Fotbal feminin

„Leoiacele” se deplasează la Ciorogârla în sferturile Cupei României: Fair-Play Joc Cinstit, un adversar abordabil pentru arădence!





Fiindcă și-a asigurat deja locul 1 în play-outul Ligii 1 la fotbal feminin, AC Piroș Security se va concentra pe Cupa României. Astăzi, a aflat că va juca în sfeturile competiției în comuna ilfoveană Ciorogârla, unde dă peste fetele de la Fair Play Joc Cinstit. Vorbim despre echipa ce le-au luat fața „leoiacelor” în ultima etapă a sezonului regular pe poziția a 6-a și a mers în play-off. Aici, echipa antrenată de Daniel Grigore nu a luat niciun punct după șase runde și, evident, ocupă ultima poziție.

În singurul joc direct dintre cele două echipe în acest sezon, AC Piroș Security a trecut de ilfovene cu 4-1, după „dubla” lui Olariu (care nu s-a mai întors la echipă în iarnă), Sally Mansour și Tomescu, respectiv Frîncu. „Era ideal să ne deplasăm la Iași, pentru meciul cu Navobi, dar dintre celelalte adversare posibile cred că am nimerit bine. Sigur ne dorim să mergem mai departe, sper să și putem. Din punctul de vedere al conducerii, vom oferi toate condițiile, o deplasare cu o zi înainte la București și motivarea cât mai bună a fetelor. A reveni și antrenorul Dan Cuedan la echipă, sperăm să ajungem cât mai pregătiți la ora meciului”, ne-a declarat Pavel Piroș, președintele grupării arădene de fotbal feminin.

Confruntarea dintre Fair-Play și Piroș Security va avea loc miercuri, 11 mai, de la ora 17,30, când se mai dispută și celelalte trei partide din cadrul sferturilor de finală:

Navobi Iași – ACS Prundu Bârgăului

CSM Alexandria – Olimpia Cluj

Selena SN Constanța – Vasas Femina Odorheiu Secuiesc

Faza semifinalelor e programată pe 25 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button