UTA Arad

UTA va juca 100% și de la anul în Liga 1, după egalul Chindiei cu Rapidul!





Pentru prima oară de la prima retrogradare din istorie, în 1979, UTA va bifa cel puțin trei sezoane la rând în Liga 1, de la revenire. Scorul de 0-0 dintre Chindia Târgoviște și Rapid le este suficient arădenilor pentru a avea certitudinea că nu mai pot cădea pe locul de baraj pentru menținerea în elită, ocupat chiar de târgovișteni. Și dacă ar pierde toate partidele până la final, cu FC  Craiova 1948, CS Mioveni și Dinamo, iar echipa lui Emil Săndoi va mai face 6 puncte, la egalitate de puncte (29), intervine criteriul rotunjirii punctelor. UTA nu a beneficiat de această rotunjire, lucru ce nu se poate spune despre Chindia.

Totuși, târgoviștenii mai au de doi lei speranță în a-i întrece pe cei de la CS Mioveni și FC U Craiova. Pentru asta, trebuie să câștige neapărat ambele partide, cea de la Sfântu Gheorghe și de acasă cu Gaz Metan Mediaș, iar Mioveniul și FC U Craiova să nu mai acumuleze mai mult de un punct din ultimele trei partide stagionale. Argeșenii mai joacă acasă cu Botoșani și cu Rapid și în deplasarea de la Arad, în timp ce oltenii, la fel, mai au nevoie de cel puțin două puncte din confruntările cu UTA și Sepsi, de pe teren propriu și din deplasarea de la Rapid, pentru a nu mai depinde de rezultatele Chindiei.

În celălalt meci al zilei din play-outul Ligii 1, Sepsi – Gaz Metan 3-1, după reușitele semnate Ștefănescu 2, Eder Gonzales 34 și Tudorie 83, respectiv F. Junior 16 (din penalty). Clasamentul la zi e următorul:

5 comentarii

  1. CHINDIA va juca cu siguranta meciul de baraj si aceasta echipa va fi Chiajna. Dupa calculul hartiei , Chindia este favorita certa dar in fotbal se pot intampla multe, vom vedea !!!Eu sper ca, Chindia sa continuie si editia urmatoare tot in liga 1a ca, sa o vad pe UTA. jucand la Targoviste !!!

    0
    0
  2. Locul UT-ei e în liga 1
    Din sezonul următor sa ne luptăm pentru locurile inte 1 și 4 play off
    Forza UTA !!! ?⚪️

    0
    0
  3. Asa si trebuie, UTA. sa fie in play-off dar cu o singura conditie, sa se implice acei oameni de afaceri de care se vorbeste !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
    1. …mai repede, mai ales că vom rămâne în liga I.
      Oricum, asta nu înseamnă că nu vom face TOTUL PENTRU VICTORIE ÎN FIECARE MECI!
      Forza UTA!

      0
      0
  4. E performanta și aceasta ediție. Rămânerea în circuitul maxim optimizează toate sectoarele clubului cu ponderea juniorilor. Prin divizia secunda, nu te mai baga nimeni în seama. FRF, a lansat o idee cu campionat de tineret doua serii a 12 echipe. Câștigătoarele joaca finala și laureata merge în Youth-league, europeana. La UTA, schimbările numeroase nu au afectat fundamentul. Fundamentul a fost 30% fotbal și restul voința de performanta, plus plăti la zi. Cu cei rămași s-a obținut o responsabilizare liber consimțit, neexistând ciocniri antrenor-jucător. Ori nu au fost făcute public. Prin sita alegerilor au mai plecat și vreo doi, trei, care par sa devina valori. Privim înainte și promisiunea unor sponsori mai cu dare de mana, poate dubla calitatea unor noi veniți. Nu mulți dar utili. Și pretențiile vor fi altele.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button