UTA Arad

Utiștii s-au încălzit cu juniorii clubului înainte deplasarea la Craiova, Rareș Pop – următorul debutant în Liga 1!





Cu trei zile înainte de meciul de la Craiova, cu FC U, UTA a disputat un nou amical cu juniorii mari ai clubului. În ciuda ploilor căzute în ultimele zile, Ionuț Badea a ales să joace cu băieții lui Sandu Gaica și Adi Ungur pe gazonul arenei „Francisc Neuman”, care avea să reziste bine până la final. După 60 de minute de joc, prima echipă s-a impus cu 7-0 (4-0), după reușitele semnate: Dangubic, Fl. Matei (2), Miculescu, Vorobjovas (2) și Laukzemis.

Internaționalul Under 17, Rareș Pop a evoluat în prima parte la juniori, când a aut și o bară, iar în cea de-a doua la prima echipă. „Sunt adeptul unui sistem sau o cultură organizațională din care să facă parte și tinerii jucători. În ideea asta, Rareș Pop va face deplasarea cu noi la Craiova, este parte din lot, sper să am posibilitatea să-i ofer și un debut”, a spus Ionuț Badea, care a confirmat absențele atacanților Ongaro și Cardoso și fundașului Erico, care – de altfel – nu au apărut pe teren astăzi, în testul cu tinerii „Bătrânei Doamne”.

Cele două garnituri aliniate astăzi de antrenorul arădean au fost:

UTA (prima repriză): Iacob -Pătlăgică, Medjimorec, Dima, Baravykas – Ubbink, Hrezdac, Isac – Miculescu, Dangubic, Matei

UTA (repriza a doua): Balauru – Vukcevic, Benga, Dima, Shlyakov – Batha, Isac, Vorobjovas – R. Pop, Laukzemis, Otele.

FOTO: UTA Media Design

2 comentarii

  1. Domnul Sandu Gaica a avut maxima mila fata de Badea,ca sa nu-l faca de ras,altfel iesea cam urat,sifonat rau de tot.A fost un meci scoala,cu opriri de faze,si repetari de faze.Badea nu pricepe absolut nimic,atat de aerian incat juniorii au calarit seniorii.Niste gafe imense ale lui Dima si Medimorecz..Nu asa,ci de curtea scolii…Pase la adversar,multe.Baravykas s-a simtit in vacanta,nici o treaba nu are..In schimb,sectorul de mijlocasi s-au miscat excelent,pe constructiv.Se sarjeaza inca pe acele pase laterale si inapoi,la portar,ceea ce duce la o frana.Mi-a placut jocul pe benzi,gruparea respectiva de joc ar fi absolut viabila,in cazul in care Vukcevici,Shliakov,ar aduce mult mai multe mingi,centrari pe careu.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button