UTA Arad

Utiștii își mai văd salariile după ce adună minimum 4 puncte în clasamentul Ligii 1!





Rezultatele slabe obținute de UTA în play-otul Ligii 1 și mai ales perspectiva de a aluneca până pe locul 13, de baraj pentru menținerea în Liga 1, au obligat conducerea clubului arădean să ia măsuri  împotriva jucătorilor și staffului tehnic. Ubbink și colegii săi au aflat că vor mai trece pe la casierie doar când vor mai adăuga minimum 4 puncte în clasament, probabil suficiente pentru a avea un final de sezon liniștit.

Practic, în acest moment, doar salariul pe luna februarie a fost blocat de șefii „Bătrânei Doamne”, însă, de pe 25 aprilie și cel pe luna martie se va încadra la capitolul „de primit”. Chiar dacă o vor învinge sâmbătă pe Chindia, „roș-albii” mai au nevoie de cel puțin o remiză pentru a se încadra în obiectivul impus de conducerea clubului pentru dezghețarea salariilor.

Inclusiv suporterii „Bătrânei Doamne” și-au contestat favoriții la finalul confruntării de la Sfântu Gheorghe, acolo unde s-a pierdut al treilea joc din play-out, după 0-1 cu Botoșani și 0-2 cu Rapid. Practic, arădenii le-au învins din luna februarie încoace doar pe Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, „carne de tun” pentru toate competitoarele din play-out.

FOTO: Sepsi OSK (Facebook)









24 comentarii

  1. Foarte bine, mercenarii ăștia fără pic de respect pentru club nu merită altceva.
    Să se termine sezonul și să ne lase, naibii, sunt cluburi din liga a doua care-i așteaptă cu brațele deschise…poate atunci, când vor juca pe coclauri in fața a 20p spectatori vor realiza la ce au dat cu piciorul.

    0
    0
    1. Citeste Codul Muncii si tot ce scrie in domeniul Legislatiei MUNCII SI ITM.Apoi sa iti dai cu parea ta de incult, needucat, sarac de minte !

      0
      0
  2. oare Levante , Alaves sau venetia, Genoa sau Salernitana le blochează salariile la jucatori? nu cred… salarul e salar, oricum trebuie să il plătești, mai ales că acum vin si licentierile pt europa si prima ligă in viitorul sezon! dar tipic mioritic le amânăm că trei luni nu isi pot depune memorii, dă-i in pluă cu ratele si familiile lor!

    0
    0
  3. Asta cu blocatul de salarii sună a echipă mică, sub nivel de amatori.

    Un club profesionist nu își permite să facă așa ceva. Mi se pare total nedemn pentru UTA.

    Dacă totuși se vrea legarea venitului jucătorilor de rezultate, se poate face prin salarii mai mici și bonusuri consistente.

    De exemplu, în loc să dai 5000 salariu lunar, și 300 prima de victorie, dai 2500 salariu si faci prima 1000.

    Contractul e contract și nu se poate modifica unilateral. Cu idei și manevre d-astea ajungem să fim evitați pe viitori de jucători bunicei.

    Ne stricăm aiurea reputația!

    0
    0
    1. SCUZE,@Byzantinum..te contrazici singur.Este inimaginabil sa incerci sa aduci jucatori cat de cat, pe salariu de 2500 Euro,in cazul ca nu pleci cu ideea de a evita retrogradarea din start.Este imposibil.Este un sport de echipa si cel care vine,dorit,ales(exceptie,nu impus sau adus de catre impresar),nu vine ca sa se bazeze pe restul colegilor sau pe staff-ul tehnic..
      Este o chestie delicata…Un club care se respecta(indiferent de clasament) face altceva,absolut altceva.Contract in trepte,cu clauze din 3 in 3 luni stipulate de performanta personala, majorare,de premiere.Performeaza clar pe teren?Creste si nivelul slarial,usor in timp.Dar pentru asta,trebuie un marketing strict financiar pe criterii sportive,separat,nu acel scris de biroul contabil economic,balanta respectiva…
      Cand un jucator va progresa,cu marire salariala,pe fapte,si altii vor „pune osul”ca sa li se mareasca si lor,paralel..si astfel se creeaza concurenta reala,faptica…Nu prin faptul ca iti aduc o concurenta falsa pe post,o rezerva care pe un salariu caldut,e cuminte si nici nu vrea altceva..
      Cheltuielile cu un jucator nu presupun doar salariu si prime..Sunt mai multe altele,care depasesc ceea ce se vede si se stie..Cazare,chirie,masina de servici,iata ca UTA,mai face si alte anumite concesii,de decontare a platii transportului familiei,la Arad si retur,doar sa le fie bine,indiferent de continentul geografic…Si multe altele….
      Atunci ce nu le este bine?
      Le dai….dar le si ceri!Punct!

      0
      0
      1. Nu neaparat ca ma contrazic. Era un exemplu, mai bun sau mai rau prin care legi plata de performanta.

        Contractul e contract, are o data scadenta, nu poti decide tu cand vrei sa-l platesti, sau sa inventezi motive de performanta, sau non-performanta, in cazul asta, sa nu platesti la timp.

        Ce ziceam eu cu salariu mic si prima mari, e o metoda prin care poti face legal si moral, o legatura intre salarii si performanta.

        O alta ar putea fi adaugarea unor clauze prin care jucatorul sa stie din capul locului, ca dupa 4 etape, sau cate or fi, fara punct, vor avea salariul platit mai tarziu. Sau bareme de puncte, x puncte dupa 5 etape, x+y dupa 10, si tot asa.

        Dar repet, astea trebuie sa fi stipulate clar in contract. Altfel, daca tu nu platesti, asa pe nepusa masa, ca vezi doamne nu esti multumit de joc, sau puncte, se cheama abuz. Iar chestii de genu’ asta pateaza imaginea clubului.

        0
        0
        1. Aici,intr-adevar nu te pot contra,cu toate ca repet…Asa nu iti vine absolut nimeni,eventual niste non-combat,esuati,iesiti din forma sau cu probleme medicale mai putin stiute sau ascunse de catre impresar,in speta nu pot face referire decat la Apostu.Adica cel care i-a adus pe Wagner,Dima,Matei,Laukzemis,Dangubici si total nevinovatul biet copil Ongaro…Asta in conditiile ca aveam nevoie de certitudini urgente de resuscitare imediata,nu pe maine,poimaine…Echipa,prin valoare totala, a scazut enorm,ca sa nu mai spun despre instalarea lui Badea ca antrenor,cireasa de pe tort…
          UTA nu poate fi cresa sau infirmeria nimanui..Poti face asta doar daca ai fi avut un lot solid,constant in joc,un schelet,relatii de joc sablon,automatisme,trasee visate si in somn…Altfel,sub nici o forma!Exact inversul este acum,din pacate…

          0
          0
    2. Asta-i amatorism total.Salariul negociat este sfant in fata oricarei legi in Europa , cel putin .!Nu poti sa exonerezi un angajat de drepturile salariale !Da, poti sa amani primele de joc, si alte bonusuri stipulate in contractul de munca sau in conventie.Niciodata nu poti sa te joci cu salariul angajatului, pentru ca poti ajunge in penal !Salariul inseamna venitul angajatului din care se intretine el si familia lui !

      0
      0
      1. Da, cam asta inseamnă salariu…pentru care angajatul trebuie să producă.
        Ce au produs ai noștri jucători in ultimele etape? Câtă bătaie de jos să mai inghițim din partea unor indolenți care au asigurate toate condițiile? Să așteptăm să ne retrogradeze ca să ne trezim?

        0
        0
  4. Degeaba am tot batut multi din gura…De pe vremea lui Balint trebuia sa se intample asta,nu acum cand „Sabia lui Damocles” este foarte aproape de a cadea.
    Daca exista prime de obiectiv cerute,slarii majorate,atunci trebuie sa existe si penalitati directe.Vad ca prima de victorie nu a fost suficient de motivationala.Eu nu ii pot numi mercenari si ma abtin,mai ales pe cei care au aratat ca pot sa joace la un alt potential,nu cred ca au uitat fotbalul..in rest..cei adusi,poate exceptia este Otele si cu mici acceptari pt Cardoso,atunci cand e valid,restul nu sunt niciunul pentru Liga I-i,nici macar pentru Play-Out..Nici macar Badea.
    Aaaaa…si nu doar 4 puncte as vrea…Imi doresc sa nu incheiem campionatul in genunchi,din nou la limita si emotii pana in ultima secunda…
    Vreau 6 puncte,cu neaparata victorie ulterioara si la minamo..adica,in traducere..9 puncte,cred eu posibile.
    Care dintre jucatori cred ca nu este posibil si simt nu sunt in stare,ca nu mai au motivatie,mai bine „sa arunce prosopul de pe acum” si nu ii pot intelege…Daca nu ne ajuta,atunci macar sa nu ne incurce.
    Daca ai target mic,cu nimic te alegi.Din target mare,mai este loc de aproximatie, relativa…Ai o marja,totusi,de siguranta!
    Inca odata,ni se dovedeste ca in Liga I-i,cu mici exceptii,fotbal si performanta se face mai bine pe burta goala…Prima data oferi,apoi si recompensa.Chiar daca la banda lucrezi,la serie,la norma,cand franezi fluxul de productie,iei o pauza.Produsul final,cade la CTC.Odata,de doua ori,poate ca se mai accepta..dar apoi iti este imputat din salariu…
    Tarzie reactia conducerii dar totusi nu prea tarziu…INCA!

    0
    0
  5. Cea mai mare greșeală. Cel mai vinovat de acest parcurs este Badea. Acest om a bulversat toată echipa și conducerea penalizează jucătorii. Lipsă totală de profesionalism. Acum dacă jucătorii î-și vor bate joc de meciurile rămase, cine suferă ? Badea va pleca în treaba lui, iar noi vom plânge iar prin liga 2. Acum ar trebui să fim cel mai aproape de echipă, mai mult ca niciodată. Când antrenorul te bulversează cu totul, conducerea î-ți taie banii, suporterii î-ți întorc spatele, voi dacă a-ți fi jucători, cum a-ți reacționa? Badea, dacă ar avea coloană, ar pleca azi, dar de la un regățean la ce te poți aștepta? Fără supărare, pe vremea lui Balint, în afară de ratările alea imense, jocul nu a fost rău deloc. În afară de 2-3 meciuri, nu am fost dominați de nimeni, acum nu se mai joacă nimic. Oare de unde-i diferența?

    0
    0
    1. „Cel mai vinovat de acest parcurs este Badea”, dar și jucătorii au partea lor de vină!
      Antrenorul „creionează” jocul, dar jucătorul dacă nu este indolent sau lipsit de valoare, ia deciziile cele mai bune în anumite situații de joc.
      Antrenorul influențează rezultatul unui meci prin mentalitatea de învingător (Mutu le-a cerut rapidiștilor să le înscrie medieșenilor câte goluri, nu 4 ca UTA) și prin folosirea fotbaliștilor, nu a jucătorilor de fotbal!
      Hai UTA!

      0
      0
      1. Vinovat este fostul antrenor care și-a dat acceptul pt aceste transferuri ! Sint unii jucători care efectiv nu pot mai mult, ultimul vinovat este Badea, ce să facă el cu ăștia ,să intre el pe teren ? În sfârșit cineva din conducere cu ,,co@e,, ,trebuia mai demult sancțiunile astea ,la UTA sa trăit ,,regește,, !

        0
        0
        1. …cu excepția lui Ongaro, Otele și Cardoso, echipa a fost aceiași.
          Nu sunt fanul lui Balint, dar să fim corecți, jocul UTA-ei era mai solid (cel puțin organizarea defensivă) decât acum în majoritatea meciurilor, cu mici excepții.
          Avem nevoie de un antrenor cu experiență, care să o conducă pe UTA spre primele locuri din liga I.

          0
          0
        2. Lotzi draga, faci parte din categoria alora care se uita si nu pricep.

          Aceasi fotbalisti jucau ceva amu cateva luni, si nimic acum. Ubbink folosit ca inter, are un randament mult mai scazut in comparatie cu pozitia lui de mijlocas ofensiv. Modestas, urcat si el inter, de la inchidere, iar nu da randament maxim. Battha, cu extra sarcini defensive, la fel.

          Si uite asa, ai slabit mijlocul. Cine e de vina pentru asta?

          Ai jucatori de 4-2-3-1 si joci 4-3-3, iarasi, cine e de vina?

          0
          0
          1. @ Byzantium…Nu inteleg din ce cauza iti mananci ficatii cu Lotzi asta,in afara de faptul ca s-ar scrie Laczi,diminutivul de la Ladislau,Ladiszlo…In prima faza ii facea statuie lui Balint,nu concepea altfel…Brusc s-a razgandit,ca Lazslo Balint poarta toata vina…Cum ca,Badea,a spus el,Lotzi, ca ar aduce un surplus…
            Mai om bun..pai tu ii explici expertului @Lotzi,anumite sisteme de joc?Este ca si cum incerc eu sa le explic pisicilor si cainilor mei,la propriu,sa nu se mai bata,sa nu mai sape prin gazonul din curte,ca tot ei trag ponoasele….Atat inteleg animalele mele,cat si Lotzi…:-)))
            Lotzi face un cumul de cometarii generale si apoi,dupa cum bate vantul…E nevinovat total…Ha,ha,ha….

            0
            0
      2. Am putea face un mix interesant de tinereţe şi experienţă, care ar face lucrurile să meargă cu Roșca, Balauru, Otele, Ubbink, Batha, Benga, Međimorec, Shlyakov, Negoescu, Tudor Călin, Isac, Fabiano Duarte Cibi, Pătlăgică, Hrezdac, Dima, Baravykas.
        După plecarea lui Vali Buhăceanu, nu am mai avut un vitezist, ar fi bine să revină.
        Dacă UTA ar avea un atrenor profesionist, experimentat și ar aduce 6-7 FOTBALIȘTI peste valoarea celor de mai sus și cu antrenamente speciale în urma cărora tinerii și-ar crește „bagajul” tehnico-tactic, UTA cu ar oscila doar între locurile 1-4 a ligii I.
        Forza UTA!

        0
        0
  6. Daca uta nu bate sambata e la Baraj==90 procent cu Concordia
    dar care e bilantul lui BAdea==cine la adus
    ==SE aude de noua conducere//oare sa Fie==bine ar fi dar ciocul mic

    0
    0
  7. Hai sa facem o echipa de refuzati judecati si voi de ce nu mai sunt

    Moldovan Tomozei Albu Moise Antal Horga Moraru Petre…………

    0
    0
  8. Sincer, nu asta este solutia de ai motiva , maiales in preajma Sfintelor Sarbatori de Pasti !
    Salariile, conform legilor in vigoare oricum trebuie platite conform contractelor negociate intre jucatori si clubul UTA.Mai devreme sau mai tarziu se vor plati salariile !
    Probleme sunt la motivatii, capacitate de efort, semnare de viitoare contracte cu UTA, jumatate dintre jucatorii de fotbal ai UT-ei au sanse de contract pentru viitor, iar alta jumatate sunt pe lista de auff-viderzein, ciao, adica plecati unde vedeti cu ochii, bineinteles tot liberi de contract !

    0
    0
    1. Asta cu salariile inseamna saracie, am ajuns vai de mama noastra.Aici e de vina si Meszar, care acum se lupta sa vanda clubul, cand noi suntem cu un pas spre baraj.Sa nu platesti salariile inainte de Pasti e o josnicie fara de margini.Toate firmele, cat au fost de mici tot au platit salariile si au mai si dat o prima cat de mica pentru angajati.Cu neplata salariilor nu ii motivati in nici un fel pe jucatori .~
      DATI-LE BANII LA ZI PANA JOI, SI VEDETI SAMBATA REZULTATUL !

      0
      0
      1. Gresita idee!Meszar tocmai ca nu vrea sa vanda clubul,pe mainile oricui, sub orice forma,altfel ar fi facut-o demult.Nu performezi,nu vine Mos Craciun sau Iepurasul…Ai mereu prime de joc de meci..Nu poti sa pui mana pe ele?Nu le primesti…Plange mama mea?Pai atunci sa planga si a ta.
        Suna cam tiranic,dar se pare ca altfel nu se poate…
        Au avut bani si prime la zi,cu orice efort posibil financiar..Si au profitat de incasarile posibile?Oare?Performezi,primesti…iti bati joc?Platesti in paralel invers proportional.Nimeni nu plateste o contra-performanta,indiferent in ce domeniu posibil.Punct!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button