UTA Arad

UTA se reîntâlnește, la Craiova, cu arbitrul remizei cu din „fieful” CFR-ului





Chiar dacă nu a fost o victorie, poate cel mai prestigios rezultat obținut de UTA lui Ionuț Badea a fost remiza (0-0) de pe terenul principalei favorite la titlu, CFR Cluj. Partida de la începutul lunii februarie, din Gruia, a fost arbitrată de Ionuț Costreie, cu care arădenii se vor reîntâlni și mâine seară, la Craiova.

În schimb, singura vizită a „centralului” din Buftea pe noul „Francisc Neuman” nu a lăsat amintiri plăcute pentru „roș-albi”, atâta timp cât FC Argeș a plecat cu toate punctele, după un gol marcat de Joao Miguel cu 10 minute înainte de final. Până în acel moment, utiștii rataseră 4-5 ocazii foarte mari.

Mâine (ora 19), la FC U Craiova – UTA, din cadrul rundei cu 7 a Ligii 1 a play-outului, Costreie e asistat de: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Ionuț Bobe (București), iar rezerva lor se numește Bogdan Dumitrache, din București. Cei patru vor fi observați de Eduard Dumitrescu, din Pitești, în timp ce observatorul din partea Ligii Profesioniste de Fotbal este Marian Ivan (Brașov).









3 comentarii

  1. Îl așteptăm pe ,,specialistul” Giro sa ne spună ceva despre ADN-ul domnului arbitru. Sa nu mai vorbim de etnie și orientare sexuală. Sa facă o ANALiză cum ii place sa scrie.
    Trist că în 2022 mai exista astfel de comentarii.

    0
    0
  2. FORTA UTA Arad , HAI BAIETII !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Asta scria nea G. ,,Daca Mister Badea isi face ANALiza personala,nu e rau ci foarte rau…”
    La nivel de grădiniță, a descoperit cuvântul anal, nebunaticul 😎

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button