Frontiera Curtici - arhivă liga 3Progresul Pecica

Din nou remiză între Pecica și Curtici! Bozian: „Nici la Liga 5-a nu vezi astfel de greșeli” v.s. Anca: „Un punct ce contează, felicitări băieților”





Pentru a treia oară în acest sezon, meciul dintre Progresul Pecica și Frontiera Curtici nu a avut câștigător. După două rezultate de 0-0 în sezonul regular, a venit și un 2-2 în etapa cu numărul 4 din play-outul seriei a 8-a a Ligii a 3-a. Gazdele au condus de două ori, prin reușitele semnate Enciu (34) și Răchită (41), dar „grănicerii” au revenit mereu, prin Burlă (38) și Cr. Moldovan (65).

Bozian: „Se pare că nu am reușit să ne revenim psihic după înfrângerea de la Dudești”

Cu siguranță, pecicanii și-ar fi dorit un alt rezultat după eșecul dur cu Pobeda (1-6). „Se pare că nu am reușit să ne revenim psihic după înfrângerea de la Dudești, am făcut niște greșeli impardonabile. Nu este posibil să facem astfel de erori la nivelul acesta, să luăm goluri atât de simple în momente în care controlăm jocul. Nu pot să îmi explic cum ajungem să comitem astfel de greșeli, pe care nu le vedem nici în Liga 5-a. Până la urmă, e un punct adăugat în clasament și trebuie să continuăm să ne antrenăm. Știam că va veni o perioadă dificilă, avem mulți jucători tineri, suntem în reconstrucție. Dacă e să vedem paharul plin, nu am pierdut un joc contra unei echipe experimentate și am rămas acolo în frunte. Va trebui să continuăm să muncim, să ne îmbunătățim jocul și să-i creștem pe acești copii”, a declarat Bogdan Bozian, antrenorul-jucător al Progresului.

Anca: „Per ansamblu, e un rezultat echitabil”

La ce probleme de efectiv au avut la antrenamentele săptămânii, curticenii  au scos un rezultat pozitiv la Pecica și au mai pus un punct între ei și Periam, echipa ce ocupă singurul loc retrogradabil din C8. „Per ansamblu, e un rezultat echitabil. Am avut și noi ocazii, dar și cei de la Pecica. Avem probleme de lot ivite în ultimele săptămâni și pentru asta băieții merită felicitați pentru efortul depus. Am avut doi juniori pe bancă, mergem înainte, mai sunt 5 meciuri de disputat. Încercăm să scoatem maximum din ele, le-am spus și băieților, fiecare meci trebuie să îl jucăm la victorie. Astăzi doar atât s-a putut, pentru noi un punct contează, vom vedea la finalul campionatului unde ne vom clasa și ce vom putea să facem”, a declarat Radu Anca.

Curticiul are un nou derby județean peste o săptămână, dar acasă, cu Cermeiul, în tim ce Pecica se deplasează la Periam, unde dă peste echipa fostului său antrenor, Sorin Bălu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button