UTA Arad

Balauru, Erico și Benga au semnat prelungirea cu UTA, 9 sunt jucătorii bătuți în cuie pentru noul sezon! Badea nu pare inclus în schemă!





Odată cu salvarea matematică de la retrogradare, respectiv evitarea locului de baraj pentru menținerea în Liga 1, conducerea UTA-ei a trecut la pasul următor, respectiv reînnoirea contractelor pentru sezonul viitor. La această oră, „roș-albii” au bătut palma cu 9 jucători pentru la anul, trei dintre ei semnând prelungirea chiar astăzi. Este vorba despre portarul Dragoș Balauru și fundașii Erico da Silva și Alexandru Benga, toți fotbaliști experimentați, de 32 de ani, care vor începe cel de-al treilea sezon alături de „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc.

Totodată, conducerea clubului arădean mai precizează: ”Ubbink, Batha, Otele, Vukcevic, Isac si Miculescu au angajemente deja încheiate și pentru sezonul viitor. De asemenea, conducere clubului va continua negocierile și cu alți jucători din lot în perioada următoare pentru prelungiri contractuale”.

Cine alege antrenorul și noile achiziții?

Din acest anunț, rezultă destul de clar că lui Ionuț Badea și staffului său tehnic nu i se va propune prelungirea înțelegerii, ce expiră în această vară. Pe de altă parte, la finalul acestei săptămâni, sau cel puțin la începutul celei care vine ar trebui tranșată într-un fel sau altul discuția cu oamenii de afaceri arădeni, Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Marius Grada și Rudolf Vizental în vederea unei posibile cedare a clubului UTA. În funcție de reușita sau nu a tranzacției, se va  alege și noul antrenor, dar și noile achiziții.

35 comentarii

  1. Eu unul NU cred ca există fan Utist pur sânge care va plânge după Bădia Ionuț. Sau să se mândrească vreodată cu recordul lui de aici. Sănătate și drum bun – one way!

    0
    0
    1. Trebuie ceva creier la UTA ! Un antrenor care știe dezvolta jocul. Badea e de moda veche ,dar nici jucătorii nu l-au ajutat. Batha e un jucător sufletist dar fara tehnică ,mai bine se apuca de lupte greco-romane. La UTA trebuie ,,sânge,, proaspăt altfel la Sf sezonului viitor vor fi retrogradați 100%. Badea trebuia înlăturat de la UTA chiar daca mai avea contract (,se putea negocia cu el) era un prilej bun că jucătorii să fie antrenați de noul antrenor in etapele rămase ca sa le cunoască potențialul și să înceapă reglajele la echipă că echipa suferă din greu .

      0
      0
      1. Cum sa numesti un antrenor nou, cand inca nu stii daca vin noi proprietari in sezonul urmator, cand inca nu stii bugetul echipei ? …bine zici: „Trebuie ceva creier…”

        „Batha e un jucător sufletist dar fara tehnică ,mai bine se apuca de lupte greco-romane.”
        Ai auzit de Gennaro Gattuso sau Filippo Inzaghi, de exemplu ? Ce mare tehnica aveau ?

        Nu le prea ai cu fotbalul (cu UTA nici atat), mai bine te apucai de altceva…

        P.S. Acum nu mai pariezi impotriva lui UTA, gata pe sezonul asta ?…las’ ca vine sezonul urmator, nu te intrista…

        0
        0
    2. sa bata intai pe Mioveni si apoi f important sa castige la miamo ,deoarece nu a invins pe nimeni in deplasare da cand a venit la noi! Daca va bate la miamo si bineinteles si pe Mioveni conducerea se va mai gandi odata!HAIDE UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

      0
      0
    3. Oare nici cei care l-au contestat pe Balint!!!! Mă întreb și eu, nu dau vine pe nimenea, toți cei care iubesc Bătrâna Doamnă, nu-i doresc decât binele!!!!

      0
      0
  2. Adio, Badea!
    Sincer, ai avut ce nu puteai sau poți avea vreodată… echipa bună, stadion plin, conducere ok. Nu ai știut profita sa evoluezi, ba din contra ai avut meciuri în care ne duceai mult în jos. Mulțumim, dar ADIO!

    0
    0
  3. Un grup compact de admiși în noul sezon, logic, și care vor ilustra fotbalul arădean ca filon reprezentativ..Ei vor fi,, aradeni” fiecare începe sa simtă ceva pentru comunitatea pentru care joaca. O pierdere ar putea fi, fără vina profesionala rusul. Interdicție cam peste tot. Ar mai fi de discutat la Mode. Cu Badea, ar putea pleca atacanții fantomă,, 4 pentru un gol”. În funcție de posibilități se știe ce trebuie. Credit total conducerii. Pe loc sau un pas în fatza pentru juniorii apăruți pe turnanta. Cam într-o luna vom putea vedea la ce avem voie sa speram.

    0
    0
    1. Nu vad ce interdicție sa aibă ,,rusul,, in România mai ales în Arad ??? Poate rămîne liniștit la UTA ! Este primit bine la Arad

      0
      0
    1. Prostii, nu e vorba de nicio interdictie data sportivilor rusi la toate disciplinele in spatiul euro-atlantic si cu participatia NATO la aceasta interdictie ! De unde ati mai scos si prostia asta ? dati sursa oficiala !
      Sunt doar anumite comitete de organizare ale unor competitii sportive, de exemplu cel de tenis de la Wimbledon, care au luat niste decizii de neinvitare ale sportivilor rusi si belorusi, este strict decizia lor (si explicate…sunt sportivi care participa in competitii sub steagul tarii lor), nu are nimic de a face cu spatii euro-atlantice sau „ambasade NATO” si alte prostii spuse de niste oameni neinformati la coltul strazii.
      Din pacate, asa se comenteaza despre fotbal si despre UTA de multe ori, tot din informatii luate din pom si invelite in celofan, ca sa dea bine la popularitate.

      0
      0
  4. 1. E bine ca se pregateste noul sezon si se semneaza contracte de prelungire, din timp, cu unii , cei care au dat satisfactie trebuie, din timp sa stie ca raman. 2. Faptul, ca actualii conducatori au pornit..deja actiunea ne arata limpele, ca nu vor accepta sa plece de la conducere, vor vrea sa ramana…cu orice pret. Ei accepta doar sponsori, nu si investitori, care sa aiba drept de conducere sau de control. Altii ar controla ” colaborarea” cu Atletico si nu va fi in folosul lor. Mi-e clar ca UTA va trai , si la anul, cu un buget aproximativ ca cel de acum. nimeni nu da bani sa ii cheltuie altii , discretionar Deci sponsorii care vin…vor fi marunti, si vor fi doar sponsori,…NU si investitori cu putere. 3.Pe de alta parte un lot ar trebui construit dupa calitatile si cerintele antrenorului, si daca Ionut Badea pleaca, daca va veni cineva nou,.. se va trezi intr-o situatie a faptului implinit,.. in care optiunile au fost luate. Luati-o ca un pronostic,…Meszar va ramane ( ” mare si tare”) la UTA si, …probabil,… il va readuce pe Balint …antrenor. 4. Aici un cuvant greu are Primaria,…care nu va da , din mina clubul in jurul caruia …se invart, totusi, bani multi, si multe interese, impreuna cu actualii conducatori….cu care s-au inteles bine.insa….. fara un buget simtitor mai mare, nu este nici o sansa ca UTA sa fie mai sus. De fapt cei ce au grija azi de UTA nici nu au interes de mai mult, chiar si o retrogradare,…la anul,… nu-i va supara. Sint prea multe interese in jurul clubului UTA si cum …” daca nu curge,…macar sa picure”… e o chestie care va strange Primaria si actuala conducere la o colaborare identica , in continuare. O fi bine, pentru UTA, …o fi rau…Stie numai …Dumnezeu !

    0
    0
    1. Aceeasi poveste care este spusa mereu si mereu de domnul doctor: toata lumea-i cu interes si e hoata, numai domnul doctor vorbeste obiectiv, toti retrograzi, dansul progresiv.

      0
      0
    2. Doctore,tu nu ai nici o treaba fata de UTA,in general..Tu ai o ura fata de club si conducere,intempestiva,injectata de o rautate enorma..Ai o anumita rafuiala personala fata de Meszar,nu-i asa?Ca medic esti un intelectual,teoretic..Ce te face sa fii atat de rautacios,explica-ne si noua!?Ai pus zeciuiala de spaga ta,luata de la pacienti,acel 10%,in contul UTA-ei?Abia atunci ai dreptul sa cartesti…Nu reusesc sa merg in spital sau Policlinica,cu cei din familie,fara mici atentzii,in bancote…Cand vei fi acolo,cu niste maruntzis,la UTA,vei avea dreptul sa enumeri ideile tale.Nu te opreste absolut nimeni.Te rog sa nu ma faci ca sa expun,ce casa ti-ai facut,in ultimii ani,ce fisc ai declarat…Doctore..stai cuminte,ca daca ma arunc in gatul tau,nu iti va fi bine.Daca lovesti in UTA,lovesti in mine direct.Stai cuminte si nu ne mai jigni.Pune-ti eventual stiinta medicala in folosul clubului,exista sanse de pareri acceptate,fara ura si rautate,asa cum o faci matale…

      0
      0
  5. Meszar este garantul că UTA are continuitate. A lovi in el este ca si cum a da la temelie să o dărâmi. Dacă vin investitori să vină, dar cu principiile lui Meszar, dacă nu, nu. Până acum n-am văzut investitori, cu exceptia Bara, restul au fost creditori.
    Noi scriem pe-aici să ne aflăm in treabă dar numai conducerea stie clar cum stau lucrurile. Oricum, in viitorul apropiat trebuie să vină un comunicat din partea conducerii pe acest subiect, viitorul clubului UTA.
    Imbucurător este faptul că am prins ceva radăcini in liga 1 si sperăm să se consolideze cu fiecare sezon.

    0
    0
    1. @Sam…Felicitari pentru comentariul tau!Perfect punctat!Meszar este garantul UTA-ei noastre si nu se va lasa prostit,sper!Usor sau greu,astia suntem si vom fi,indiferent de situatie!

      0
      0
      1. Tocmai asta nu pot să înțeleg, ce au unii cu Meszar si Atletico? Pentru licentiere de liga 1 e obligatoriu academie. Dacă Meszar pleacă azi de la UTA, UTA nu va mai juca in liga 1. Scurt! Tot Aradul s-a bucurat de proiectul lui Meszar, am stiut că e fundamentat pe principii solide. Juniorii de la Atletico trec in bloc la UTA. Normal să se împartă banii. Si, în fond, Atletico din ce oraș este? Nu tot din Arad? Nu tot la copiii noștri merg banii? Oare ce părere au părinții acestor copii de astfel de suporteri UTA care nu suportă Atletico? Tucudean Jr, Man, Petre, Oaidă, Costin si altii, de unde au plecat? Părerea mea, este o grefă perfectă între Atletică si UTA. De ce să se destrame ceva ce functionează f bine? Liantul este acest om cu suflet mare pentru UTA si întreg sportul arădean. Să ne aducem aminte de echipa de polo când n-a avut bani de deplasare. Ăsta este spiritul aradului. De ce vreti să distrugeti acest spirit?
        Si dacă vin acei investitori, ar fi spre binele lor si al clubului să-l lase pe Meszar să conducă dacă vor profit si performanță. Banii lor ar fi pe mâini bune, nu se vor risipi aiurea. Stabilitatea finaciară e prioritatea nr 1 la el. Felicitări, Meszar!

        0
        0
        1. Atletico este doar parte din academie care este independenta, ce prosti vorbesti ca UTA nu ar mai exista.

          Atletico de exemplu nici macar nu are copii nascuti 2006 toti sunt ai academiei UTA

          0
          0
  6. Nucleul de contracte innoite este foarte bun,ba chiar perfect.Trebuie sa dispara urgent linia Laukzemis,Dangubici,Ongaro,Matei…Nu stiu ce zic de Dima?Poate doar varsta l-ar admite,cu parere de rau ca Academia nu are fundasi centrali de baza,tineret…Nu este nimeni pe acolo,ca perspectiva apropiata.Cei care sunt,sunt mici inca,Atletico 2007,UTA 2007,2008…Au jucatori juniori de mare perspectiva,dar inca necopti.
    Neparat trebuie infiintata echipa satelit,nu ar fi cheltuieli foarte mari.Liga a 4-tra sa fie,dar iti rodezi juniorii,cu calm si ii vezi acolo,langa tine cum cresc,fiind ai tai,nu imprastiati…Nu ii dizolvi peste noapte,cu „pareri de rau” ,dupa ani si ani de munca enorma..
    Florin Voinea a avut aceasta viziune,Bogdan Onet,la fel.Imi pare foarte rau sa o spun,dar de cand Profe Pacurar si domnul Herman,au preluat Academia,se prabuseste total absolut totul.Nu le contest profesionalismul,mentalismul,capacitatea,dar Academia capoteaza.Ceva nu functioneaza bine in gestiunea asta…Academia nu este pe maini bune in aceste momente!
    Repet,imi pare rau sa spun asta,este realitatea!

    0
    0
    1. La să că vine din urmă Schreiber de la Atletico 2008! Cum naiba nu sunt fundași centrali la Academie, la grupele mai mari? sunt împrumutați, dar sunt! Denis Salka (2001) de exemplu! Nu e mai bun Dima cu nimic! Plus că ar mai crește numărul de arădeni dintr-un lot plin de jucători străini! Sunt, dar trebuie să li se dea șanse să joace, ce bună era o echipă secundă în liga a 3-a! Zamfir (Pecica-liga 3) – Popa (Cris-liga-3) Haloș (Criș) Salka (Cermei-liga 3) Puta (Curtici) – Moldovan (Curtici-liga-3) Ursoi (Cermei) Rotea (Zalău-liga 3) – Borcea (Pecica) Negoescu (Metaloglobus-liga 2) Paunchici (Ghiroda-liga 3). Plus alții!

      0
      0
      1. Domnule Zamfir : Nu uitati de jucatorii UT-ei imprumutati la diverse echipe: Petre Simon si Mociu ( FC Hunedoara) , Opric ( Metalurgistul Cugir ) , Negoescu ( Metaloglobus ) !!! Doar ca antrenorii de la UTA au fobie de jucatorii tineri crescuti de Academia UTA , ei nu stiu sa joace decat cu jucatori straini de 29-32 de ani!!!

        0
        0
        1. Corect! Eu doar am vrut să-i răspund celui mai mare utist în viață, Giro, anume că sunt destui jucători tineri, proveniți din Academia UTA, împrumutați în eșaloanele inferioare! Nu sunt de acord cu ceea ce spune atoateștiutorul în privința faptului că Academia nu mai are juniori fundași, de valoare, decât cei născuți în 2007, 2008! Sunt destui, numai pentru asta trebuie să le dai șanse să joace la UTA, nu la Criș, Cermei sau Pecica! O echipă secundă, în liga a 3-a, rezolva mare parte din probleme! Nu cred că Dima este peste Salka sau Sabău (pe care l-am omis mai sus și mai sunt destui)! Plus banii pe care îi cheltui cu unii jucători de pe alte meleaguri și care nu au confirmat! Dar el, Giro, este un aprig susținător al celor de la Atletico, club la care evoluează și fiul său, la una din grupele de la care susține că vor răsări viitorii Mesi!

          0
          0
    2. Fundas central bun este si Sergiu Sabau imprumutat la Cris,nascut 2000! Sau din academie David Rosu nascut 2004!

      0
      0
  7. Orice investitori ar veni la echipa nu poti sa schimbi un lot intreg. Mai mult, nu se vorbeste de nu stiu ce sec cu miliarde. Haideti sa pastram proportiile si doza de realism. Sunt etape de urmat, gen, acum pastram 2/3 din lot si completam cu 5,6 jucatori peste ce avem iar in iarna o alta triere cu 4,5 jucatori noi. Acum ne-ar trebui neaparat 2 atacanti, 1 mijlocas de creatie si un fundas central. Daca nu ramane Shilyakov atunci si un fundas lateral. Legat de Cardoso a-si mai incerca, nu e atacant, el a fost pus acolo ca nu am avut ce pune in loc. Asta e parerea mea personala dar in maxim 2 saptamani vom avea confirmari oficiale. Asteptam sa vedem ce va fi.

    0
    0
  8. Lăsați-ne cu mitul managerului Meszar ca e praf demult daca e performanță sa promovezi din liga 4 in 3 si din 3 in 2 e plin județu de manageri.
    Promovarea in prima liga e meritul lui Apostu pana atunci Mezar a ratat 4 promovări iar ca bun Manager se vede acum cu 2 milioane de euro datorii in 2 ani.
    Toată lumea sa atacat cand a zis coloratu Manea:,, Mărturia lui Florin Manea după ce a renunțat la ideea de a mai investi la UTA: „Nu m-a lăsat nimeni. Acolo sunt niște amatori toți, toacă banii Primăriei”
    Se pare ca avea dreptate de aceea nu e vandut clubul la ora asta.

    0
    0
    1. Denis, tu faci comparatii între Meszar si Manea,sau manea,,cu accentul pe e ? Tu iei de bună ce a zis Manea? Eu cred că tu nu esti din Arad. Faci parte din galeria lui Poli?

      0
      0
    2. Daca il ai ca etalon pe Manea, ii clar nivelul tau.

      Cat despre promovari ratate, au fost doua baraje, dupa al doilea a fost marea greseala cu schimbarea lotului si aducerea elefantilor, faza care a creat doi ani de hibernare. Aia e singura greseala pe care o pot imputa conducerii actuale.

      Dar una peste alta, promovarea s-a reusit, asta in conditiile in care aveai adversari cu bugete duble.

      Auzi ca Manea…

      0
      0
  9. SI DUPA parerea mea,CARDOSO nu e varf,dar mi se pare mai fotbalist decat multi alti atacanti,parca si otele joaca mai bine cu el decat cu Lauzkemis sau Dangubic…cum nu e CARDOSO pe teren,cum nu mai marcam..pacat ca e asa fragil,dar poate cu o pregatire buna si-ar reveni…el nu a prea jucat in ultimul an si asta se vede clar,,eu i-as mai da o sansa,,

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button