UTA Arad

Becali își arată din nou interesul pentru Miculescu: „Îmi cam place, o să mai am o discuție cu UTA și cu băiatul”





Patronul lui FCSB nu a renunțat la ideea de a-l transfera pe David Miculescu, cu toate că „decarul” arădenilor și-a prelungit contractul până în vara lui 2024. Gigi Becali îl vrea pe golgheterul „roș-albilor” în cazul în care „roș-albaștrii” reușesc să câștige titlul în Liga 1. FCSB se află în plină luptă pentru campionat, cu CFR Cluj, dar finanțatorul se gândește și la întărirea echipei pentru sezonul viitor.

Patronul roș-albaștrilor a confirmat pentru ProSport că la finele acestui campionat se va despărți de Claudiu Keșeru și a recunoscut că viitoarea țintă principală va fi internaționalul U21, David Miculescu de la UTA Arad. „Tată, nu mă mai întrebați de Claudiu Keșeru. Lucrurile sunt foarte clare cu el, iar Keșeru știe foarte bine ce vom face de la vară. I s-a spus clar încă din iarnă, atunci când nu a vrut să plece. Nu mai are rost să vorbim despre el că nu e bine. Pe cine voi aduce în locul lui? Sincer, îmi cam place David Miculescu ăla de pe la UTA. Au fost și niște discuții acum ceva timp, dar nu s-au concretizat. Acum am văzut că băiatul și-ar dori totuși să plece afară. Așa am văzut eu niște declarații. Mi-ar plăcea să vină la noi, dar acum, hai să văd ce vom face noi cu titlul, iar de la vară vom încerca poate să mai avem o discuție cu UTA și cu băiatul. Vreau să văd clar ce își dorește și băiatul, că dacă el nu vrea să vină la noi, atunci nu mai are rost să facem cu nimeni nicio discuție”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru ProSport.

În urmă cu 9 luni de zile, Becali a oferit 500 de mii de euro în schimbul lui Miculescu, dar UTA a refuzat oferta. În luna februarie a acestui an, aceeași conducere a „Bătrânei Doamne” a acceptat 1,5 milioane de dolari de la FC Charlotte, însă fotbalistul a refuzat să plece în MLS. Probabil, arădenii nu îl vor vinde pe Miculescu nici în această vară sub această sumă, indiferent că banii vin de la FCSB sau din străinătate.









14 comentarii

  1. Cred că suma corecta (potrivit a ceea ce joaca el pe teren) este undeva intre 600-800 ! Este tânăr ,promițător dar cam atât . Sa fim realisti .Dacă UTA ia pe el milionul sau mai mult asta e o alta poveste.

    0
    0
    1. Asta e părerea ta prietene, e jucator U21, e titular, atenție! Este în top 6 marcatori din liga 1 în acest sezon , este marcatorul numărul unu la UTA despre ce vorbim ??
      Un jucător ca el nu merita sa îl dai mai jos de 1.5 milioane !
      Mai bine îl păstrezi și mai aduci 2-3 jucatori buni și lupți la playoff. Miculescu chiar e un jucător care dacă ar ajunge la primele 3 echipe din România ar fi titular cu siguranță.

      0
      0
      1. Are calitati Miculescu……forta,gabarit,ceva experienta tinand cont atatia ani jucati la juniori si nationalele Under…..chiar il vedeam acum 2-3 ani un viitor Camataru insa ce-i lipseste inca cred e ambitia si o concentrare mai mare……are momente cand dispare din joc…..uneori e prea lent si previzibil dar cred ca indrumat de un antrenor competent si un preparator fizic priceput se poate schimba mult in bine…..cred ca atacant central l-ar avantaja….e puternic inalt,greu de sarit cu el la cap……sa nu uitam golurile spectaculoase marcate de el pentru UTA…….soarta marilor fotbalisti a depins atat de ei cat si intr-o foarte masura de cei din jurul lui…..

        0
        0
  2. Bine a procedat David cu semnătura de continuare. Are nevoie de meciuri concludente și mai ales legate valoric. Nu numai goluri. Sunt și asisturi și ajutor pentru fundași și câte altele. Totodată sa aibe tăria de a accepta și concurenta. Mai ales pe aripa dreapta e nevoie de un jucător penetrant, care speram ca va fi luat în considerare. Și David a făcut destule, din păcate amestecate cu anonimat acut, supărător. Declinul echipei nu i se datorează nicidecum lui. E vânat pentru o evoluție într-o echipa cu valori mai multe. Nu e imposibil sa fie create chiar la UTA, aceste condiții în viitoarea ediție. Ei și după un loc 4sau 5, al echipei, vom vorbi și de prețul real al lui.

    0
    0
  3. Bunicel,deocamdată, să fim serioși, să nu-l supraevaluam,are încă multe de demonstrat. Să fim serioși!

    0
    0
  4. Zice oieru „Sincer, îmi cam place David Miculescu ăla de pe la UTA”??!… Oameni buni,
    dacă ăsta nu e un cioban CIOBAN, cine ar putea fi? Auzi dom’le… „îmi cam place”… „de pe la UTA”… Bre oiere… UTA a fost, este, și va fi ÎNTOTDEAUNA cu infinit mai multe clase peste nivelul tău și al banilor tăi… De-ai face rost de miliarde de €€€ și TOT NU ai putea nici măcar adulmeca vreodată mireasma a ceea ce înseamnă UTA față de fcsb-ul ăla hibrid al tău, bre ciobane… Înțelegi tu ce am scris aici? Nu cred… Dar înțeleg alții, și aceia contează!

    0
    0
    1. Un personaj umflat de presă și de oamenii needucați să nu le spun altfel… El și familia lui au făcut mai mult rău decât bine fotbalului românesc… Să ne scutească și să-și vadă de „oile” lui.

      Pentru noi doar UTA contează!

      0
      0
  5. Hmmmm…Greu de gestionat situatia actuala…Cert ca Miculescu este necopt atat la minte cat si ca prezenta in joc dovedit,inconstant inca…Este vulnerabil mental…Ma bucura prelungirea contractului si marirea salariului doar ca trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant..Multa munca pana departe…De fiecare data cand intra in discutie o plecare iminenta al lui David,devine aviator…Dispare din joc perioade lungi si nu il mai simti existent pe teren,subit..
    Totusi,ramane acel lingou de aur,un fel de garantie bancara a UTA-ei…Doar de el depinde de acum incolo…UTA l-a adus la acest nivel care putea sa infiga un capital serios in bugetul clubului daca ar fi acceptat oferta americana..Inteleg perfect refuzul familiei,nu sunt absurd..
    In consecinta,repetitiv spun,”La noblesse oblige”.
    Oierul de mahala incearca,tatoneaza,pune presiune macar ca nu este parolist,are impresia ca absolut totul se poate cumpara cu banii sai,doar sufletul nu!.Nici o afacere,in afara de combinatiile cu Hagi,nu s-au sfarsit bine pentru jucatorii transferati la FCSB…A cumparat si ulterior a mazilit jucatori de perspectiva…Azi ii lauda,maine ii face praf…Pentru Behacali,jucatorii inseamna capete de ovine,nimic altceva…Cu ciobanul inconjurat de trepadusi,sugative, ajungi de fiecare data pe la comisii…
    Ciobania lui,viata grea…lipsa caracter,ipocrit…In locul conducerii UTA,nici macar nu l-as baga in seama..1 Milion Euro banul jos si minim 20% dintr-un viitor transfer,cu scrisoare de garantie bancara,nu pe vorbe de Pacalici…Apoi sa ceara pe viitor,pe Miculescu cat vrea el,120,99 milionuri euroi cu toata „jmecheria” varului Ion Becali,la prosteala..MAFIA trebuie sa inceteze.Atat la FRF,LPF,cat si pe la comisii.Punct!Nu exista „de la capat”.Nu suntem prostii prostilor!

    0
    0
  6. Ne-a cam trecut din nou glontul pe langa ureche..Conjuctura a facut asta..Suntem mai buni decat cei foarte slabi.Balint ar fi avut absolut totul pe tava,doar ca a ranjit la ceva ce l-a depasit total..Hapsan financiar,pe mana cu Apostu,a acceptat niste jucatori care nu aveau ce sa caute la UTA,niciodata…A spart vestiarul,a avut anumite orgolii personale,plafonat total..Limita de prestatie si gata…
    Tocmai vorbeam cu batrani suporteri,pe cine sa aduci antrenor?
    Vrand,nevrand,ma intorc spre cuvintele @Ionescu Gavrila…Dansul propune antrenor strain si sunt absolut de acord,total..Va aduceti aminte de Lorenzo Rubinacci,absolvent Coverciano?Cam ce juca UTA?
    L-au mancat pe Gandolfi,om bun,exact Lupas l-a mazilit…Facturi duble inregistrate,falsuri,contracte duble inregistrate in club si FRF,complicitate cu Banca Romena…Cum il chema?Parca Anca?Oare sunt amnezic?
    De aceea spun si repet…daca se vrea neparat,gasesti antrenori straini,fara party-priuri..Ba chiar ieftini,scoliti..nu de gen Badea,tip Iliescu care vorbeste ore intregi,fara a avea nimic a spune…Filozofia este mama distugerii oratorice…Este absolut derutant…

    0
    0
    1. Presupun ca ai uitat ca Rubinacci n-a stat nici macar un sezon intreg si a fost dat afara. Mai stii de ce a fost dat afara ?…fiindca a pierdut un meci important (mai stii cu cine ?), n-a avut putina sansa…de ce sa aduci antrenor strain bine scolit, daca il dai afara la primul esec ?

      0
      0
      1. Inseamna ca tu nu ai priceput absolut nimic din era Lorenzo Rubinacci,cumulativ, care erau interesele locale mulgative care i-au dat eject lui Gandolfi ulterior,de fapt omul s-a retras,cu mult bun simt,atunci cand s-a simtit tradat exact de catre cei in care a avut incredere mare…Rubinacci a imprimat pe atunci acel fotbal total,de Coverciano,sistem total nou atunci, in fotbalul romanesc,toata echipa ataca,toata echipa se apara.Schimba cu o usurinta debordanta sistemul de joc,pe parcurs dar avea mereu un pion atacant disponibil,cu nerv,puls..Rubinacci a fost primul antrenor strain din Romania,care a jucat un 4-4-2 ca la carte,apoi un 4-3-3 de manual…Nu a jucat niciodata sistem defensiv cu doi inchizatori deodata…Ok,asa este…se juca cu un coordonator de joc,disponibil la mare efort…
        Dar macar era o existenta consistenta de trasee de joc,sabloane bine antrenate,faze tratate foarte serios…Initial,Balint ar fi ajuns la aceste automatisme doar ca l-a omorat orgoliul personal.Mister Badea,cu scuzele de rigoare,nu are nici o treaba cu realitatea.Probabil ca vorbeste singur in fata oglinzii..Se delecteaza pe Malul Muresului,la cate o partida de tenis,gandind stratagema contra Mioveni,ca sa nu mai spun de Minamo..Nici un gand nu are…

        0
        0
        1. Am crezut ca vii cu completari utile la subiect.

          Nu lega cariera lui Rubinacci la UTA de Gandolfi, caci n-a fost asa. Vad ca ai descris sistemele pe care le juca, insa ai uitat un singur lucru (si cel mai important): Rubinacci a jucat pentru prima data la UTA FARA LIBERO ! a jucat un fotbal modern intr-o perioada in care in Romania se marsa pe jucatori libero ca Rednic si cel de la Rapid, ca i-am uitat numele. Aradul a ratat ocazia sa o ia inainte cu fotbalul, echipa lui Rubinacci juca un fotbal vivace, in contrast cu toate celelalte echipe care jucau un sah etern de asteptare, un fotbal depasit si cu libero.
          Rubinacci n-a plecat din cauza problemelor legate de Gandolfi, a plecat fiindca nu a fost acceptat de public si de cei din club, am antrenat si eu joc fara libero in perioada aia si stiu ce opozitie impotriva noului de catre cei din jurul echipei intampinam si eu. Rubinacci a avut opozitie pentru ca a venit cu un sistem de joc nou si pentru ca era antrenor strain, de aceea s-a stat la cotitura la el, iar la primul esec mai important (nu mi-ai spus ce meci a fost, iti spun eu: 0-1 acasa cu Corvinul Hunedoara), a fost destituit la presiunea celora din club si ai multora din tribuna.
          Nimeni nu l-a regretat dupa ce a fost dat afara.
          Sari la mine ca nu am priceput nimic, insa dovedesti ca nu ai priceput tu destule lucruri…sau au uitat.

          0
          0
  7. Piața internă la antrenori arata o sărăcie a specialiștilor. Unde este entuziasmul celor mai tineri care mergeau la specializări afara ? Pe la Coverciano, Claire-Fontain etc ? Și unul ca Grozavu are limite. La div. B, nimic. Sigur ca nici străinii nu sunt infailibil, dar ar fi interesant sa își aleagă ei jucătorii. Nu adus în situația de lot format. Eram curios pentru piața austriaca. Cred ca toți antrenorii lor sunt școlarizați pe ideea Salzburg. Evident fiecare la categoria lui. Cei de categorie 2 ar putea veni. Nu spunem noi ca Aradul e mai aproape de VIENA. ?

    0
    0
  8. potentialul la miculescu e imens aia se vinde la jucatori tineri in rest miculescu cu program de antrenament si nutritie la ce talie are lejer va creste in maxim un sezon la 5 mil euro doar ca la uta cu lipsa de obiectiv cu echipa hai sa castigam un meci din zece va involua aici e baiul nu sunt obiective!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button