Fotbal juniori

Atletico U15 luptă pentru un loc la turneul final la Arad, în compania lui Poli, U. Craiova și Tăuții Măgheruș! „Favorite? Toate și niciuna!”





Două mai sunt echipele arădene de juniori ce au șansa cuceririi unui titlu național în acestă vară. Este vorba despre ACB Ineu, la nivelul campionatului național U17 și Atletico Arad, în Liga Elitelor U15. Ambele formații joacă meciuri decisive în următoarele zile, zărăndanii, mâine, pe teren propriu cu ACS CIL Sighetu Marmaţiei, în primul tur preliminar, în timp ce „galben-negrii” au turneu semifinal chiar la Arad, de vineri, până marți.

De altfel, pentru băieții lui Adrian Petruț și Viorel Erdei cadrul este același de la turneul zonal. Tot pe „Banatul” din Sânnicolau Mic, Atletico își lua biletele ca și câștigătoare a turneului, în fața celor de la U. Cluj, Interstar Sibiu și Gloria Tăuții Măgheruș. Aceștia din urmă revin și ei la Arad din 6 până în 12 mai ca și ocupantă a locului 2, pentru a lupta, la rândul lor, pentru un loc în „careul de ași” cu Atletico, Poli Timișoara și Universitatea Craiova. Ultimele două semifinaliste au fost cele mai bune la turneul de pe Bega, în fața UTA-ei 2008 și celor de la Pandurii.

Așadar, începând de mâine și până marți, vom avea parte de cele 6 partide ce vor decide cele două echipe ce rămân în cursa pentru trofeul ce se va da la București, în compania altor formații calificate din semifinala din est, ce le aduce la start, la Ovidiu, pe Farul, FC Bacău și Kids Tâmpa Brașov, la această ultimă formație evoluând și băiatul lui Gyuszi Balint, fostul antrenor al UTA-ei.

Revenind la competiția de la Sânnicolau Mic, obiectivul puștilor de la Atletico nu poate fi decât accederea în finală. „Asta ne-am dorit de când am început sezonlș și asta ne dorim și acum, când suntem la trei meciuri distanță, să mergem să jucăm pentru trofeu la București. Suntem conștienți de faptul că vom avea parte de adversari foarte buni, două cluburi de mare tradiție, precum Poli și U. Craiova, plus formația din Tăuții Măgheruș cu care am jucat deja la Arad, fiind singura pe care nu am reușit să învingem. Și pe Poli o cunoaștem destul de bine, am mai jucat amicale cu ei, e o echipă bine pregătită de Paul Codrea, care vine cu experiența din Serie A. Craiova mi se par și mai tari, atâta timp cât au câștigat turneul de la Timișoara cu victorii pe linie și golaveraj zdrobitor (n.a. 14-4). Dar, avem încredere în copiii noștri, în stafful tehnic și chiar în publicul spectator, pe care-l așteptăm în număr mare la Sânnicolau Mic, să fie al 12-lea jucător. Este un turneu în care toate echipele sunt favorite și niciuna, orice se poate întâmpla, așa cum am văzut aseară în semifinala de Champions League, Real – City”, ne-a declarat Bogdan Oneț, președintele clubului Atletico.

Programul turneului semifinal U15:

Vineri, ora 11: Tăuții Măgheruș – Poli Timișoara

Vineri, ora 13: Atletico – U. Craiova

Duminică, ora 11: Poli – Atletico

Duminică, ora 13: U. Craiova – Tăuții Măgheruș

Marți, ora 11: Tăuții Măgheruș – Atletico

Marți, ora 13: Poli – U. Craiova

Durata fiecărei partide este de 70 de minute, iar primele două clasate după întocmirea clasamentului vor merge la turneul final.









Un comentariu

  1. Si va castiga,garantat!Este un nucleu impecabil,construit cu multe sacrificii si rabdare,de-a lungul anilor,o grupa extraordinara,din toate punctele de vedere!Stiu ca pare rautacios,dar Atletico alimenteaza UTA,nicidecum invers.Hai Atletico!Campionii!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button