UTA Arad

După o lună și jumătate, galeria UTA-ei se întoarce pe „Ion Oblemenco”!





UTA a încheiat etapa a 6-a din play-out e locul 10, depășindu-le în clasament pe CS Mioveni și de FC U Craiova. Totodată, cele trei puncte luate în Sâmbăta Mare cu Chindia Târgoviște a asigurat, în proporție de 90%, și salvarea fără baraj, însă nu și continuarea visului de Conference League.

După succesul contra Craiovei lui Mititelu, FC Botoșani s-a dus la 6 puncte în fața „Bătrânei Doamne” pe poziția a 8-a și, printre altele, mai are 3 puncte asigurate cu Academica Clinceni în ultima rundă. Dacă cele două formații încheie la egalitate de puncte, moldovenii oricum au avantajul meciurilor directe. Prin urmare, locurile de baraj pentru Conference League au rămas o „afacere” între Rapid (38 de puncte), Botoșani (35) și Sepsi (33).

Așadar, UTA nu mai are o miză foarte importantă în deplasarea de duminică, de la Craiova, contra lui FC U 1948. Cu toate astea, galeria „roș-albă” anunță adunarea pentru deplasarea de pe „Ion Oblemenco”, acolo unde și-a mai susținut echipa favorită în urmă cu două luni și jumătate tot împotriva baăieților lui Nicolo Napoli. Atunci, canadianul Ongaro a marcat singurul său gol pentru arădeni pentru un punct important în economia clasamentului final.

Așadar: ”Fanii care doresc să fie alături de Bătrâna Doamnă duminică, la Craiova, sunt rugați să ne contacteze în privat pe pagina noastră de Facebook pentru înscrierea în deplasare! Nu uitați să menționați și câte locuri doriți să rezervați! Toți cei înscriși vor primi ulterior toate detaliile legate de transport și organizare.

Partida dintre FCU Craiova și UTA va avea loc pe 1 mai, cu începere de la ora 19.00. Stadionul pe care se va disputa meciul este arena Ion Oblemenco” – e anunțul postat de fani pe pagina de facebook Ultras Arad.

Un comentariu

  1. Stadion care poate găzdui jocuri atractive. E și cazul acum. Doua combatante scăpate de griji curente, dar nu și cele de perspectiva. Craiova 2, a lui Napoli, joaca bine și când pierde. Destule repere la ,, compania” lui Compagno. Napoli le cere implicare totala și pot fi bătuți de joc inteligent. Ne gândim la un Ubink, chinuit când înainte când înapoi, când el trebuie,, pironit” la creație, inteligenta la Otele, și mult vorbitul Cardoso. Mitica Cardoso, un mitic la Arad, în cu totul alta condiție fizica, și cu totul alt rol. Privim spre ediția ce vine, și vine cu un Ploiești, un Cluj, în care Tescan calcă pe urme valorice ale portarului Moldovan. Fără tensiune UTA poate livra valoare.. Un X, 2 BAFTA.!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button