Cluburi polivalente

CSM Arad se menţine în Superliga de tenis de masă, Strună revine acasă, dar va juca şi la Debrecen!





Aradul rămâne în Superliga feminină de tenis de masă: echipa CSM-ului s-a impus zilele trecute de două ori cu 3-0 la general în barajul de menţinere în elită, împotriva fetelor de la CSM Craiova. Jucătoarele de pe Mureş au fost coordonate de pe bancă de antrenorul Patriciu Muntean, asta în condiţiile în care Cristi Dodean a fost plecat din ţară.

CSM Arad le-a avut în componenţă pe Adela Strună, Irina Rus şi Ana Barbu – aceleaşi jucătoare ce au terminat Superliga pe locul 6 – şi se menţine astfel în elită, din sezonul viitor urmând să facă pasul spre prima echipă şi junioara Alesia Sferlea, care până în acest an a jucat pentru echipa a doua, de Divizia A. Ambele meciuri ale barajului cu oltencele, locul 7 după sezonul regulat, s-au disputat la Arad.

Campioana europeană Adela Strună va juca de ambele părți ale graniței

O altă veste bună este revenirea acasă a Adelei Strună, jucătoare crescută şi formată de altfel la CSM Arad, care se întoarce de la Centrul Naţional de la Bistriţa, unde a şi făcut liceul. Campioană europeană de junioare I (U19) cu naţionala în 2021, Strună revine la Arad, unde va urma Facultatea şi va reprezenta din nou CSM-ul nu doar în Superliga pe echipe ci şi în celelalte competiţii naţionale şi internaţionale, în probe de simplu şi dublu. Jucătoarea arădeană a semnat acum două zile (foto text) şi un contract pe un an de zile cu echipa din Debrecen (Ungaria), urmând să joace şi în ţara vecină. „Prin relaţia bună pe care o am cu domnul Mircea Podoba, antrenor la Debrecen alături de Zsolt Balint, fratele fostei noastre jucătoare Bernadett Balint, am reuşit să facem acest transfer al Adelei. Vom avea în continuare o colaborare strânsă cu clubul din Debrecen, urmând să participăm la antrenamente şi cantonamente comune, dar şi la competiţii. În luna iulie am fost invitaţi la Debrecen pentru un cantonament cu copiii”, ne-a declarat antrenorul coordonator al secţiei de tenis de masă de la CSM Arad, Cristian Dodean.

csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button