Superliga

Liga I: UTA termină etapa pe locul 4 din play-out, dar lupta pentru Conference League e deja pierdută! U. Craiova și FCSB conving în lupta pentru titlu





Play-out (etapa a 6-a), vineri 22 aprilie

Academica Clinceni – CS Mioveni 0-2

/ Scarlatache 28, Raicea 82

Gaz Metan Mediaș – Dinamo București 0-1

/ Carp 41

Play-out, sâmbătă 23 aprilie

UTA Arad – Chindia Târgoviște 1-0

Otele 69

Rapid București – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-0

R. Ilie 80

Play-off (etapa a 6-a), duminică 24 aprilie

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1

/Boateng 83

Play-out, luni 25 aprilie

ora 15:30 FC Botoșani – U Craiova 1948  2-1

Dican 39, Dawa 66 / Compagno 55

Play-off, luni 25 aprilie

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4

/Crețu 22, 62, Markovic 55, Ivan 70

Farul Constanța – FCSB 0-4

/Tănase 24, 40 – penalty, 67, Olaru 34

Clasament Play-off

 

Clasament Play-out

 

Etapa următoare (29 aprilie – 2 mai):

Sepsi Sf. Gheorghe – Gaz Metan Mediaș

Chindia Târgoviște – Rapid București

Dinamo București – Academica Clinceni

Universitatea Craiova – FC Voluntari

U Craiova 1948 – UTA Arad

CFR Cluj – Farul Constanța

CS Mioveni – FC Botoșani

FCSB – FC Argeș

FOTO: prosport.ro

6 comentarii

  1. Noi vedem,dar oare cvasi antrenorul Badea intelege ceva?Mai Badea,dar oare tu te uiti in jurul tau?Pe bune,in ce hal ne-ai dus cu avioanele tale?Nu esti antrenor nici macar de Liga 18…Tu nu pricepi ca rade lumea de tine?Nu este de ras,absolut deloc…Tu razi de noi,ranjesti amarnic si ne mananci ficatii…Un Mars de aici,ar fi o mangaiere./Dispari urgent.

    0
    0
  2. În goana campionatului și interesat de meciul imediat nu aveam timp de judecat valoarea altora. Nu hazardul are grije sa aranjeze clasamentul. Meritul aparține celor din frunte. De exemplu, putini au energia de joc de la Sepsy, sau de exemplu, putini își dau seama ca Rapid, are cea mai buna apărare din campionat.!! Portar plus, valori pe fund. Situația le da voie sa zburde la atac, unde și Sthal prinde un nou contract. Sunt situații de moment și merita gândit în profunzime. Timp este.

    0
    0
  3. Citeva opinii : 1. Sa notam ca, dupa multa vreme UTA prinde 3 sezoane la rand in prima liga. E ceva rar
    si e…de laudat. Sa mai notam ca al doilea an… a fost mai slab ca primul. 2. UTA a terminat chinuit acest sezon, din cauza slabirii lotului, in momente cheie. UTA desi a adus 3 centri atacanti (Ongaro Laukziemis, Cardosso) nu are un om de vol…valabil. Dangubici…atacant, a stabilit un record de…ineficacitate, un gol,..intr-un campionat. In plus prin plecarea lui Passaglia si accidentarea lui Isac, mijlocul a stat doar in Batha si Vorobjovas…nu prea teribili…nici ei. In retur si play off sa remarcam si regresul lui Miculescu. Roger, plecat si el,. organiza mai bine atacul si mai si marca, sau producea pase. Apararea , pusa de Badea sa deschida jocul a dat rateuri,a luat gol prea des, Iacob..e mult sub ceea ce a fost, iar Eriko a gresit ingrozitor de mult. Medjimoret s-a accidentat, Dima nu prea folosit.. asa ca au fost mari probleme. Desi UTA mai avea posibilitatea cu Baraviskas pe stanga, Shlyakov pe drepta si Vuccevici ..mijlocas, nici Balint, nici Badea…nu a folosit-o. 3. Balint a indepartat cam tot ceea ce a fost tineret, si am ajuns sa ” stam intr-o Patlagica”…..fara mare valoare. De neinteles toatala lipsa de incredere in Mercioiu. . Cu Balint ne aparam supranumeric…luam cel mult un gol ( dar il luam prea des, la Arad…si pierdeam), cu Badea , apararea, mai rarefiata, a gresit mult si des – toti, dar mai ales Eriko, Iacob si Shlyakov- , iar atacul a fost slab ( nu putem pune la socoteala meciurile cu Medias si Clinceni). Urmeaza 3 meciuri…” fara Sabia lui Damocles,..deasupra capului”, astept ca asta sa se vada in joc si in rezultat. Si la Craiova, si la Dinamo, dar mai ales cu Mioveni…trtebuie sa aratam eficienta si sa scoatem puncte. Ce-o mai fi…din toamna…ramane de vazut. Dar azi,,,De Paste, UTA ne-a adus minimul dar posibil, ramanerea in prima liga.

    0
    0
  4. Ca simple ( dar poate foarte importante ) exemple am vazut ca Vuckevic este fundas stanga de baza dar folosit in banda dreapta tot precum Shlyiakov este fundas dreapta de baza folosit in banda stanga. Antrenorul ar trebui sa cunoasca foarte bine unde dau cel mai bun randament. La fel de bine cum Ubbink este mijlocas de atac nu de inchidere cum gresit este folosit. El da randament mult mai bun in fata celor doi mijlocasi la inchidere, sprijina foarte bine jocul de atac. Eu il vad pe David Miculescu varf de careu pentru ca are toate calitatile pentru a fi folosit pe acest post nicidecum in benzi. Sunt foarte dezamagit de Cardoso, adus accidentat, accidentat si acum. Conducerea ar trebui sa-i faca lui Otele un contract pe minim 3 ani pentru ca actualul contract expira in vara lui 2023. Philip Otele a fost singurul transfer al iernii care a ajutat UTA.

    0
    0
    1. Vuckevic este fundas dreapta dintodeauna,
      Shlyiakov a jucat fundas stanga inca din Rusia el fiind adus pt acest post
      Ubbink este inter in noua asezare, ca nu se intelege cu postul ii alta problema, dar in fotbalul actual daca nu stii sa interpretezi mai multe roluri la mijloc de exemplu nu prea poti performa. Cam in fotbalul actual cam asta ii trendul, un mijlocas la inchidere cu doi interi in fata lui, sunt foarte putine echipe care mai joaca cu un mijlocas ofensiv genul lui Ubbink.

      0
      0
    2. Tu faci analize de echipa si de cand il privesti pe Vukcevic inca nu ai observat ca e jucator de picior drept ?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button