Baschet

MVP-ul Keys sună adunarea pentru meciul de titlu, de la Sfântu Gheorghe: „Dragi suporteri, vă rugăm să veniți să ne susțineți, vă iubim!”





Andreona Keys a fost MVP-ul ambelor partide de la Arad ale finalei cu SIC Sepsi Sfântu Gheorghe. Americanca a marcat cele mai multe puncte ale echipei sale în victoriile cu 67-61 și 67-64, 18, respectiv 28 de puncte. A recuperat baloane sub ambele panouri, s-a bătut ca nimeni alta mai ales după ce căpitanul Hadzovic nu a mai putut intra în joc ca urmare a unei recidive în zona umărului.

Cel puțin astăzi, Keys a câștigat destul de clar duelul cu Fraser, poate cea mai bine cotată baschetbalistă ce evoluează în campionatul României. Cu toate că pivotul de peste Ocean a făcut, la rându-i un meci bun, mult peste media echipei sale. „A fost senzațional, o atmosferă uimitoare făcută de suporteri. Am luptat din greu, nu am cedat nici o clipă. A fost greu fără liderul nostru în teren, dar echipa este bună. Au venit fetele din urmă și au jucat foarte bine. Avem încredere că dacă le-am bătut de două ori, o mai putem face o dată. Fanii ne-au dat energie și încredere, sperăm să avem suporteri și la Sepsi. Dragi suporteri, vă rugăm să veniți să ne susțineți, vă iubim!” – a fost mesajul lui Keys, fără îndoială cea mai constantă baschetbalistă a Aradului în acest sezon.

Foto: Ciprian Petcuţ (baschetarad.ro)

Un comentariu

  1. Gata.Plecam spre Sf.Gheorghe,cu posibila intoarcere pe la Craiova…Sa vedem cam cum ne organizam…Ar fi ceva extraordinar,daca rezultatele ar fi de partea nostra,in ambele discipline sportive!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button