UTA Arad

Dima vrea să plece de la UTA, Badea îl va antrena – deocamdată – separat!





Finalul de sezon al UTA-ei devine destul de complicat. Echipa arădeană și-a luat doar punctele cu Academica și Gaz Metan și riscă să alunece pe locul 13, ce ar duce-o la barajul de menținere în Liga 1. Confruntarea de sâmbătă, cu Chindia, devine foarte importantă în acest sens și asta pentru că formația lui Săndoi este cea care ocupă acum poziția de care vrea să scape toată lumea.

Atmosfera nu este dintre cele mai bune în vestiar. Jucătorii au aflat că au salariile blocate până nu mai pun la păstrare cel puțin 4 puncte, iar unul dintre fotbaliști și-a cerut actele cu 4 etape înainte de finele sezonului. Este vorba despre Constantin Dima, care, din informațiile noastre, este nemulțumit de statutul de rezervă pe care l-a avut în partida de la Sfântu Gheorghe. Fotbalistul crescut de Dinamo spera să fie cel care-l înlocuiește pe accidentatul Erico, însă Badea a apelat la croatul Medjimorec.

Cert este că Dima nu s-a antrenat în această dimineață cu echipa, pe arena „ICRTI”, ci e așteptat la o ședință de pregătire exclusivă de Ionuț Badea în această după-amiază pe arena „Francisc Neuman”. Deocamdată, conducerea clubului nu a luat o decizie în privința solicitării radicale a fotbalistului de 22 de ani, sosit în luna octombrie a anului trecut la UTA, pentru care a bifat 360 de minute în 5 partide oficiale.

18 comentarii

  1. Ar trebuii lasat sa plece. De ce sa ii mai platesti salarul pana la final daca nu joaca
    in alta ordine de idei nu a facut nimic pentru club
    Multa bafta mai departe

    0
    0
  2. Uite de asta nu reusesc jucatorii romani sa se impuna in Europa. Ei cred ca li se cuvine totul direct pe tava, fara sa depuna vreun effort. Ce il recomanda pe Dima sa fie titular la Sfantu Gheorghe? Meciurile slabe pe care le-a facut atunci cand a primit sansa sa-si demonstreze valoarea?

    Sa plece cat mai repede, ca oricum in maxim cativa ani va intra in anonimat. Drum bun!

    0
    0
  3. Alt caz Passaglia mi se pare ca disciplina cam lipsește la UTA!
    Un asemenea comportament este inadmisibil ca fotbalist profesionist.
    Pe Badea nu il văd mâna forte de care este nevoie in asemenea situații, in criză de puncte!
    Mi-e teamă de meciul cu Chindia să nu repetăm scenariul din meciurile cu ei din sezonul regulat!
    S-a evitat prea mult timp schimbarea antrenorului și cand s-a schimbat a fost adus unul mai slab decat cel de dinainte, vezi doamne să nu fie șocul prea mare la jucători si acum se vad roadele acelor indecizii!

    0
    0
  4. Sa nu va aud ca il plangeti si pe Dima peste cativa ani la fel cum o faceti acum cu Moldovan…Acum ziceti ca nu e cine stie ce pierdere dar peste un an tare imi e ca il injurati iarasi pe Apostu sau de ce nu chiar si pe Balint ca l-au lasat sa plece …oricum la Arad tot timpul oamenii vor fi nemultumiti, până acum ne plangeam de conducere, de Meszar dar acum cand vor sa vina alti investitori mai puternici ne e frica sa nu ajungem iar plini de datorii. Ca va fi bine,ca va fi rau, vom vedea…din pacate cu actuala forma de organizare nu cred ca se poate mai mult. Acest club a trecut prin atatea probleme de la revolutie incoace incat nimic nu ma mai sperie, iar daca exista o sansa sa traim vremuri frumoase alături de UTA, vremuri pe care noi cei mai tineri nu le-am trait niciodata eu zic ca merita sa riscam.

    0
    0
  5. „Bade îl va antrena”… Badea nu e antrenor, deci greseala in titlu. Cum dzeu sa mai fie ala UTA??? De ce sa ne mai riscam pt meciul cu Chindia? Mai mult de atât (oricine făcea punctele cu Mediaș, Clinceni) el nu poate. E un filozoful rătăcit pe pământ, venit de pe alta planeta. Nu a fost, nu este și nu va fi NICIODATA antrenor!
    Cat despre Dima, du-te liniștit, nu te plânge nimeni…

    0
    0
  6. Mare paguba pt. UTA. !!! Ce a aratat DIMA valoric de cand a venit la UTA ? NIMIC !!! Asa ca, sa se duca linistit la ce echipa vrea el ca, nu il plange nimeni.

    0
    0
  7. Cred că merită o analiză profundă atunci cand dai drumul unui jucător de 22 de ani, cazul Portarului Moldovan pe care UTA l-a avut mă pune pe gânduri. UTA trebuie să crească cu jucători tineri
    autohtoni, dacă se poate arădeni pe care să-i ruleze câteva campionate. Așa s-a format UTA campioana din ’69 și 70 !
    Nu avem prea mulți bani să cumpărăm superjucători !

    0
    0
    1. Cat valoreaza dupa cat a aratat ? Nimeni nu da un leu pentru el.Deci ca de obicei , liber de contract ! Stil Apostu !

      0
      0
  8. Domnilor, Dima ar putea fi imprumutat la Beliu, pentru play-out-ul ligii a 4-a pentru ca Manea s-a accidentat la ultimul meci !S-au la Cris, Lipova , Pecica sau Cermei , ca sa aduca plusvaloare !Cand ai contract nu pleci cand ti se scoala !

    0
    0
  9. nu ii tin partea dar cred ca pe langa Dima , Balasa nu trecea cum a facut-o pe langa croat! revede-ti golul victoriei lui sepsi pe youtube! croatul are numarul 3! il banuiesc chiar de tradare cand revad faza!

    0
    0
  10. Dima trebuie sa arate …caracter. Nu poti sa vrei sa pleci acum, la momente de rascruce, indiferent ce relatie ai cu antrenorul. Asta daca ai…bun simt !

    0
    0
  11. Nu vreau sa ma pis contra curentului…..dar are 22 de ani! Cat a jucat? 5 meciuri!? A greșit!? Cati dintre noi nu am gresit la 22 de ani! Cati ani au Benga sau Erico!? Cat mai pot juca ei!? Decât un strain rezervă mai bine un roman! Și să stiti ca sunt pro Medjimorec! O combinatie intre unul de 22 și unul de 32-34 ar asigura viitorul cuplului de fundasi centrali! Normal sa aduca un bătrân de 30-34 ani pe contract scurt de 1 an! Și dacă e Messi, nu ai garanția că fizic, poate juca 2 ani consecutiv! Nu vi-l amintiți pe Miculescu la început!? Sigur că greselile lui acolo în fața nu erau atât de evidente, de periculoase pt poartă noastră! Cred ca Dima trebuie evaluat de viitoarea banca tehnică! Rus, Petre, Pasaglia….. toti au plecat pe fond emotional…. al antrenorului, al galeriei, al agentului……fara legatura cu potentialul lor la UTA!

    0
    0
    1. Comentariul tau este strict filozofic si iti respect parerea.Tocmai spui de Miculescu..E totala diferenta de gandire si abordare!Pai si atunci de ce sa acorzi minute unui exemplu Dima,gafeur,nesigur,debusolat de cele mai multe ori,respingeri direct la adversar sau gafe personale pe care am luat gol??Fara Benga langa el,ar fi fost faza si golul…Cand a lipsit Benga,l-am vazut ce poate.Daca nu ar fi avut aceasta atitudine,as fi acceptat ca mai are multe de aratat..Dar asa?La ce sa ma astept din partea lui?
      Decat Dima,probabil prima de instalare(chiar mica sa fi fost),conditii,chirie cazare,salariu bunicel chiar daca nu exagerat,atunci din ce cauza nu un tanar din Academie,mult mai ieftin,dornic de afirmare,care simte ceva pentru culorile UTA-ei si musca din gazonul terenului de antrenament,in ideea ca ii va veni si lui randul…
      Uite-te la ceilalti,incepand cu Isac,Hrezdac,cat au strans din dinti sa prinda lotul mare,chiar daca cel largit.Priveste-l pe Hrezdac cat moral poate sa aiba,dupa chinurile prin care a trecut…
      Simti diferenta de caracter si atitudine?Poti sa compari intre Dima si cel putin cei doi mentionati de catre mine?
      Spirit,atitudine,abnegatie!
      Poate ca Dima ar avea si el aceste calitati,dar nu fata de UTA..Poate ca spre minamo….Treaba lui,nu a noastra!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button