UTA Arad

Fanii „Bătrânei Doamne” l-au impresionat pe patronul lui Sepsi: ”Cu greu mi-am stăpânit lacrimile, ăsta e fotbalul, se poate și așa!”





În precedenta deplasare stagională, UTA a jucat pe a doua cea mai nouă arenă a României, „Sepsi Arena”. Aici, a așteptat-o un stadion aproape plin, dar și un patron șef de galerie.

După modelul Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, Laszlo Dioszegi și-a pus o eșarfă pe cap, una la gât și a bătut la tobă alături de suporteri, așa cum dinamovistul a făcut în anul 2009. Îmbrăcat și în tricoul echipei sale, Laszlo Dioszegi a trăit meciul din plin, i-a și incitat pe suporteri folosind un microfon, în primul rând al peluzei. Dioszegi s-a bucurat extrem de mult când Mihai Bălașa a înscris în prelungiri și a adus victoria echipei sale cu 1-0.

Dar, șeful grupării de Secuime va rămâne și cu alte amintiri plăcute după confruntarea cu „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc. Suporterii utiști care s-au deplasat la confruntarea de la Sfântu Gheorghe au ținut să-i mulțumească lui Laszlo Dioszegi pentru primirea făcută, trimițându-i un tricou personalizat cu numărul 10 și simbolul baronului Neuman, însoțit de un fanion, două poze și câteva rânduri: ”Vă mulțumim pentru ospitalitatea și primirea de la Sfântu Gheorghe, cu ocazia meciului Sepsi – UTA”.

Patronul lui Sepsi s-a arătat impresionat de gestul arădenilor, mulțumindu-le la rândul său pe contul personal de Facebook. ”Astăzi când am ajuns la stadion am primit un pachet de la suporterii lui UTA Arad! Vreau să mulțumesc pe această cale pentru surpriza plăcută! Am citit scrisoarea de alături și cu greu mi-am stăpânit lacrimile! Ăsta e fotbalul! Bravo, se poate și așa!” – a fost mesajul lui Dioszegi.

În general, relațiile dintre suporterii „roș-albi” ale celor două formații de Liga 1 sunt foarte bune. Pe site-urile de socializare, fanii covăsneni și arădeni și-au s-au complimentat reciproc pentru maniera civilizată în care-și susțin favoriții de la meci la meci.

7 comentarii

  1. Mai putini civilizați au fost ieri un grup de aradeni care la finalul meciului de la polivalenta , au injurat si i-au făcut bozgori pe cei de la Sepsi! mi-a fost rușine de rușinea lor!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button