !
    Trebuie sa evoluam !
    Forza UTA !!!

    0
    0
  4. Din acest comunicat se inteleg fouă lucruri importante.
    1. Intenția de a prelua clubul e a lor. Ei au dorit asta, de aceea incă se negociaza cu Meszar ca lucrurile să fie clare si spre binele clubului.
    2. Dorinta noilor actionari de a duce clubul la alt nivel.
    Alt nivel trebuie sa insemne ca ne vom lupta pentru coroana de campioană.
    Eu așa presimt ambiția acestor domni utiști.
    Nu vin la UTA să o vadă că se chinuie cu Botosani sau Târgoviste.
    Posibil, impreuna cu ei să fie si alti oameni de afaceri doritori de a ajuta prin sponsorizări.
    100% dacă UTA se bate la campionat vor veni.
    Eu cred ca va fi ceva frumos si de durata…nu cred ca vor fi probleme.

    0
    0
  5. Opa, se confirma zvonurile, sa fie intr-un ceas bun, ce ma bucura e ca toti sunt aradeni si stiu ce inseamna UTA pt Arad, despre patronul de la Alexander am auzit ca e un om de treaba si corect cu angajatii deci e bine, despre Catalin Juncan am auzit de la frate-meu mai mare ca ar fi nebun cu UTA si ca a ajutat galeria de cand a plecat in America, numa sa-i lase in pace carcotasii, un lucru e clar, prosti nu-s nici unu nici altu atata timp cat au realizat ceea ce se spune, no asta da veste faina ! Hai UTA !!!

    0
    0
  6. Uffff….UTA este inca o vaca de muls,vulnerabila,atat ca brand,cat si ca pozitia de a fi in Liga I-i,dupa multe sacrificii si truda…Nu doresc sa stric momentul relativ optimist,pentru absolut nimeni,departe de mine gandul…E clar ca trebuie o infuzie de capital privat serios,in cazul ca ne-am dori un alt nivel,cel putin de liniste optimista,fara griji….Imi fac griji doar pentru ca UTA este o patinatoare pe gheata subtire.
    Nu exista an sau campionat,sa nu roiasca vulturii in jurul clubului…
    Raman reticent inca si imi cer scuze pe aceasta cale absolut tuturor.
    E cale lunga pana departe…Garantia pentru mine,ca UTA va ramane viabila,fara riscuri,ramane domnul Meszar,puteti sa ma criticati sau ma injurati pana la infinit.Dansul este girantul meu de liniste,ca dupa atatia ani de munca,sacrificii,UTA ar ramane pe maini bune.Altfel nu vreau!
    Merg doar pe ideea ca cine s-a ars cu ciorba oparita de multe ori,sufla si in iaurt…Niciodata nu am iesit bine cu investitori,patroni,promotori diversi,personaje miticiene,chiar daca initial,bine intentionati…Nu functioneaza ambientul…
    Ramane de vazut…Repet….Am maxima incredere in domnul Meszar ca nu se lasa pacalit si sper sa nu fie vorba de asa ceva!

    0
    0
    1. Dnul Meszar si-a demonstrat – avind si multe realizari- limitele si propriile interese, cred ca pentru a putea duce UTA, la un alt nivel ar trebui …o alta forma de organizare, o implicare a Primariei..ca echilibru intre investitori si de aducerea si a altor investitori aradeni, potenti. dar asta este foarte dificil. Personal…am retineri, am vazut citeva nepotriviri de idei…care fac sa nu fie fezabil proiectul. ( spre exemplu…acest comunicat….ne are si semnatura clubului UTA,..care ar trebui sa fie …interesata, in primul rand)

      0
      0
  7. Nu numai Meszar ci si SCU sunt acolo la negocieri. Eu nu cred că UTA va ajunge pa mâini hrăpărețe.
    Meszar a spis ca UTA va fi de acum incolo doar a arădenilor.
    Dl Simion si dl Cătalin Juncan sunt utiști. Eu cred că singurul lor scop este să o facă pe UTA din nou mare. Ei au bani destui ca să fie suspectati că vor să se imbogătesca pe spatele UTA-ei.
    Nu cred așa ceva.
    Si incă un lucru demn de notat. Dl Cătălin e in America. Nu-i toată ziua aici să se certe unul cu altul.
    Abia astept declarațiile lor si ce ia determinat să preia clubul.
    Atunci vom afla mai multe și, cred eu, vor elimina orice umbră de teamă cu privire la viitorul clubului.
    Poate pune Meszar si o clauză. In cazul in care se intâmpla ceva neplacut sa nu mai aibă nicio pretentie. Clubul să devină al aradenilor.
    Să vedem …!!!

    0
    0
  8. Vorbiti unii niste prostii mai mari ca voi!Cel putin Cata Jucan este utist de 10 ori mai mare decat Meszar!Pentru ei vor vorbi faptele si inca repede , nu stiu despre ce negocieri vorbiti , s-au incheiat de mult , treaba este clara!Meszar ca si unic conducator este istorie la UTA!Ii multumim pentru tot ceea ce a facut in acesti 9 ani dar este clar ca , clubul are nevoie de o infuzie de capital pentru a trece la un alt nivel !Suporterii UTA-ei deja sunt la un alt nivel si echipa trebuie sa-i urmeze!

    0
    0
    1. Asa scrie in articol ca sunt negocieri avansate. Mai multe nu stim. Ne bucurăm daca s-au incheiat si totul e bine.
      Asa să ramâna si să mearga inainte, si echipa să se ridice la nivelul suporterilor, adica nr 1.

      0
      0
    2. Audit s-a facut la club ? Daca concluziile sunt OK, atunci sa parafeze actele, si sa porneasca proiectele pentru sezonul urmator.Bafta UTA, indiferent cine o va conduce ! Rezultatele vor vorbi de la sine !

      0
      0
    3. Bine ar fi sa fie asa cum spui tu. Dar nimeni din partea UTA sau a celor 4 nu a spus nimic in sensul acesta.
      Daca negocieriele ar fi inchise demult nu se putea da un comunicat in acest sens?
      ” da am negocia si preluam echipa de la data cutare , sau am preluat echipe de la data cutare”
      sau
      ” nu suntem pe aceasi lungime de unda si negocierile nu pot merge mai departe, fiecare pe drumul lui si bafta ambelor parti”
      Ceva in genul celor de mai sus. Nu inteleg ce atata secretomanie, zici ca negociem pacea intre Ukraina si rusia,
      oricum eu sper ca orice ar fi sa fie inspre binele clubului, sa nu ajungem la baraj si de la anul sa progresam.

      0
      0
  9. Doamne ajuta sa se concretizeze afacerea pt. ca, era nevoie mare !!! UTA. trebuie sa redevina dinou ce a fost, o mare echipa !!! FORTA UTA Arad , FORTA UTA., FORTA UTA. !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button