Fotbal feminin

„Leoiacele” au mușcat de 5 ori din „lanterna” din Galați, trei bare pentru Granados de ziua ei!





„Leoiacele” au câștigat fără probleme și etapa a 6-a a play-outului Ligii la fotbal feminin. La Galați, împotriva „lanternei roșii”, AC Piroș Security Arad s-a impus cu 5-0 (2-0), la capătul unei partide controlate de la un capăt la celălalt.

Golghetera echipei și a campionatului, egipteanca Sally Mansour a reușit „tripla” după acțiuni frumos lucrate, Eli Bozian a marcat și ea direct dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, iar Andreea Bălaș a completat și ea o listă de marcatori pe care ar fi dorit să apară și Bianca Granados. Canadianca împlinește chiar azi 19 ani, dar a avut ghinionul să trimită de nu mai puțin de trei ori mingea în bară pe Dunăre. Fotbalista transferată în această iarnă de echipa de pe Mureș a fost sărbătorită aseară de întreaga echipă la hotelul Ibis cu un tort.

Revenind la confruntarea cu Universitatea Galați pe lângă alte trei puncte ce consolidează prima poziție în play-out pentru AC Piroș Security, egipteanca Mansour a ajuns la cota 23 de goluri stagionale. „Probabil, vom da golghetera campionatului, pe Sally și vicegolghetera, pe Eli Bozian, e unul dintre obiectivele noastre pe acest final de sezon, pe lângă un parcurs cât mai lung în Cupa României. Meciul de la Galați nu a avut istoric, am marcat de 5 ori, dar puteam înscrie dublu. Până la urmă, continuăm să nu primim gol și am încheiat fără accidentări cea mai lungă deplasare din acest campionat”, spune președintele Pavel Piroș, care și-a deplasat fotbalistele cu avionul la Galați.

Maha – Cauni, Granados, A. Ion, Tomescu – Bozian, Prunar, Stanoiev – Bălaș, Sally Mansour, Kugler au fost „leoaicele” care s-au implus clar cu echipa de pe ultimul loc în clasament. Ladies Târgu Mureș – CSȘ Târgoviște 4-1 și Banat Girls – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 3-3 au fost celelalte rezultate ale etapei în play-out.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button